Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Sara buna
Nu ma dati disparuta, ca nu dispar io... asa ca fulga-n ceatza...
Super ocupata, macare de facut, stat cu Ines, cumparaturi, aprovizionare, lucru, cliente, etc.
Maine noapte pleaca mamanu din Baia Mare si luni, reintram in normalitate...
Suparata tare, din cauza polipilor lui Ines, adica credem ca asta e cauza...sforaie noaptea urat de tot...pediatrul ne-a trimis la orl, Ienciu clar fara sa se mai uite la ea, direct : trebuie operata...io nu ...el cica da... copilu traumatizat din cale afara de Ienciu ( care intre noi fie vorba, nu mai are nervi cu copii).
Asa ca, mi-a venit mie o idee de mama luptatoare, sa-i cumpar aparat de aerosoli, si sa incercam si varianta asta, vreo 2 sapt.
Deja facem de 3 zile, e mai bine putin, dar tot sforaim.
Muscoi spune ca e doar rinita ei , care a declansat o criza din cauza frigului, si tind sa cred, ca nu polipii ar fi problema, pentru ca el o cunoaste cel mai bine.
Si el e impotriva operatiei, acum deja e cam tarziu la 7 ani, daca nu am facut-o la 3, cand ni s-a propus, acum la ce as mai face-o?
Afara nu o mai scot deloc, ca-i face rau frigul, asa ca donsoara e din cale afara de plictisita/nervoasa...
Ca sa-i fac ceva pe plac, sa-i treaca plictiseala, ieri ne-am jucat de-a sedinta foto...am amenajat un studio in camera ei, si am facut o tona de poze.
Cand vor fi gata, vi le aratam, sa vedeti maiestrie pe fotografa... si talent pe modeala...
Si da, draga Gabi si draga Silva, o sa scriu si eu zilele astea, cum imi privesc stupefiata fata in pozele de ieri, si ma tot intreb cand a crescut? exact ce ziceai, parca e alta...parca e domnisoara, sau e deja? si io nu ma prind? habar nu am...si mie mi-e dor de mutrisoara aia cu ochi mari si nevinovati, cu bucle in vant, si nasul carn...
Da mi-e draga si schimbarea asta...am fost prietene bune dintotdeauna, dar acum, e si mai si...deja discutam chestii de fete...deja e mai rusinoasa, clar au aparut in peisaj modificari specifice varstei...plus ca Ines e tare dezghetzata...
Revin...
Si eu si Radu ne tot minunam de mandretea asta de copila...Radu deja isi face probleme de tata, e impacientat, isi imagineaza cum vor veni baietii la usa lui, sa ii ceara voie sa o ia pe Ines in oras...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
auzi Doris eu cu Florin vorbeam aseara cum peste putini ani o sa vina Paul sa-i ceara prezervative asa ca ... si va rog io mult nu scoateti cand vin baietii la usa poate se nimere si fiu-miu prin zona
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Silva, i-am zis la Radu, a luat la cunostinta...
auzi, una de coma...eu nu am inchis balconul, mie imi place la aer, si ne intreaba nashu:
bey, voi nu inchideti balconu? da io ma pregateam sa-i explic, stii, caldurile mele, sufocarile, aeru, alea alea...
cand colo, Radu... cu un aer serios:
nu ma, ca imi cumpar luneta... pentru cand creste Ines...
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
buna dimineatza ...
cine bea cu mine o cafea ?
Doris incearca s-o duci pe Ines la ORL la dr Smoc Boris, e f bun medic si poti sta de vorba cu el linistita, e deschis la minte si-ti explica tot. noi cand am avut probleme cu Alex tot la el am fost. il gasesti si la spital, insa acolo stai f mult, e multa lume, dar are si cabinet privat. daca vrei iti pot da nr de tel de la cabinet si adresa. si Aida il stie si tot asa parere buna are despre el. noi am fost f multumiti de el.
sa aveti o duminica frumoasa
Geta, mami de Alex
poze
Mariaa spune:
neatzaaa, Geta, eu zic prezent!! eu aduc piscoturile pentru
noi azi vrem sa ne punem shubele si sa mergem la patinuar la Eminescu! am vazut ieri un vecin cu claparii pe umeri si am zis ca si mor...mi-e un dor de schiat de nu va pot spune dar vine si ziua aia...ahammm...
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Neatza...
Geta, merci, astept nr de tel sau adresa cabinetului privat...
Fetele, daca mai aveti recomandari de orl-isti buni, poate chiar femeie, astept...
No, pentru incantarea sufletului, asa... de duminica...
va prezint albumul Glamour,
artist fotograf emerit: io!
Anda m-a laudat...saru-mana...
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geta_florina buna dimineatza ... Doris incearca s-o duci pe Ines la ORL la dr Smoc Boris, e f bun medic si poti sta de vorba cu el linistita, e deschis la minte si-ti explica tot. noi cand am avut probleme cu Alex tot la el am fost. il gasesti si la spital, insa acolo stai f mult, e multa lume, dar are si cabinet privat. daca vrei iti pot da nr de tel de la cabinet si adresa. si Aida il stie si tot asa parere buna are despre el. noi am fost f multumiti de el. sa aveti o duminica frumoasa Geta, mami de Alex poze |
... el e raspunsul pt probleme ORL ... cu noi niciodata nu a dat gres , ca sa nu mai zic ca pediatra zicea sa o operez de polipi , care apropos se face la orice varsta, si Smoc care opereaza a zis ca nu e nevoie ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Ok, il vrem pe Smoc...
POZE CU NOI
danitin spune:
Salutare! La mine e mult mai bine cu problema cuiu, dar de luni intru in tura de dimineata, de la 6 la 14 si imi e sa nu-mi dau bioritmul peste cap si sa inceapa iarasi problemele. Eh, sper ca va fi bine ...
Ieri seara am fost la teatru, la "Poveste de iarna". Sa NU mergeti si voi ! E groaznic ..... Dupa aceea m-a scos Calin la un vin fiert la un baruletz din Unirii asa ca pot spune ca m-am rasfatzat zdravan.
Azi gatesc ciorba de burta !
A, sa va zic cum e faza cu apusurile si rasaritul. Ideea e, sau asa vad eu citatul, sa ajung sa ma bucur de lucrurile in curs de desfasurare si sa nu ma tem de finalul lor, in schimb sa nu-mi pese de inceputuri, pentru ca alea au loc oricum, fie ca ma agit eu pe tema fie ca nu ... cam alambicat, dar cam asa vad eu chestiunea.
Am asa o stare de somnolentza in mine, as tot sta pe o canapea moale - musai tapetata cu catifea vi#351;inie - la gura sobei in care se aud lemnele troznind, cu un ceai de plante aromat si indulcit cu miere si un roman politist.
Uite, cam www.raftertales.com/wp-content/uploads/fireplace-hearth-stone.jpg" target="_blank">asa, cu astaiar canapea ar trebuie sa arate cam www.muppetcentral.com/collectibles/muppetpics/doll_igel_sw_couch.jpg" target="_blank">asa
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag