Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dani, io nu vaz nimic la canapea (mai exact, nu pare sa functioneze linkul)! M-ai facut curioasa ...

Doris, vazut pozele. Unele foarte reusite! Continua munca, mi se pare ca daca mai lucrezi o sa ai mana si ochi bun. Un mic sfat: ai grija la portrete luate de jos in sus (de ex. "Ghiveci cu flori"), mana e prea aproape de camera si pare nefiresc de mare. Vad ca te joci cu lumini si umbre. E bine, dar mai lucreaza, mai vezi ce fac si fotografii profi ca ai multe de invatat de la ei. In ultima poza imi place ce ai facut cu lumina, dar in "Cos cu flori", de exemplu, nu. Lumina pica prea geometric si decupeaza fatza ... Sper ca am reusit sa exprim clar ceea ce vroiam sa spun.

Si sa nu te superi pe mine, am incercat sa fiu cat mai obiectiva si constructiva.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Doris ti-am trimis PM cu adresa si nr tel al dr. e foarte ok, o sa vezi ...
Mariaa tare bune piscoturile .. cum a fost la patinoar?
Dana ma bucur ca esti mai bine .... ... hmmm, ciorba de burta ... ... trimite si la mine ....
Aida toate si toti din lume pt tine si mata mica ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Hop tzup
Pfiii ce friggg e.Aseara am fost si noi la patinoar,frumos da frig si lume mult toti.Azi noapte am dormit tare rau numa meditezfras stie la ce......
V+am pupat sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

geta, noi avem o vorba patentata deja de buffy (de care mi-e tare dor, bdw!! laura, daca ne citesti...il vezi?! mai vino fata pe aici, unde ai disparut ??)

ca sa zic asa, ne-am dat dar cu altfel de clapari drept urmare ni s-au inmuiat stixurile si am sfarsit cu vin fiert la caldurica si la povesti si planuri de viitor in trei :)

doris, tare frumoase pozele cu Ines. o sa aiba Radu de munca mai incolo
Danitin, din 15 oricand iti trebuie canapea, cauta-ma o saptamana usoara sa ai!!
gabi...woooww...nu stiam ca ai atatea cunostinte despre fotografie!!
deya, detaliaza! cum fu? ce minunat e sa ai doua'jde ani!! si sa mai fii si student pe deasupra

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mariaa a fost bine....lume mult un individ care ma tot lua in brateeu nu ma omor da popica el ii nebun dupa asta au mai fost si doua colege de a le lui si o prietena de a mea in mare...a fost ok...sunt ude patinele si aia e cam nasol dupa am mers la o parjiturica si fuguta acas..la caldura...unde am tras o cearta
Pffff nu imi place viata asta de student ca am de invatat.Trebuie neaparat sa imi gasesc un job ca nu mai fac fata cu banii da tot asa zic numai ca am muultaaaaa scoala si nu am candtot cauttot caut....offfffffffff nu stiu ce saaaa faccc.
Mai vrem sa tragem o tura intr+o seara....poate ne insotitie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna gagix...

Gabi, merci de sugestii...ma bucur ca ti-au placut unele din ele...
Pozele le-am facut asa, dintr-o joaca, e un hobby pentru mine...
Nu vreau sa devin o profesionista, ca mi se pare destul de greu sa inveti unele chestii ce tin de foto...si mi se pare ca trebuie sa fii facut pentru a fi fotograf...eu de departe sunt doar novice...da ma straduiesc...

Geta, e chiar langa noi, merci mult de tot, o sa sun pentru o programare.

Aidule, merci si tie de referinte...
voi cum sunteti? Mamaie a reusit sa o inveseleasca?

Maria si Deya vad ca-s cu claparii si patinatul, noi pe acasa, cu aerosoli in continuare...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

salutare natiune

si noi pe acasa, al naibi de frig si mai e zi zapada de juma de metru, poate iesim mai tarziu la derdelus.
Doris, faine pozele, imi plac. si mie imi place tare mult sa fac poze numa ca trebe sa ai si cu ce, degeaba vrei daca n-ai cu ce , ma tot rog de al meu sa luam un aparat foto profi dar nu vrea, zica ca gioarsa ce-o avem e buna . Apropo de Smoc, el l-o operat prima data de Paul de polipi si dupa cativa ani am ajuns tot la Ienciu pentru ca s-au refacut, Ienciu i-o si micsorat amigdalele si i-o scos polipii din nou iar de atunci nu mai am probleme cu el.

Va tzuc pe toate si va doresc o saptamana usoara

P.S. Maine seara mergem la Chicago Bulls

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

P.S. Maine seara mergem la Chicago Bulls

cu gioarsa sau nu, daca nu aduci poze/filme nu mai vorbesc cu tine ever! si sa ne intelegem : poze/filme cu ei, ca pe tine te stiu deja

abia astept deja sa fie maine seara! distratie faina copii, sa aveti parte de un meci pe cinste, ca atmosfera nu se mai pune...

deya, pai nu de cearta era vorba cand eram studenta faceam studii de piata in paralel, cu scoala. studiile de piata le faceam si in alte orase - Lugoj, Arad, Satu Mare, Oradea iar trainingurile erau in Bucuresti - si invatam pe tren pentru faculta. plecarile erau de o zi, maxim doua. nu ma intreba cum faceam in clipa asta daca m-ai pune sa fac asta te-as bate mar da atunci parca nu simteam oboseala, nu era departe nimic, nu era greu nimic. si mai puteam invata si pentru scoala!
dupa cum vezi, acuma e dificil sa-mi mut cuiu pana in oras si prefer un vin rosu fiert cu scortisoara dada, si claparii din dotare de nerefuzat...

doris, pai daca Ana e in wk, o adopt io pe perioada week-endului Ines ce zice cand faceti sedintele astea foto? n-o tenteaza o cariera de fotomodel? ati vorbit?

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, mai ai inchizatori la clapari?

Ines pozeaza cu foarte mare placere, si asta de cand era mica...se si vede...nu o forteaza nimeni, nu-i spun eu cum sa stea, se lucreaza foarte cu usor cu ea la o sedinta foto.
Interesant este, cand isi vede pozele in forma finala, cum se admira ea, si ce parere buna are despre ea...e foarte critica cu mine...are simt estetic si talent...
Nu stiu peste ani, ce cariera isi va alege, dar pasiunile ei de acum indica clar spre partea artistica...ii place sa citeasca, sa scrie, inventeaza povesti, dar atat de frumoase...
Despre fotomodel, merge cu placere acolo unde e chemata, dar a inteles ca partea aceasta o poate face doar ca un hobby, nu ca o meserie, eu ii tot explic...vad ca s-a prins, asa mai pe intelesul ei...
Imi place sa-i fac poze, sa-i surprind, emotia, privirea, schimbarile , sa ramana mai tarziu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello si la multi ani tuturor !

va citesc cu siguranta dar scriu mai putin in ultimul timp...

Doris, ti-am vazut frumusestea de fata, nu aveau cum sa nu-ti reuseasca pozele cu asa model :) Are o minunatie de par, de la ce varsta i l-ati lasat lung ? Si se vede ca chiar ii place sa pozeze. Si eu am ca hobby fotografia insa mie imi place sa ma joc ulterior cu pozele in photoshop, sa le fac acolo lumini si umbre etc.

multa sanatate tuturor copilasilor si mamicilor lor si in special ne indreptam gandurile spre Aida si micuta ei, s-o ajute Dumnezeu in marea lui mila si putere, sa poata invinge raul.

noapte buna!

Mergi la inceput