Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 4
silvana75 spune:
reao mica ce esti (emoticon cu pisicata care zgarie)
pentru je t'aime
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
buey, da nu poate omu' sa viseze la cai verzi pe pereti...![]()
![]()
![]()
un copil creste in inima mea ![]()
danitin spune:
Hey, "iozul" are copyright la mine !!! ![]()
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Poveste hazlie de noapte tarzie
cand am fost in Austria a vazut Lori o reclama la niste bomboane mentolate unde ii iesea fum pe urechi unui tip. Din care cauza a dezvoltat o manie ca cica exista "bomboane caie-ti scot chieiu (creierul pentru neavizati) pe uiechi". Si a ajuns sa nu mai doarma de grija ca ajung bomboanele respective pe "iafuri" = rafturi, unde poate sa le cumpere orice copil. Avem noi o discutie serioasa ca de la mama la fiica, si ajung la concluzia ca singura solutie e sa "il sunam pe domnul pesedinte, sa-i spun io sa ietaga bomboanele alea iele de pe iaft". Drept pt care am sunat un coleg, tata a doua fete, i-am explicat situatia, l-am uns presedinte si i-am dat-o pe Lori la telefon. I-a explicat cum ca" domnule pesedinte, sunt Loiana Floina Constantin si va iog mult sa ietageti de pe iaft bomboanele caie scot cheieiul pe uiechi, ca-s foaite peiculoase". A primit asigurari ca asa va fi si ... avem liniste.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
raman pe baricade pana vin musafirii si m-am gandit la o dedicatie pentru Mariuca si Anda (nu sunt sigura ca asta e dar sper ca-mi amintesc bine)
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Dani, tare de tot
faina fica-ta ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
danitin spune:
Merci, Silva!
Vreau sa-mi schimb semnatura. Cea veche a cazut in derizoriu, am si gasit alta, dar cum se lucreaza pe partea de profil personal o postez aici, sa nu uit de ea. Deci
Bucura-te de apusurile de soare, daca mai poti! Rasriturile de soare trimite-le la naiba
Eh? ![]()
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:

Paul multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata 

dano perloasa ca intotdeauna Lori ![]()

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Paul la 8 ani
Silvana si Paul
Poze cu noi