Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dada, silva, ambele amandoua

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

reao mica ce esti (emoticon cu pisicata care zgarie)
pentru je t'aime

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey, da nu poate omu' sa viseze la cai verzi pe pereti...

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Hey, "iozul" are copyright la mine !!!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Poveste hazlie de noapte tarzie

cand am fost in Austria a vazut Lori o reclama la niste bomboane mentolate unde ii iesea fum pe urechi unui tip. Din care cauza a dezvoltat o manie ca cica exista "bomboane caie-ti scot chieiu (creierul pentru neavizati) pe uiechi". Si a ajuns sa nu mai doarma de grija ca ajung bomboanele respective pe "iafuri" = rafturi, unde poate sa le cumpere orice copil. Avem noi o discutie serioasa ca de la mama la fiica, si ajung la concluzia ca singura solutie e sa "il sunam pe domnul pesedinte, sa-i spun io sa ietaga bomboanele alea iele de pe iaft". Drept pt care am sunat un coleg, tata a doua fete, i-am explicat situatia, l-am uns presedinte si i-am dat-o pe Lori la telefon. I-a explicat cum ca" domnule pesedinte, sunt Loiana Floina Constantin si va iog mult sa ietageti de pe iaft bomboanele caie scot cheieiul pe uiechi, ca-s foaite peiculoase". A primit asigurari ca asa va fi si ... avem liniste.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

raman pe baricade pana vin musafirii si m-am gandit la o dedicatie pentru Mariuca si Anda (nu sunt sigura ca asta e dar sper ca-mi amintesc bine)

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Dani, tare de tot faina fica-ta

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Merci, Silva!

Vreau sa-mi schimb semnatura. Cea veche a cazut in derizoriu, am si gasit alta, dar cum se lucreaza pe partea de profil personal o postez aici, sa nu uit de ea. Deci

Bucura-te de apusurile de soare, daca mai poti! Rasriturile de soare trimite-le la naiba
Eh?

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Paul multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata

dano perloasa ca intotdeauna Lori

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Paul la 8 ani

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput