Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salutare ...am intrat ca imi era dor de voi...si sa urez La multzi ani puiutzului de Silva...sa-i dea D-zeu un destin frumos...Silva

inca sarbatoresc revelionul in reloare...am ajuns acia:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

ce-mi vine sa dau cu basca de pamant UIHAAAA!!!

un copil creste in inima mea

noapte buna...

mihi

mariuca sa ne anuntzi cand sunt oferte...

deya nu-mi zasasi daca fu popica la trinitas sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

pt voi...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Asa deci Mariuca s-o reinventat pai deaia linistea asta ca ea statea si cocea schite si vad ca urjent le-o pus in aplicatie ... bravo maica, felicitari

Saru' mana de urari, azi am umblat dupa catei, am gasit unu la care mi-o ramas ochii doar ca e 900 dulari si la inca unu dar era sold, stia tipu sa se vada, facea spectacol pe acolo. Zilele urmatoare o sa mergem cu copilu sa-si dea si el cu parerea.

Azi am definitivat lista pe anul asta:
- sa ma las de fumat
- sa slabesc 8 kg
- sa ne mutam in fras din zona asta ca de nu la vara il vedeti pe Florin www.washrun.org/clubnews/sombrero.jpg" target="_blank">asa
- sa invat engleza oleaca mai bine si sa-mi gasesc alt loc de munca
- ar mai fi dar decurg din ultima liniuta

Noapte buna

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

- sa ne mutam in fras din zona asta ca de nu la vara il vedeti pe Florin www.washrun.org/clubnews/sombrero.jpg" target="_blank">asa

si ne mai urezi 'noapte buna' dupa ce pui asa ceva aici ???

nu se poateeeeee.... ioi ce te iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Silvanaaa, vin si io tropaind, gafai deja s-ajung la o sampanie

La multi ani! puiului tau, sa creasca mare si sanatos, ca frumos ii de pica.... blondu', vb lu doris. Sa fiti fericiti pe linga el si cu el, sa va sarbatoriti minunat si sa i se implineasca tooate visele lui de copil.
biiig hug

[..si jos palaria...ca sa zic asa ]

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

palariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bravo Mariuca reloaded !!!!!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

La multi ani, Paul!
Silvana, diferenta intre copiii nostri este de un an, Oana,fata mea implineste 9 ani in ianuarie 13....
yeeeeeeeees, azi am primit o invitatie pentru un interviu,
stiu ca nu e ceva sigur, dar e un inceput, iar incurajarile voastre imi dau mai mult elan..........va multumesc pentru asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

olala Mariuca vrei ambele palarii jos? oleeee
nooo ca mi-am facut de lucru cu mana mea

Multam Adi interviu in Timisoara? Bafta!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

dupa ce am scapat de cosmarul de a ma culca cu o cizma care refuza sa o dau jos de pe picior si dupa ce mi-am croit drum printre toate alea, ca deh e dezmat la mine acum, scot de la naftalina tzoalele de duminica vin sa-i zic o vorba lui Adi
daca tu simti ca poti si vrei ceva, daca tu simti ca ai putea fi implinita aici, daca tu simti ca ai potential si poti face ceva bine, mergi pe drumul tau! ai incredere in tine si cand mergi la interviu stai dreapta si vinde-te bine! estimeaza potentialul pe care-l are job-ul respectiv pentru tine si go for it, daca simti ca-i al tau si daca nu-i sa fie asta, nu-i bai, inseamna ca nu-i al tau si mergi mai departe!
noi suntem aici daca-i nevoie. cand ai interviul? tinem pumni de pe acuma!!

danuta
de katik mai stie cineva ceva? unde a disparut? daca ne citesti katik, iti spun ca am o floricica 'ioza' superba care-mi aminteste zilnic de Cristinica si de tine

Mergi la inceput