Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Sunt si eu suflet pentru licuriciul mic. Aici, cu gandul continuu la ele. Asteptam.
Multa dragoste catre voi, Kiss si Aida.
Lumina catre tine licurici.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ajuta!
sper sa treaca cu bine peste momentul asta greu Aida si Emma, multa sanatate
Maria, multumim de vesti
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ceva vesti?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

nu de mult au ajuns acasa. sunt cu totii langa Kissy care si-a dorit tare mult sa vina acasa.
Aidule, toata puterea din lume sa fie cu voi! sufletel mic, toata Lumina fie cu tine

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Va pup tare si apasat pe toate, simteam nevoia inca de azi noapte sa va spun asta...nu ma intrebati de ce...

Am avut o noapte lunga, cu Maria si cu Anda...o noapte in care ne-am pus multe intrebari si am aflat multe raspunsuri...

Candva, cu siguranta, voi scrie ceva frumos...atunci cand va fi momentul...

Asta seara, vreau sa scriu ...pentru blogul nostru, acum simt nevoia sa fac asta...asa ca dispar sa-mi iau condeiul...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Dagelor, sunt si eu alauri de Emma.
Multa putere le doresc parintilor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dorisake, eu nu mai pot sa scriu si sa gandesc nimic.
stii bine, m-am trezit c-o criza de astm in toata regula pe la 5 dimineata si azi mi s-a confirmat banuiala ca astea-s declansate pe fond nervos. toata ziua am asteptat un semn bun de la fete si de cate ori suna telefonul intepeneam pe loc.
mi-e groaznic de dor de ele insa trebuie sa le respectam intimitatea acestor momente! as vrea din tot sufletul ca toata energia pozitiva a lumii sa fie cu ele, sa fie totul frumos si lin! Emma sa nu se teama si sa stie in fiecare secunda de acum si de mai incolo cata lume o iubeste! Emma e IUBIRE pur si simplu!

pentru Aida n-am cuvinte. pur si simplu nu mai am. ma rog foarte tare s-o intareasca Dumnezeu si sa stie ca noi suntem langa ea in orice clipa! ce am putut face noi toate am facut pana acum!
Doamne ajuta si ne intareste pe noi dar mai ales pe ei doi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

De grele incercari are parte biata familie.
Dumnezeu sa scurteze suferinta lor si sa le aduca pacea.
si eu ii imbratisez si ii iubesc!

Am deschis ceva mai devreme un subiect la generale "incaodata cu emma in gand,suflet si rugaciune" si a disparut fara urma....oare pe cine supara ?

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa cum spunea Mariaa, Emma e iubire pur si simplu!Aida sunt alaturi de voi cu toata fiinta mea!

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput