Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

hai gagici, adunarea cu toate gandurile voastre bune catre Emma si Aida!

Emma nu e bine, sunt in spital si nu-i roza treaba. Maine probabil vin acasa, a vorbit Doris cu Laci. Asta explica de ce nu raspundea la telefon ieri deloc.
Hai, adunarea aici sau oriunde sunteti, cu gandul la fetele noastre dragi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doamne ajuta! Sa le lumineze calea!

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

..........speranta si rugaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doamne ajuta!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza

pt Ema si Aida din tot sufletul ...

Laura o multime de sa treaca supararea ...

Deya eu ma duc la Grigoras, cu el am nascut, dar inainte de-a ajunge la el mergeam la o dna dr f faina, Ceausu Dana, mie tare mi-a placut de ea, insa atunci cand am ramas gravida m-am mutat la Grigoras - ea mi l-a recomandat - pt ca ea nu mai lucreaza in spital la nasteri. cum ti-am zis, mie tare mi-a placut de ea, plus ca e femeie si io-s mai stresata de felul meu
lucreaza cu casa de asigurari, deci daca mergi cu trimitere consultatia e gratuita.
si Grigoras e ok, chiar am fost f multumita de el cum s-a comportat cand am nascut, dar nu lucreaza cu casa de asigurari. eu oricum m-am simtit mai comfortabil cu ea.
are cabinetul langa Olimpia, Complex, iti dau adresa daca vrei:
Ceausu Dana
bd. eroilor de la Tisa nr. 14
tel. 0256/499616

sa aveti un weekend placut

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

'neatza

cum avem vesti de la Aida sau Laci, va scriem aici, Anda, Doris sau eu. am ramas cu telefoanele langa noi azi noapte si o sa le avem pe faza toata ziua! sa speram ca o sa treaca cumva de 'puseul' asta scumpa Emma. pana atunci toate gandurile si rugaciunile noastre sa fie catre ea si catre Aida si Laci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

pentru Emma si Aida.

Vroiam sa zic mai multe dar tare m-a dat peste cap vestea asta rea asa ca nu ma pot concentra sa scriu acum altceva ... de-ar trece si peste asta....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Multumim, Doamne, si pentru ziua aceasta frumoasa pe care ne-ai oferit-o! Ne gandim la Aida si Emma! Doamne-ajuta!

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Doamne Ajuta si nu ne lasa!

Mergi la inceput