Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 16
danitin spune:
Da de ce e suparata?
Si tu ce-ai patit de esti peste 7 coline?
Ana, weekend fain si tie ....
Maria, pai biroul nou e de fapt mutarea celui vechi un etaj mai sus . Se amenajeaza doar spatiul prin zugravire si mochetare plus ceva cablaraie. Iar pe piata de munca stii cum e, cand vine taifunul nu prea sta sa aleaga. Au plecat sefii la Sibiu la o intalnire de taina si stam cu morcovu pana se intorc, cica se coc restructurari si inchideri de statii locale.
Ela, e de bine, si va fi si mai bine ...
Abia astept weekendu, chit ca o sa fie taaaare zbuciumat. ii plecata sefimea din oras si am avansat in functie, tin legatura cu bucurestiul pt stiri si asta inseamna frecus 12 ore pe zi. Asa ca eu continui sa ma vait: is racita, is bolnava, nu ma iubeste nimeni .....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
deya spune:
Si yo si yo...cand intalnire ca acu in stresiune is aici
Danitindannnnnnnttiiiinnnn iesi din butoi.Ia_le cum vin,toate trec
Mariaa ce ce se face noaptea?nu se invata?Eu numa aia fac......las ca imi vine si mie vremea
Gabi felicitari pentru job
Ela mergi inainte.....
Da ce ii cu Laura?
Si acu problem problem.......imi scrieti aici va rog la ce ginecologi mergeti voi si cam ce preturi au...musai un controlMultzam
silvana75 spune:
'neata si de la mine,
Deya, un medic bun ginecolog e Walter Bran, ti-am mai spus de el, preturi nu stiu, poate stie Gabi ca din cate retin si ea merge tot la el.
Doris, unde esti? ai ajuns la Belgrad pe coline? care-i hiba? de ce e suparata Laura?
Maria, nu iubita, nu discutia cu fiu-miu era problema, sunt altele marunte care ma streseaza dar sper sa se lamureasca curand.
Avusei discutia cu fiu-miu aseara si de fapt din toata povestea pe el il intresa daca eu cu tata-su facem "chestia aia disgusting" de care el auzise de la colegi.
Va tzuc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gabirus spune:
mommy and daddy are doing disgusting things in the bedroom!
Deya, este Bran Daniel, are cabinetul pe V. Braniste (in zona Baile Neptun, dar pe partea cealalta a Begai, spre Politie), telefon: 0256/437308. Stiu ca e gratis consultatia cu trimitere de la medicul de familie, altfel o fi vreo 50 lei + standard se cam face o lama si un eco (mai ales daca nu ai mai fost la control de mult). Deci per total ar cam trebui sa ai la tine 100-150 lei, de siguranta. Sunt tarife destul de obisnuite de gineco.
Doris, ce s-o mai intamplat?
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Gwendoline spune:
Buna tuturor si LA MULTI ANI !!! cu intarziere.
Nu v-am mai citit de mult sunt cam ocupata si din ce in ce mai obosita ,vacanta asta ma obosit ,asta e cand esti gravida si te pui pe drumuiri plus acum mai am si musafiri ,familia din franta punte si fa mancare si curat singura si ei se uita!!! si in plus mananca mancare calda la pranz si seara si in fiecare zi la fal imi vine sa mor in plus cu cele 8 luni de sarcina sunt franta !!
Ma rog ma plang la voi , va plictisesc un pic!!
In rest e bine micutu e bine creste si fetita la fel!!Am sa incerc sa va citesc dar e cam grau de tinut pasul cu voi !
Va pup pe toate!!
Gwendoline poze noi
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 30 saptamani
silvana75 spune:
ei na si tu Deya
Gabi, razi tu razi dar te vad eu pe tine cum scoti camasa oricum discutia a ramas in aer si prevad discutii aprinse
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ela03 spune:
Buna seara.
Eu am luat azi primul examen la istoria psihologiei si urmatorul il dau chiar de ziua mea. N-o sa le pot da acum pe toate, mi-am propus sa las 3 pe vara.
Multumesc pentru incurajari, nu-mi este tocmai bine, si acum lucrurile se prezinta asa pe dos, incat ma mir ce m-a apucat...
gabirus spune:
Ela, toate "challengurile" acestea au rostul lor, viata nu te lasa sa iei decizii importante cu prea mare usurinta, incercarile sunt multe si grele si iti testeaza nervii la maxim. Asa e si pentru mine acum, dar in cu totul alt domeniu. Uneori simt ca sunt la capatul nervilor si voi ceda. Dar trebuie sa gasim resorturile Pasarii Phoenix si sa ne refacem atunci cand toti cred ca vom pieri.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
deya spune:
Gabi imi spui ceva de gineco tau?
Haiiiiiiiiiii Sillvaaannaaa spune spuneglumeam
Ela bafta in continuare