Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 15
danitin spune:
Maria - dormitor ...
Bey, is cam varzalau. Doare iarasi hiba mea veche, m-am pricopsit cu o raceala de la frigul de la serviciu - asa ca ma doare si pieptul si gatul si, in plus, se cam anunta vremuri grele pe piata fortei de munca in presa. Asa ca ma duc in butoiul meu cu melancolie sa mai stau putin pe acolo.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
danuta, ce daca vremuri grele pe piata fortei de munca?! las' sa fie pentru altii, de ce pentru tine?! da-i bataie numa' inainte
...oricand, cu placere da' ai zis ca faceti sediu nou cumva?! detalii plsss si bagam discount serios la dormitor
pentru treaba cealalta, iti dau si tie un www.salvaeco.org/reviste/natura/07/01.php" target="_blank">link! citeste cu atentie, sper sa-ti fie de folos si tie
deya, io in 4 ani n-am putut invata noaptea neam...cum puteti mah?? noaptea se doarme! sau se face altceva...da' nu se invata
gabi, unde esti?? hai aici sa dam de beut la fetele astea, sa ne tina joburiliiii
un copil creste in inima mea
ela03 spune:
Salut, fetelor.
Ziua cu pricina a trecut cu bine, pentru ca s-a ajuns la o intelegere dinainte.
Momentan pot sa spun ca sunt foarte linistita, de mult n-am mai avut atata liniste. Hotararea mea a dus la schimbari la partea adversa, schimbari in care eu din pacate nu cred, adica nu cred ca vor dura.
, stiu ca ai fost impresionata de poezie, dar crede-ma, omul aflat in stare de soc poate avea schimbari neasteptate in comportament pe o perioada scurta. Eu n-am avut parte niciodata de poezii in 13 ani, ci doar de "critici constructive" care imi afectau increderea in mine si respectul fata de propria-mi persoana. Nici 1000 de poezii nu ma pot face sa uit ce-am trait atatia ani, pentru ca diferenta o simt acum din plin. A fost abuz emotional in toata regula.
Sunt mai linistita, am mai multa rabdare cu copilul meu, imi fac mai cu tragere de inima treburile casnice.
Si daca schimbarea aceea va dura, nu stiu daca la mine partea afectiva se va mai repara vreodata.
Mariaa spune:
ela...no comment.
milioane de ...si inca odata milioane de
gabirus spune:
La mine fu bine.
E diferit, mai dureaza putin sa ma obisnuiesc, dar per ansamblu trebuie sa fie bine! Trebuie sa cresc si eu mare, nu?
Uite asta e piesa de pe montaj care m-a facut sa plang:
Zicea Maria de intalneala .... si nimeni nimic?
Silva, dat fiind ca afla nu scopul, rostul si partile frumoase ale sexului de la colegi sau de pe net, ci direct tot felul de giumbuslucuri - ca sa zic asa - ar fi bine sa ii dai tu informatiile corecte de pe acum. Daca deja stie una alta, oricum nu mai poti evita. Intreaba-l ce exact ar vrea sa stie, iar tu spune-i despre organe, reproducere, copii. Esti intr-un mediu in care la varsta lui copii cam sunt informati de chestiile astea. Daca te intreaba de chestii mai exotice, spune-i ca unora le place asa, dar nu e timpul inca pentru el sa se gandeasca la asta. Ca trebuie sa fie matur si responsabil pentru a putea avea o viata sexuala, altfel isi face rau lui si partenerelor eventuale.
Ufff, grea treab ai. Si eu m-am gandit de nenumarate ori la momentul asta si la cum ii voi face fata. Dar cred ca totul depinde de cum se dezvolta discutia, ce e pregatit sa afle, ce stie deja, ce il ajuta in momentul acesta.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mariaa spune:
gabi, rilex, la mine sa da cu scroll
senzationala melodie!! nu vreau sa pun sare pe rana dar cred te-au iubit tare mult si asta zice multe despre tine
daca tot nu iasa intalneala maine, mai bag si io o repriza de 'muschii mei minte nu are'
Mariaa spune:
bei, io centrez, io dau cu capul?! deja-i dubios
luati o cafea cu lamaie, poate va mai inviorati putin ...
Ana68 spune:
'Neata...
Ma'c sa beau cafa...multam' si de aia cu lemon...
Simona,era de vorba de concediul nostru din vara,pe care il tot planuim...asta ca sa nu mai fie cu ambiguitate...
Anda...era o gluma...sper sa nu fi dat cu mucile-n fasoala...si bafta la ce ai de rezolvat.
Ela,sper sa continui din bine in super bine si sa treaca cele rele..
Silvana,priceput ceva-ceva...insa e grele rau.Nush ce sa te sfatui...sorry
Gabi...o sa te adaptezi tu...iavas-iavas...cum zice turcu'.
Mah....vine vichendu' si va doresc sa aveti unul fain...daca va mai intalniti...spune-ti si la mandea...vin si io la o cafa,daca ma primiti...
Pupaturi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 'Neata... Anda...era o gluma...sper sa nu fi dat cu mucile-n fasoala...si bafta la ce ai de rezolvat. |
cu ce bre? cu soacra? noooo, stai tu numa linistita...glumam si io bre....
ti pup.
hai cu cafeaua, hai cu cafeaua...ma duc s-o injectez
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Doris-Alina spune:
Neatza
hai sa va injectez o cafa...
Incerc sa ma adun si eu...cumva...
Ca am inceput anul tare prost, sau ma rog, parca m-a aruncat 2009 din tun...si-s undeva peste 9 coline...
Si va rog io, dati cu surle si trambitze dupa Laurelu...
Ca-i suparita...s-o facem sa-i treaca...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories