Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dolores

am reusit sa-i fac vaccinul lui David, vineri seara.
nu a avut reactii. era lucrul de care ma temeam cel mai mult, mai ales ca in istoricul lui am tras rau cu el.

cine a mai facut prevenarul? imi puteti spune daca au fost reactii si dupa cat timp???multumesc

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

noi am facut prevenarul la 2 ani dupa 2-3 zile de la vaccin a avut muci si tuse,tinem pumnii sa nu faca reactie

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dar eu i l-am facut vineri pe la 9...daca nu a facut pana acum nimic..e posibil de acum incolo?sper ca nu caci e mai greu nefiind cu mine acasa..doar in week-end pot sta cu el

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui dolores

am reusit sa-i fac vaccinul lui David, vineri seara.
nu a avut reactii. era lucrul de care ma temeam cel mai mult, mai ales ca in istoricul lui am tras rau cu el.

cine a mai facut prevenarul? imi puteti spune daca au fost reactii si dupa cat timp???multumesc

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

noi am facut prevenarul la 2 ani dupa 2-3 zile de la vaccin a avut muci si tuse,tinem pumnii sa nu faca reactie

Mergi la inceput

si tot eu va stresez...lui david i-a facut vaccinul in mana...de ce??? ca peste tot am auzit ca in picior???are importantza???uff...merci in avans de raspunsuri

Mergi la inceput

Dolores-noua ne-a zis ca se face ori in manuta ori in picior,noi l-am facut in picior,acum nu te stresa nu e obligatoriu sa faca reactie poate nu o sa aiba nimic

Mergi la inceput

caprita ce face???cum se mai simte?

Citat:

Dolores-noua ne-a zis ca se face ori in manuta ori in picior,noi l-am facut in picior,acum nu te stresa nu e obligatoriu sa faca reactie poate nu o sa aiba nimic

Mergi la inceput

caprita e bine de sambata dim ora 4 nu a mai facut febra,am scapat fara antibiotic dupa 3 zile de febra,mai are putin muci dar e bine...

Mergi la inceput

ce ma bucur, adevarul e ca nu-ti mai arde de nimic cu copilul bolnav...saracutza, va pup si sa treaca si mucisorii mai repede

Citat:

caprita e bine de sambata dim ora 4 nu a mai facut febra,am scapat fara antibiotic dupa 3 zile de febra,mai are putin muci dar e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES,BAMBO,CARLA-cum se mai simt piticutii ??

KOKORINA-multa putere sa treci peste perioada asta grea !

DBUNNY-Sofia mananca..satisfacator adica nu mai e ca pe vremea cand treceau zilele si nu inghitea nimic...Acum ia macar pranzul
inca nu am pus poze de la ziua ei,nici nu prea au iesit..

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate mamicile si bebicii. De citit am mai reusit, dar de scris...
Carla dragile de voi...multa sanatate. Imi imaginez prin ce ati trecut...
Dolores voi sunteti bine? N-ati facut nimic de la vaccin, nu-i asa?
Danita multa sanatate mamei. Sper sa scapati de probleme.
Dianarus voi ce paraziti ati avut? Zentelul nu e cam tare. Si a mea a avut hymenolepis si i-am dat helmiflores. Sper sa-i fi trecut. Si ei ii apar din cand in cand bubite, ii dau aerius, dar nu m-am prins care e motivul.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo, Roana cu mare intarziere, dar din toata inima va doresc LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire, sa aveti puiutii sanatosi si sa va bucurati de ei!. Bambo am vazut peruca Antoniei. E o scumpa!
Dbunny da are greutate Dani nu gluma. Noi ne lupatm undeva la 11,5 kg.
Maya felicitari pt sarcina. sa fie sanatos, papacios si cuminte. am anuntat si pitestencele.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput