Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Bambo m-ai spart cu peruca aia...hai zi ce faci tu cu peruca-n casa? ...si cand ai tuns-o ?(scuze daca ai spun si nu m-am prins) Ah, si voi n-ati scapat de scutec ? ...noi nici n-am inceput inca procesul abandonarii scutecului...din cand in cand mai face un pipi la wc, foarte rar, a facut odata chiar si caca cu buni, dar asta-i odata la 2 luni..

Pe dani l-am cantarit ieri la farmacie...are 16 kile, fix.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

peruca este a unei papuse mulatre primita de ziua ei,asa de tare a iubit-o ca i-a smuls parul din cap si la pus la ea cand am vazut-o era sa mor de ras
am tuns-o inainte de Craciun nu-i mai statea in nici un fel parul dar ne creste el la loc mai des si mai frumos cel putin speram
cu pampersul am avut succes in vara cand scapasem de el dar dupa o luna am revenit iar la el,nici nu ma mai streses la primavara vom incerca din nou,bine ca il folosim doar pt pipi
16 kg zici? noi abia 11.800 si vreo 90 cm

Kokorina-multa sanatate,cat mai multa putere si rabdare,va

nu a mai facut febra sper ca am scapat de antibiotic,pana la urma am reusit sa o conving sa stea sa-i pun termometrul sub brat sta sa-i pun si apa de mare in nas nu-mi vine sa cred

fug la somn n buna

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Va multumesc mult de tot la toate de urari.
M-am super emotionat. o sa trimit niste poze pe mailul comun. de la craciun si de ieri. dar nu am asa multe ca alex a pus mana pe aparat si nu ne-a mai lasat sa facem poze.
geanta si sacoul nu le-am pozat inca.

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va pupez de luni de dimi

pe scurt : mama tot in spital , scazut febra cateva zile, ieri revenit la 38,6 .....nust ce sa ma mai fac !

va pup si revin cu povesti daca o sa am timp

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Danita, offf, tin pumnii sa treaca odata problemele voastre.

Fetele cam slaba activitate in weekend.

Am pus poze pe mail, asa ca cine doreste, cine pofteste e invitat.

Mi-e super somn si nu am chef de nimic. doar e luni.
asa ca...revin mai incolo sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roana

acum intru si eu in goana cailor nebuni! am o groaza de probleme de rezolvat, si profesionale si personale. nu stiu de unde s-o incep. da, intai le fac lista ca altfel uit!!!

dbunny, apropos de lista, nu mi-am facut niciodata. e prima data in ultimii 6 ani cand imi acord si MIE timp pt asa ceva. sper sa si reusesc sa fac cate ceva din ce mi-am propus. evident, daca sunt ei sanatosi cat de cat, atunci cand sunt bolnavi nu's capabila de nimic!
aerius sau zyrtec i-am dat cand a avut manifestari alergice. desi in cazul nostru manifestarea cu pricina a disparut cand am eliminat parazitii cu zentel... ca la noi se pare ca asta a fost cauza principala de urticarie intensa si nesfarsita. un coproparazitologic i-ai facut?

danita, sanatate

kokorina

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor ziceti-mi si mie cum fac cererea pentru reluare activitate, dupa postnatal? Nu stiu cum trebuie sa sune. Contabila nu mi-a depus cartea de munca, a uitat, dupa ce a implinit ana 2 ani si am facut crize de nervi ca pot pierde indemnizatia. Azi a zis ca se descurca ea dar sa-i duc cerere de reluare a activitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mayaione am acasa un model..cel pe care l-am facut si eu, acum sunt la munca si din pacate nu te pot ajuta.

danita,multa,dar multa sanatate mamei tale

roana, cu scuzele de rigoare si cu intarziere iti urez si eu un La multi ani, sa ai parte de cele mai frumoase momente in viata, sa te poti bucura de tot ce e in jurul tau, sa fii iubita si multe impliniri pe toate planurile...te pup si te imbratisez cu mult drag

kokorina, multa rabdare, intelegere...ce sa zic...e tare greu cu un copil...dar cu 2...........

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

am reusit sa-i fac vaccinul lui David, vineri seara.
nu a avut reactii. era lucrul de care ma temeam cel mai mult, mai ales ca in istoricul lui am tras rau cu el.

cine a mai facut prevenarul? imi puteti spune daca au fost reactii si dupa cat timp???multumesc

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

scriu din jurnalul medical (intamplator il am cu mine ):
22 ian.08: prevenar, 1 doza
25 ian.08: muci urati, tuse uscata si iritanta
27 ian.08: in continuare muci si tuse, in limite rezonabile
30 ian.08: diagnostic - ianis amigdalita foliculara (puroi), marc laringita+angina

la a 2-a doza, care trebuia facuta in cursul lui martie 2008 nu am mai scris nimic in jurnal. asta inseamna ca nu am avut probleme legate de vaccin. stiu insa sigur ca in martie-aprilie 2008 a avut aprox.6 saptamani in total cu bronsita astmatiforma, adica tusea aia iritanta, la orizontala. care tuse a disparut odata cu venirea primaverii si introducere medicatie de astm.

loru, uite ce cred eu. prevenarul nu a avut de fapt efecte secundare, bolile lui marc post-vaccin au fost legate de cele ale lui ianis, care adusese virusul de la gradi. sfatul meu este sa-l feresti pe david de virusi urmatoarele 2 saptamani. sanatate

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

di, te pup si iti multumesc sincer.
te rog sa-mi zici un lucru...in seara asta se fac 72 de ore de la vaccinare. e posibil sa faca dupa 72 de ore reactie??
e cam greu sa-l feresc de virusi pentru ca toti putem fi purtatori...iar el mai sta cu o nepoata care in week-end e dusa de mamica ei pe la centre de joaca unde sa fiu sincera nu mi-a placut...acel centru(am fost chiar aseara la ziua verisoarei lui David)...si de ce 2 saptamani?

ofof...ce ai mai tras tu cu 2 copii.mie imi vine sa ma duc la balamuc cand david are ceva. doamne cat e de greu sa fii mama, cat suferi si ce griji te apasa....ofofsaracutii de ei

Mergi la inceput