Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 4
roana spune:
Astazi e ziua mea,
Zi frumoasa ca mine
Va invit pe toate la papa bun, bautura pe alese si tortulet.
Am inceput super ziua. sotul mi-a adus deja de aseara cadoul. O geanta de lac super frumoasa, un buchet de trandafiri si un sacou pe care mi-l doream de mult. o sa le fac poza si vi le voi pune sa le vedeti si voi. sa vedeti ce gusturi bune are sotul meu.
De dimineata m-a trezit ALex cantandu-mi la multi ani. asa scumpic a fost ca am plans. si m-am gandit ca nu imi doresc decat sa fie sanatos si atunci eu sunt cea mai fericita.
Astept musafiri dupa masa dar doar finii nostri. deci va fi o petrecere in familie asa.
O sa revin cu poze. promit.
Va pup pe toate.
Mirona spune:
Roana - La multi ani! mami -sa ne traiesti 100 de ani - cu scumpul tau Alex alaturi si ce sot minunat - bravo mami!
mii de pentru tine azi.
P.S. pe mine m-a apucat croitoreala - vreau sa-i fac ceva rochite, topuri Karei pentru la vara - sa matina numa talentu.
pupam toate regasitele
Miro 24+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
aelita spune:
ROANA-La multi ani!!!!! Sanatate ! Sa fii fericita alaturi de Alex si de sotul tau care are gusturi super si care te iubeste ,sa va iubiti asa mereu !!
DBUNNY-sa vad daca reusesc sa incarc niste poze,si sa va pun,aici sau pe dincolo
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bamboletta spune:
Roana visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Buna fetele
Noi suntem mai bine de la 4 dim nu a mai facut febra deocamdata am scapat fara antibiotic,ieri am tras o sperietura i sau racit manutele f tare a inceput sa tremure si sa se invineteasca la gura nici nu stiam ce sa fac noroc ca era si sotul acasa am sunat repede la pediatra si m-a linistit cumva asa se intampla cand creste brusc temperatura..bagat repede supozitor si-a revenit...azi e mai bine vioaie...a mancat sper sa fim pe drumul cel bun
Mayaione-da sunt tinerica,ma bucur ca e totul ok cu bebe sarcina usoara
Roxana-da da 26
Miro-ma bucur ca ati scapat de pampi..bravo,noi inca il folosim pt pipi.norocul meu kk face la wc
Kokorina-mai da un semn,sunteti bine?
Roana-sa ne pui poze cu cadoul sunt curioasa ,eu am primit un set de cosmetice de la Galenic,crema pt fata,demachiant si tonic bine intai am batut bine seaua...ce cadou vreau
Aelita-astept cu nerabdare pozele
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
carla2005 spune:
Fetelor ieri dupa ce v-am scris, s-a trezit Alex si cat ii era de rau mi-a zis sa mergem la doctor la spital sa se faca bine! Va dati seama ce rau s-a simtit de a trecut peste toate temerile! L-am sunat pe taica-sau si am plecat la spital...a fost tare cuminte...uneori ma uimeste cat este de intelegatoare, recatia la burtica este d ela augmentin, nu l-a suportat ( desi eu ii dadusem biotics cat i-am dat augmentin), slabita a dat in enterocolita, raceala nu i-a trecut( de aia facea febra) asa ca a facut si un inceput de otita, au vazut-o doi medici, de data asta am avut noroc ca era cel pe care-l cunosteam eu in spital. Prima data cica i s-a intrerupt tratamentul intravenos prea devreme! In fine, cand ajungi pe manda medicilor te duci...am stat in spital sa-i faca o perfuzie, care a pus-o pe picioare, si din nou branula si tratament cu augmentin la 12 ore + picaturi in urechi de .3 ori pe zi! Acum a inceput sa manance...revin ca e langa mine...:)
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dbunny spune:
Roana La Multi ani, sa ne traiesti 140 de ani, fericita si sanatoasa alturi de familia ta!!
Bambo m-ai spart cu peruca aia...hai zi ce faci tu cu peruca-n casa? ...si cand ai tuns-o ?(scuze daca ai spun si nu m-am prins) Ah, si voi n-ati scapat de scutec ? ...noi nici n-am inceput inca procesul abandonarii scutecului...din cand in cand mai face un pipi la wc, foarte rar, a facut odata chiar si caca cu buni, dar asta-i odata la 2 luni..
carla, pai daca a reactionat cu dierie la augmentin, de ce nu vi s-a schimbat antibioticu?
aelita, sofía cum mai sta cu apetitul?
Pe dani l-am cantarit ieri la farmacie...are 16 kile, fix.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kokorina spune:
buna seara fetelor!
cu parere de rau,inca din cap trecut,de pe la pag 15 si pana unde ati scris pana in seara asta,nu am citit nimic.imi pare rau dar efectiv nu reusesc.luna decembrie a fost de nedescris de stresanta.chiar daca as vrea sa va povestesc cum mi-a mers nu reusesc sa cuprind indeajuns stresul prin care am trecut.va mai spusesem eu ca am fost calare üpe o herghelie de cai nebuni.sa zicem ca am inceput sa ma eliberez la servici,adica merg de 3 ori pe sapt,insa in zilele libera nu mai stiu cum sa ma impart.copchii au zile cand nu dorm dupa amiaza deloc,si pe la 6 incep mofturile cauzate de nesomn.va spun ca e lupta corp la corp,ce mai.iar eu aproape ca nu mai fac fata la doi decat daca sant impreuna cu cineva.au o faza peste care abia astept sa se treaca.
am fost foarte bolnava,am luat antibiotice iar 3 zile nu am avut voce deloc....DAR DELOC!ganditi-va ca asa am mers la munca,nu mai spun ca eu degeaba le vorbeam copchiilor ca ei nu auzeau un sunet,mai ales in situatii de explicatii,gen: de ce are unu' 2 alune si unu' 3?????offff!!!!ei nu asculta nici asa,ca macsa lor are voce,dar fara voce....andi spunea ca nu se bucura ca eu sant bolnava evident,insa se simte putin ca in concediu,ca nu ma mai aude.
am un program nou,obositor foarte tare,alergatura multa....numai faptul ca andi vine cateodata cu tot cu copchii sa ma ia de la munca...e greu si pt ei.de obicei merg cu bus-ul dar de cele mai multe ori,ziua sant la socrii,andi ii ia de la parintii lui si vin impreuna de ma iau si pe mine.si copchii chinuiti,dar si parinti.mi-am schimbat vorba...nu ami sant in fuga calului nebun,sant in figa intregii herghelii..si toti nebuni.
stiu ca am ratat multe de-ale voastre si de-ale copiilor vostrii.si noi avem progrese la greu.dar cel mai important lucru e ca santem sanatosi!si prigoana zice asa de fii-su,ca nu-l intereseaza sa fie nici destep si nici bogat...sa fie sanatos.asa ca asta este comoara noastra,sanatatea.
LA MULTI ANI!la sarbatoritele lunii ianuarie.BAMBO stiu ca e pe 8 si iertare ca nu am reusit sa intru,si ROANA e tot capricoarna dar iar cer iertare ca nu mai tin minte data.de-or mai fi capricoarne printre noi....toate cele bune si numai bine va doresc!
o sa vad cum o sa reusesc sa va citesc din urma,mult poate n-ar fi insa timpul meu e din ce in ce mai scurt,putin,ingust....nici eu nu stiu cum e.ca de pe la sf neculai incoace nu am mai stiut nimic de voi dar nici voi de mine.
sigur ca nu va uit,o sa intru cand pot,oricum mai des decat in decembrie,o sa va pun si poze...dar mai intai sa va admir eu pe voi si sigur ca mai vin cu povesti despre sandokanii care mi-au mancat urechile.
va pup pe toate fara exceptie!