Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 7
ank999 spune:
Hai sa va povestesc ce am patit noi. Noi de ziua lui David (nepotu) am avut un accudent tare urat: printesa a alergat , a dat cu capul de perete si a lesinat (de la plans) si s-a invinetit, i-a cazut capul in piept de am crezut ca moare. Totul a durat cam un minut. La cap a fost un pic rosie atunci seara, la arcada, dar a doua zi nu se mai vedea nimic. L-am intrebat pe pediatru, dar la neurolog n-am ajuns. Erica cand plange are stilul de a"lesina", ramane blocata si nu respira pt vreo 2 secunde, dar doar atat.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
roana spune:
Doamne Anka cred ca lesinam si eu acolo.
Io sunt mai disperata asa de felul meu si daca pateste ceva ma panichez.
bine ca nu a patit nimic.
of of
dolores spune:
buna mamici dragi,
pt mine e un mister cum de david mananca super bine, doarme super bine, dar toate astea la buni......o fi aerul, o fi verisoara cu care sta...o fi faptul ca cu mine se rasfatza si isi permite mai multe nazdravanii..cert e ca sunt multumita de el atata timp cat sta la mamaie si tataie
nu a facut nicio reactie, doamne ajuta, dar mai avem un hop de trecut si anume ultimul vaccin din schema obligatorie...nici nu mai stiu cum se numeste si cand se face...cred ca pe la 2 ani si vreo 7 luni.....
ank, te admir ca ti-ai pastrat calmul..ca si roana si eu ma declar panicoasa nr 1..lesinam odata cu ea asta e sigur..va pup
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
ank999 spune:
Multumesc fetelor pt admiratie, dar n-am ramas chiar atata de calma, dar trebuia sa fac ceva . Atmosfera: sora mea cauta si intreba de telefon sa sune la salvare, mama tipa, matusa striga "aoleu, a murit fata", toti ceilalti se uitau fix. Eu auzeam si vedeam ca prin ceata, totul cu incetinitorul si stiam ca trebuie sa fac ceva. nu stiam dc sa-i dau palme sau altceva, asa ca am zgaltait-o si am iesit pe balcon. De uitat....imposibil. Mergeam zilele trecute pe strada si revedeam fetisoara ei atunci.
A...pentru alocatia cu cuantum mai mic ati facut vreo cerere ceva, sau pur si simplu vireaza ei alocatia, dar cu cuantumul modificat.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dolores spune:
ANK, POTI DA MAI MULTE DETALII REF LA ALOCATIE? MERCI
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
Dodo-pui spune:
traim ,putin mucosi Donu'...
dar super fericit ca azi am reinceput recuperarea.
Eu si BB de la purtator crestemsi pe zi ce trece e mai miscator si cu mai multa putere.
Am citit tot din urma dar neuronul meu gravid mereu uita ce si cui trebuie sa spun
si multa sanatate tuturor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ank999 spune:
Dolores ai nostri au facut 2 ani si de la alocatia de 200 de ron trecem la cea mini:30-40 ron. Mie alocatia imi intra pe card si nu stiu dc si cea mica intra tot acolo, sau trebuie sa fac vreo cerere. Habar n-am si nici nu am ajuns sa intreb.
dolores spune:
din cate stiu de la cumnata mea care nu prea are timp de chestii de genul asta..intra automat..si acum logic,nu???doar daca, poate treceam de la 200 ron la 300 ni se cerea cu siguranta sa facem o cerere ca doar aveau de dat...asa cand luam NIMIC....nu se face nicio cerere..sper ca m-am facut inteleasa
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Dolores ai nostri au facut 2 ani si de la alocatia de 200 de ron trecem la cea mini:30-40 ron. Mie alocatia imi intra pe card si nu stiu dc si cea mica intra tot acolo, sau trebuie sa fac vreo cerere. Habar n-am si nici nu am ajuns sa intreb. Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1, |
dolores spune:
poze caldutze
aelita spune:
ANK-doamne prin ce ati trecut !!!!!!!!
DOLORES-ce bine ca ai pus poze,frumosilor !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)