Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 3
dolores spune:
la multi ani cu intarziere pentru ION, Ioana
la multi ani bambo , tie si familiei. sa fiti fericiti si tot ce va doriti sa vi se implineasca
dbnny, i-am dat si immunogrip
roxana_c,suntem bine acum..eu inca mai tusesc, dar e ok
mayaione, felicitari, ce ma bucur, sincer...asa mi-as mai dori si eu un copil....sa fiti fericiti si sanatoshi.
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
carla2005 spune:
Nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta, inca o napte de cosmar! Analize dabea i-au facut in spital, este intepata in ambele maini plus buricele degetelor ( ca i-au luat glicemia de cateva ori li s eparea cam mare)...este ingrozita de spital, daca ma vede ca mi-am schimbat tricoul sau pantalonii incepe sa-mi zica ca nu ne imbracam sa mergem la spital...
II dau hidrasec, biotics baby, ercefuril si sumetrolim- asa mi-a dat pediatra, ceai de menta si mucilagiu de orez, de vomitat nu mai vomita, dar se simte rau, aseara a mancat doi covrigei si azi noapte a stat numai pe wc :(! Cand o vad asa mi se face si mie rau, am o stare...
V-am admirat puii asa cat am apucat, sunt superbi, mai si fetitele niste plete si coafuri ...m-au dat gata!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
o zi frumoasa si insanatosire grabnica puiutizilor
Mayaione ma bucur ca totul e ok
Miro ce-ti face samburelul??
Poze cu burtica am vreo doua si nu le-am dat inca drumul pe net..
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
roxana c. spune:
Dbunny, distrati-va cat mai e mama ta acolo, ca dupa aia va puneti pofta-n cui. Pe Dani il mai duci la gradi?
, 26 zici? Nu vrei sa-ti mai dau io cativa? Vreo 6, ca sa fim de-aceiasi varsta
Mayaione, felicitari ptr sarcina, sa ai o sarcina fara probleme si un bebelus sanatos, baiat sau fetita....conteaza mai putin, sanatos sa fie!
Carla, stiam ca Hidrasec-ul si Biotics baby au acelasi efect, sa-i regleze burtica. Pediatra ce-a zis, poate fi de la antibiotic? Of, multa sanatate!
Dolores, ma bucur ca sunteti bine. Eu...am mai spus, le dau ulei de catina, 5 pic/zi, si ....pana acum, cel; putin, n-am avut probleme cu niciunul. Anul trecut Calin era intr-una racit, cu tuse , muci...tot tacamul. Acum i-a mai curs putin nasul, a mai tusit putin....dar s-a rezolvat iute, babeste: ptr tuse ii dau ceai din frunze de gutui, am citit intr-o revista ca-s bune ptr asa ceva, si vad ca asa este. Am facut rost de ele prin vara. Mai este bun ceaiul de coji de nuci, de ceapa...Astea le dau la inceput, cand incepe tusea si daca vad ca nu-i trece in cateva zile, ma duc la doctor. Si ii mai dau pastilute de propolis cu vit C in loc de bomboane, 1 pe zi, rareori 2.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roana spune:
La multi Ani Bambo!!!!
sa fii fericita.
Mayaione sarcina usoara si felicitari. sa fie sanatos bebelusul ca nu conteaza altceva.
Maine e ziua mea. fac 32 de ani. nu stiu daca sunt multi sau putini, stiu ca e varsta la care ma simt perfect, am cea mai mare incredere in mine si nu mi-e frica deloc de ce va urma.
Nu stiu, am asa o stare de liniste si implinire cum nu aveam pana acum la alte aniversari.
Clar i se datoreaza starea si lui Alex care e copilul pe care mi l-am dorit, asa cum l-am visat mereu.
Va invit maine la o sampanie si la un papa bun. Acum merg ca ma sarbatoresc colegii la servici.
Pupici la toate
Mirona spune:
salutare fetele,
nu stiu daca v-am povestit - dar saptamana asta stand cu ea acasa am incercat sa scapam de pampi. Initial normal ca nu-si dadea seama ce voiam de la ea- asa ca am avut si cate 2-3 schimburi de clatit si pus la uscat. Marti insa deja dadea semne ca intelege cum vine treaba - asa ca am avut un singur incident neplacut si restul la olita. De miercuri in coace cere frumos la olita si punem pampi doar la somn si eventual daca iesim pe afara.
Ma bucura mult asta - sper numai ca de luni sa se continue munca mea si la gradi - caci altfel m-am zbatut degeaba.
Ieri mi-am construit perna pentru gravide/de alaptat - Doamne ce cuminte a fost Karina, se juca cu metru meu de croitorie, imi ducearesturile de ata la gunoi, isi infasura papusile in panza ramasa mie de la croi - a stat langa mine cuminte toate cele 2 ore cat am croit si cusut eu perna. Cel mai funny moment al zilei a fost pentru ea umplerea pernei cu bilute de polistiren. Mai conteaza ca si sacul aspiratorului a trebuit sa inghita multe dintre bilutele imprastiate pe jos? nuuuuuu
multumiri din suflet pentru urarile de Sf. Ion pentru Kara mea draga.
v-am pove ca incerc s-o mai strig si Kara prin casa si se intoarce nervoasa spre mine si spune - "nu kaia - kaina cheama!!!"
Dolores da mami -vizionat cu mare placere - imi pare asa de mareeee - si asa strengar pare - pupa-l de la noi.
chair voiam sa intreb ce se intampla cu Spania ... iote ca aparut dbunny. Si ce de chefuri ati mai tras - noroc cu buni langa voi.
Koko - tu maine citesti macar? te pupam gras - sa nu ne uiti!
Roxana merci de cantecele - mai schimbam si noi decorul ca deja era prea monoton.
Bambo pe Kara o lucram la 4 maini cand vrem sa-i luam temperatura - iar la bagat supozitor ... e crima si pedeapsa - dar pana laurma reusim noi cumva.
Angy in primul rand condoleante pentru decesul in familie.
In al doilea rand felicitari pentru Iulia - mi-a placut mult filmul.
Mi-au placut si pozele - intr-adevar cam putine - am inteles si faza cu datu de grinda - au incercat si nasii nostri sa ne impuna acest obicei - dar la noi era doar la motz - adica la un an - o faza cu o turta si cica i-ar fi rupt-o deasupra capului si io stiu ce i-ar fi urat. Am refuzat politicos si am scapat. La voi se lasacu chef asa ca - asa se mai intelege. si te asteptam cat de curand printre noi.
Mayaione ma bucur sa aud vesti bune de la voi. Ma bucur ca te-ai linistit si ca te poti bucura linistita de sarcina. Sa-ti fie cat mai usor iti doresc eu.
Carla zau ca nu stiu ce sa-ti spun - si eu as fi pentru repaus digestiv - dai numai ceai cate 1-2 lingurite la 10 minute pentru hidratare - apoi incepeti usurel cu paine prajita - sau biscuiti ceva usor sa poata digerastomacelul ei incercat rau in aceasta perioada. Multa multa sanatate.
Dodo multumesc de intrebare - samburica e bine - isi faca si el simtita prezenta zilnic. Noroc ca-mi creste burta mare mare si ca mai da si el din cand in cand din picioare - ca altfel as uita ca-s gravida asa de bine ma simt. Tu cum esti? Cum te simti?
Roana pe tine te uram maine.
ah - ca mi-am adus acum aminte - parca scria cineva de isoprinosine - parca Mayaione, nu?
Dolores cu asta ai incercat?
fug pe afara cu copila
v-am pupat pe toate
Miro
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona Dodo multumesc de intrebare - samburica e bine - isi faca si el simtita prezenta zilnic. Noroc ca-mi creste burta mare mare si ca mai da si el din cand in cand din picioare - ca altfel as uita ca-s gravida asa de bine ma simt. Tu cum esti? Cum te simti? |
Asa cum spui tu ca te simti acum asa am fost eu la Bodo acum duc ceva mai greu sarcina,cu arsuri din ce in ce mai puternice si care nu se atenuiaza cu nimic,cu somn noaptea toata mai rar...dar BB evoluaza f bine,e in parametri,se misca din ce in ce mai puternic si toata ziua(glumesc caci si mai doarme).Per total e bine atata timp cat BB e bine
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
citat din mesajul lui bamboletta nu reusesc sa-i iau temperatura...tot o pandesc pe antonia sa i-o iau prin somn...da de unde imediat ma simte...ai vostri mai stau? vb de subrat in fundulet nici nu vrea sa auda |
O singura data i-am luat temp in fundulet cand avea 4 luni, si de-atunci veci. Acu vreo 2 luni am achizitionat un termometru digital Chicco, il apropii de frunte la 2 cm si spune temperatura. E super. Norocul nostru ca-l testam in joaca si iarna asta n-a fost nevoie...
Miro ai fata mare, mi-e asa ciuda cand ma gandesc ca mamicile de fetite de-acu o sa aibe parte de mult ajutor, in schimb mamicile de baieti...de nazbatii!!
roxana_c...te-am pierdut pe undeva...eu n-am 26 mai, eu sunt mai matura, poate Bambo...
carla ai rabdare cu ea, rasfat-o putin, sufera si ea mititica...
roana asteptam papa bun...
Paco l-a dus pe Dani la medic azi, pe 5 feb avem trimitere la alergolog, intre timp ni s-a dat un siropel pt mancarime is avem interzicere la multe alimente...f multe as zice eu...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dolores spune:
multumesc mult, voi incerca si variantele astea
citat din mesajul lui roxana c. Dolores, ma bucur ca sunteti bine. Eu...am mai spus, le dau ulei de catina, 5 pic/zi, si ....pana acum, cel; putin, n-am avut probleme cu niciunul. Anul trecut Calin era intr-una racit, cu tuse , muci...tot tacamul. Acum i-a mai curs putin nasul, a mai tusit putin....dar s-a rezolvat iute, babeste: ptr tuse ii dau ceai din frunze de gutui, am citit intr-o revista ca-s bune ptr asa ceva, si vad ca asa este. Am facut rost de ele prin vara. Mai este bun ceaiul de coji de nuci, de ceapa...Astea le dau la inceput, cand incepe tusea si daca vad ca nu-i trece in cateva zile, ma duc la doctor. Si ii mai dau pastilute de propolis cu vit C in loc de bomboane, 1 pe zi, rareori 2. Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997) |
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
Dbunny spune:
deci ne-a fost prescris sirop Aerius pt posibila reactie alergica la ceva...nu stim ce, dar ne mananca pielea de vreo 2-3 saptamani, acu mai putin, mai grav a fost cand papam banane...
Stiti careva ceva despre Aerius? Dianarus? nu stiu de ce am impresia ca ati luat...scrie pe prospect ca ajuta la urticarie si la rinita alergica, si la toate simptomele alergiei...
Dianarus eu ni indraznesc sa-mi fac un bucket list..de cate ori am facut...s-a sfarmat in bucatele...in adancul sufletului imi doresc doar sa-mi fie sanatos copilul, restul se poate orice...vine adaugat.
Dayanara lasa shoppingu si hai spune-ne cat ii zapada in Madrid, ca auzisi ca pt 5 cm de zapada s-a inchis aeroportu
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...