Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Feletlor, Alex a dat din raceala in diaree si vomitaturi, febra...sper sa isi revina si sa nu ajung iara in spital! De doua zile bea doar ceaiuri si mucilagiu de orez...pediatra zice ca de la antibiotice...nu stiu ce sa mai zic sau ce sa mai fac!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc pt urari

sa inceapa petrecerea

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici dragi regasite ! mama e better , sper ca sapt viitoare sa o iau acasa .

pup si LA MULTI ANI ptr Ion, Ioana !!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La multi ani! Bambo - sa ne traiesti mami - pupici multi si grasi.
La multi ani si pentru restul membrilor familiei sarbatoriti.

Danita - ma bucur mult.
Carla - sanatate multa.
Roana - da - l-am primit - multumim.

va pupam pe toate toate
Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

carla, eu i-as face niste analize

miro, esti multumita de poze?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Aseara am scris ditamai mesajul si mi-a murit netul, asa ca acum fuga pana nu-si da duhul iarasi:

LA MULTI ANI ptr toti cu numele Ion sau Ioana.

Mirona, sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare, desteapta si frumoasa.

LA MULTI ANI, BAMBO!Cati ani ai implinit? Ai tort? Arunca si tu o felie incoace.(de luni sunt la cura, dar nu te pot refuza)

Trimit asta si mai scriu.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mayaione, ai fost la doctor?

Carla, sanatate micutei

Dolores, voi sunteti bine, sanatosi?

Bambo, caprita ce mai face, e bine?

Despre noi....nu avem noutati. Oana cu scoala, Ana idem, asteapta amandoua vacanta intersemestriala, de bine ce de-abia au venit din vacanta.
Calin....m-a terminat, n-ar sta linistit 1 minut macar sa-mi trag si eu sufletul V-am zis ca mi-a facut praf un monitor luat anul trecut, care mai era inca 1 an in garantie? S-a suparat baiatul ca nu i-am pus unul din cantecele care-i plac si a aruncat cu o masinuta in el de a aparut intai o dunga pe verticala si una pe orizontala, iar in cateva zile nu mai desluseai nimic
Si fiindca v-am spus de cantece, uitati ultima descoperire www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY" target="_blank">aici, iar www.youtube.com/watch?v=AiSSYO9t7e0" target="_blank">aici,www.youtube.com/watch?v=lHsYUQhzXrU" target="_blank">aici, www.youtube.com/watch?v=VhPKf_hSLxw&feature=related" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=uNZbMobnxlw" target="_blank">aici sunt altele mai vechi.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cu mii de scuze pt intarziere La Multi ani Bambo, Sofía, karina-Ioana.. pe cine-am uitat?

Noi ne readaptam la vechiul program..Dani la cresa, eu la servici...caci am avut parte de vreo 8 zile de concediu si lenevie curata. Inca avem la noi pe buni din Romania(inca rezista) si am avut-o pe nepoatamea de la valencia(7 Ani) timp de 8 zile la noi. Mi-au facut casa vrajiste, dar s-au distrat pe cinste. Au calarit toate jucariile, au cantat colinzi, au cutreierat parcurile in lung si-n lat, au mancat ca spartii(nepoata e slabuta rau, dar cu Dani s-a animat si ea).

Mos Craciun a venit(simbolic) la biserica si au adus cadouri foarte modeste pt toti copiii. Acasa sub brad am pus una din cutiile cu masinute nedesfacute(inca) de la ziua lui. Am chefuit mult(noaptea dupa 11, cand Dani adormea o tuleam la disco, chiar si de revel...la 12.30 am intins-o...si buni a ramas de paza. Vreau sa mai iesim cu pietenii a nopti d'astea n-o sa mai prindem prea curand...

V-am citit, mai pe bucati, mai pe sarite, dar am citit.

Mayaioane felicitari pt sarcina, Sa dea D-zeu sa ai un copilas sanatos is papacios

Dolores l-ai imbracat pe David superfain si tu esti tare frumoasa.Semeni cu o tipa tare din Smallville. Imunogrip junior pt imunitate ai incercat? cineva parca a intrebat...eu i-am dat lui Dani, dar inainte de frigurile astea teribile, la inceputul toamnei, si ne-a fost bine.

angi cam saraca-n poze, Iulia e f frumoasa, chiar si plangand iti vine s-o mananci de drag. Condoleante

danita insanatosire grabnica mamei tale(si vai saraca in ce conditii a tras)

aelita poze de la cumpleaños n-ai?

carla, de la anumit antibiotic(Augmentine) si Dani da in diarie, insa varsaturi nu. E posibil sa fie ceva enteroviroza...lasa-i stomacelul in repaus, doar ceai de menta si saruri de rehidratare deocamdata...si ceva pt refacerea florei stomacale n-ar fi rau...

dodo n-ai pus poza cu burtica...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunteti minunate multumesc de urari v-ati adus aminte de toata familia

Am petrecut bine in familie a mai ramas si pt voi cate o felie de tort si sampanie ,Antonia a topait si dansat pe muzica po****ra cu toate ca avea febra,am fost la pediatra...are rosu in gat de la asta face febra o mai tinem pe antitermice pana maine seara daca nu cedeaza febra trecem pe antibiotic

Carla-multa sanatate printesei
Roxana-am tort cum sa nu ,am implinit 26 de ani
Dbunny-bravo voua ca va distrati profitati acum cat mai este buni

va pup fug la somn

nu reusesc sa-i iau temperatura...tot o pandesc pe antonia sa i-o iau prin somn...da de unde imediat ma simte...ai vostri mai stau? vb de subrat in fundulet nici nu vrea sa auda

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani spun si eu cu intarziere sarbatoritilor! Mama, Bambo, ce tanara esti, doar 26!
Ieri am fost la doctor si a confirmat sarcina, sunt in 6 saptamani. Cu pastilele nici nu a stat pe ganduri si a zis ca nu-i nimic, sa nu ma mai gandesc. Oricum vom face toate testele necesare, morfo fetala, genetice etc. Cand am vazut inimioara mica cum batea m-au coplesit emotiile, parca nu mai trecusem odata prin asa ceva. Am fost f fericita dupa ce am iesit din cabinet. Initial nu stiam cum sa reactionez, nu era o sarcina planificata, dar acum stiu, suntem fffff fericiti pentru noul bebe. Deja il iubesc, sunt curioasa ce o sa fie!

Mergi la inceput