Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Slimfitmada ai o fetita superba,sa iti traiasca.
Greta ma bucur ca sunteti bine.
Ce mai faceti mamici si Biencute?
Noi astazi am fost la playgroup,Bia inca mai are retineri in a se socializa asa cu copii dar perseveram.Maine mergem la cursul de vorbire,ca activitate va fi jucatul in apa..Apropo noi avem o mica problema la baita,Bia nu mai vrea sa stea in fundulet in cada,ceva sugesti cum sa o reinvat?
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

aurel....nu merge cu jucarele? noi asa facem baie....ea se aseaza si se joaca, nici nu ma baga in seama, iar eu o spal fara nici o grija.....la noi e cu buba spalatul pe cap....de fapt, clatitul...nu-l suporta, dar trece repede momentul
greta, ma bucur ca sunteti bine..v-ati revenit si v-ati linistit
Noi suntem bine, ne plimbam mult, alergam prin casa cu mancarea, dar una peste alta suntem OK...
maine, pe 25, serbez cu sotul 8 ani de cand ne-am cunoscut....sa vad daca/ ce-mi pregateste....

va pupic pe toate..mai dati si voi subiecte de discutie, chiar nu va " framanta" nimic?
ati fost la vot?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Noi cu vesti proaste: Biei i-au iesit niste afte in gurita si tare ne mai chinuim sa le tratam,si face si febra din cauza lor

Adryana La multi ani alaturi de sotul tau,multi si fericiti!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Salutare!
Noi cu vesti proaste: Biei i-au iesit niste afte in gurita si tare ne mai chinuim sa le tratam,si face si febra din cauza lor

Adryana La multi ani alaturi de sotul tau,multi si fericiti!

saru-mana de urare...
cat despre afte...cum le tratati? cu glicerina boraxata stiam eu ca este cel mai comod si eficient mod...

Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adryana nu merge deloc ca nu vrea sa stea in fundulet,le da cu piciorusul.
Ella naspa cu aftele,va tin pumni sa scapati iute de ele.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna seara si de la noi!
Ce le cumparati Biencutelor de sarbatori? De mosi...Noi trebuie sa cumparam...scuze...la noi Mosul vine cu doua cadouri ca face Bia mea 2 anisori.
Nu pot sa stau mai mult acum!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

ella cum stati cu aftele? e mai bine?

aurel_cris nici Biancuta mea nu sta in fund la baie decat foarte putin. e atrasa de robinetul de la care se da drumul la apa si atat il tine deschis pana se umple cada.

sanatate multa tuturor!!

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

aurel.....nu stiu ce sa zic.....dar de placut ii place baia sau sta in picioare ca vrea sa iasa din cada?...cu scaunel de-ala de cada ai incercat? sau poti sa-i iei un "covoras" de-ala de se lipeste de fundul cazii, cu diferite desene...te ajuta si pe tine, ca nu-i mai aluneca ei picioarele, si poate...atrasa de desene, se aseaza si-n fund...cine stie?
despre cadou de craciun....hmmm.....ne-am gandit la o bucatarie de-aia cu aragaz, plita, cratite si polonice, sa -si "gateasca" singura mancarea....soacra-mea s-a anuntat deja ca-i ia calut de-ala de se leagana cu el....si noi ne-am mai gandit (dar sa vedem daca ii mai luam) si la o masinuta de-aia de se plimba singura cu ea, impingandu-se cu picioarele...
acuma sper sa fi inteles cam la ce m-am referit, ca nu stiu sa descriu prea bine jucariile

Bianca creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Bratafel i-au mai trecut din afte,e mai bine,multumesc de intrebare

Noi inca nu ne-am gindit ce sa-i luam cadou de Craciun...

Mergi la inceput

Adryana avem si covoras,jucari tot scornesc cate ceva sa o fac sa stea si degeaba.Ea era tare jucausa in baie dar cand am avut-o la mama in vara,nu am avut loc in masina sa ii iau si cadita ei,deci i-am luat alta acolo.Acolo culmea erau numai de culoare inchisa si cred ca nu i-a placut ei ca de atunci refuza sa stea in fundulet.Cam asta este povestea cu baita,as vrea sa o duc la inot dar in asa maniera nu se poate.
De mos va primi acest www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Learning-Toys/Wooden-MultiActivity-Cube 0029686 " target="_blank">cub si aceasta www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3490954/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys and games%7C14417629/c_2/3%7Ccat_15701449%7CPre-school toys%7C14417737.htm" target="_blank">masinuta cantatoare.
Sper ca am ales bine si o va tine ocupata nitel timp.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput