Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...lipsesc ghilimelele ...i-am raspuns Adrianei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Greta imi pare rau pentru problemele care le aveti,sper ca va veti capata imunizarea cat mai repede sa poti merge linistita la servici.Pozele sunt superbe.
Si pe noi ne-a afectat criza asta din multe puncte de vedere dar incercam sa mergem mai departe ca nu avem alta alegere.
Despre vot ce sa zic,noi nu votam ca aici nu am unde si nu ma duc pana la Londra pentru asa ceva.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Greta, hai ca m-ai facut sa rad cu VOTAREA....ce tare ai fost!
Pai, pe cine sa votam, dragii mei, ca astia toti sunt niste mascarici, voi nu vedeti?
Mi-e groaza de stadiul unde a ajuns Romania...pe bune...

Ti-am vazut bubulina, e o scumpica...si mi-am adus si aminte ca ai fost pe aici pe la noi, si nu ne-am vazut....poate la vara punem de o intalneala totusi...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor. ma scuza-ti ca nu am mai trecut de mult pe aici. nu prea mai am timp. inca nu m-am intors la servici dar Bianca imi ocupa mai tot timpul.
sa va mai spun de noi. este o fire foarte activa, spune multe cuvinte dar si bebeluseasca. urca si coboara scarile de cate ori are ocazia (stam la casa cu etaj) sau pe furis. inca mai doarme de 2 ori pe zi cate o ora. ii place foarte mult sa stea pe olita dar nu cere olita. cand o pun face. (cam stiu cand face caca)
lapte ii dau 2-3 bibe pe zi.
la 1 an a avut rubeola iar acum o sapt a avut enterocolita, iar de atunci mananca incontinuu. efectiv cere de mancare. am ramas in pana de idei. voi ce mai da-ti papa la bebei?
are cam 12 kg si 83 cm. eu sunt multumita pt varsta ei de 1 an si 5 luni.
adriana am vazut pozele de la nunta. sunt SUPERBEEE! felicitari!! si casa de piatra.

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Saru-mana esti o dulce

Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Greta imi pare rau pentru problemele care le aveti,sper ca va veti capata imunizarea cat mai repede sa poti merge linistita la servici.Pozele sunt superbe.
Si pe noi ne-a afectat criza asta din multe puncte de vedere dar incercam sa mergem mai departe ca nu avem alta alegere.
Despre vot ce sa zic,noi nu votam ca aici nu am unde si nu ma duc pana la Londra pentru asa ceva.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Stai linistita, nu cred ca pierzi nimic

Bianca creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u
Ti-am vazut bubulina, e o scumpica...si mi-am adus si aminte ca ai fost pe aici pe la noi, si nu ne-am vazut....poate la vara punem de o intalneala totusi...
Bianca creste

Si eu am fost in Constanta,toata luna iulie

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

Buna! Am reusit si am facut o galerie cu fotografiile celei mai tinere membre a clubului http://picasaweb.google.ro/slimfitmadafoto/BiencutzaInPrimaLuna02#

Mergi la inceput

...Adriana, eu am fost pe la voi in august...din cate imi amintesc voi erati la Tulcea...si nu avea rost sa te mai sun...altfel nu ratam ocazia.Dar ,vrem sa ne intoarcem la Navodari la anul,pentru ca ne-a placut foarte mult...

...Legat de votare,intr-adevar sunt toti niste mascarici,dar trebuie sa ne exercitam acest drept.Decat sa castige cine nu trebuie ,mai bine sa castige cel pe care l-a ales multimea ...fie el oricare ar fi,macar sa ne reprezinte pe noi astia "multi si prosti".

...Aurel_cris...daca ai de facut un drum lung pana la sectia de votare ,atunci inteleg....ca doar n-o fi sa te duci pana la Londra doar pentru a vota niste "mascarici"....eu ma gandeam la noi,astia care nu trebuie sa depunem un mare efort.

...merci de aprecieri...toate printesele sunt frumoase si scumpici...va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimfitmada

Buna! Am reusit si am facut o galerie cu fotografiile celei mai tinere membre a clubului http://picasaweb.google.ro/slimfitmadafoto/BiencutzaInPrimaLuna02#

vaaaaai, ce bebelina frumusica foc, si ce micutza este.....
Va mai aduceti aminte cum erau si bebitele noastre asa mititele? Pentru mine parca zici ca a trecut o gramada de vreme de atunci....
Pup piticutza, lasa ca se face ea mare ;)

Bianca creste

Mergi la inceput

buna fetele...

...in sfarsit suntem bine...nu mai tusim ,nu mai avem diaree si in sfarsit mancam si noi ca de obicei...de maine, la cresa cu noi..

...vad ca nu prea e activitate pe aici...printesele sunt pe prim plan..

...pupici la toata lumea...

Mergi la inceput