Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Vorbiti despre dependenta....
Pai sa va zic eu - daca si in "luna de miere" de dupa nunta am luat-o cu noi, va dati seama....si n-au fost decat 4 zile...
Chiar mi-a spus nasul parca la un moment dat...."auzi? dar nu sta Bianca fara tine sau mai degraba nu stai tu fara ea?"
Asa si este, bine, pe langa ca intr-adevar, ea nici macar nu mananca cu altcineva...nu va zic ca la nunta, de pe la 10 seara a plecat sora-mea cu ea s-o culce, si a adormit abia pe la 12 si ceva, ca nu era maica-sa langa ea......dar n-am avut ce face....si efectiv refuz sa ma gandesc cat a plans in ziua aia.....o vedeam disperata de plans s-o iau, si in biserica plangea si striga intr-una : "mama-meaaaa"....dar nu aveam cum s-o iau, mai ales in timpul slujbei....

Si ea urmareste pe youtube tot felul de videoclipuri pentru copii, si doar la calculator mananca....si deja le cunoaste pe toate, nici nu incep bine si imi arata mouse-ul si zice "ata" (alta)....adica sa schimb la alta melodie...
Prin casa se joaca, vorbeste in limba ei, si din 5 in 5 minute de jucat, incepe sa ma caute , striga prin casa :"mama"....e de ajuns sa ma auda ca-i raspund "da, mama" si se intoarce la ale ei....in schimb, cu taica-su n-are nicio treaba, poate sa lipseasca si o luna, ca nu ii duce lipsa...se bucura doar cand il vede ca intra pe usa de pe unde e plecat....dar totusi, cateodata ma apuca si pe mine isteriile, si chiar ma enerveaza ca nu sta si cu el, pana si la baie vrea sa vina dupa mine, de fac dus si baie si alte treburi numai cand doarme printesa....

recent (acum o luna) am mai fost si la doctor, ca nu i se inchisese fontanela, si ne-a servit madam respectiva cu un frumos diagnostic de "lipsa severa de calciu" citez :" asta ca sa nu va suparati pe mine daca va zic ca are rahitism"....(cu toate ca i-am facut o serie de analize de toate felurile, a pus diagnosticul ala fara o analiza banala de CALCEMIE.....va dati seama?) si am trecut pe tratament cu Vigantoletten 500, Calciu Pharco, Osteocare si Multivitamol, asta pana am ajuns la un al doilea medic - aici tre sa va zic ca prima doca este destul de buna si recomandata prin Constanta-am ajuns la ea, asa, pentru un consult general, sa vedem ce zice...., iar cea de-a doua la care am ajuns e doctorita in care eu personal am foarte mare incredere, si care o cunoaste pe Bianca de la 3 saptamani - cea de-a doua doctorita mi-a spus ca nici gand de rahitism la Bianca, si cand a mai aflat si dozele tratamentului pe care ni-l daduse prima, ne-a spus ca sunt doze de copil normal, care trebuie sa ia calciu in perioada asta a anului, dar ca vitaminele ne sfatuieste sa nu i le mai dam, ca sa n-o tinem la cura de slabire peste un an din cauza lor.....asa ca m-am linistit si cu asta....

Ce sa va mai zic?
Daca imi mai amintesc cate ceva...mai scriu....
aaa......stati ca mi-am adus aminte acuma....Intrebare de o mie de puncte : Cum v-a afectat/sau nu/ pe voi criza ?
Ca la noi in familie e disperare.....sotul a ramas fara servici, nici macar somaj nu are....soacra-mea somera, cumnate-meu somer....e vai de capul nostru.....ne chinuim sa scoatem camasa intr-un fel.....Emi mai face lucrari pe unde apuca si el, eu mai lucrez pe acasa cate ceva (fac proiecte in AutoCAD)...mai pleaca socru-miu in cate un voiaj.....incercam sa ne descurcam...
Hai ca eu chiar m-am intins ca placinta.....poftiti de serviti, si asteptam si de la voi....si alte subiecte de dezbatere....
pupicei

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor....bine ati revenit!!!!

...cum ziceati si voi...ar fi atat de multe de spus despre minunatiile noastre....de nu ar incapea pe o suta de pagini...

..Mara (noi asa ii spunem)....a crescut,...merge la cresa din august si eu la serviciu.Cresa a ajutat-o mult,zic eu,la comunicare..spune propozitii simple din 4 cuvinte,canta,spune poezii (unele cuvinte sunt stalcite,dar se intelege).
De tuns, nu-i cazul la noi...Mara seamana cu taticul ei,are par frumos si des .Abia astept sa mai creasca putin, sa-i pot face codite.
...Olita nici ea nu o cere, dar,ea avand program o punem pe olita si face acolo.Cu toate astea mai are si pampers .

Va mai scriu alta data...acum am ceva treaba...pupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Ce faceti ?
Biuta mea s-a pricopsit cu ceva mucisoriinsa o sa-i treaca bine ca nu mi-a febra sau altceva
Am intrat sa va salut si sa zic "prezent" pe ziua de azi

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

spunem si noi prezent astazi..
Ella, imi pare rau ca a racit un pic Biuta, sper sa se faca repede bine
Si noi am tinut-o vreo 2 saptamani cu o raceala buna, dar la noi cu febra la debut, cu tuse nasoala, cu muci pe care nu-i puteam scoate cu nimic, si o jenau in somn, tusea pana vomita ca ramanea fara respiratie...in fine, acum de 2 zile suntem deja fara tratament, se prezinta bine, sper sa nu mai facem prea curand de-astea....
Apropo....voi ati dat pana acum fetelor antibiotic? Ca eu ma pot lauda cu faptul ca pana acum, la un an si 9 luni, Bianca nu a luat niciodata antibiotic....chiar si doua doctorite ne-au laudat, inseamna ca lupta bine organismul, daca a reusit sa se descurce fara antibiotic....
Va pupic pe toate

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Si noi spunem prezent astazi,eu tusesc ca la balamuc sper ca nu o sa se ia la fata iarasi ca doar a scapat de tuse.
In rest nimic special pe aici ploua si iar ploua.
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

multumesc pentru urari. puiutul meu mananca acum si astfel are si mami timp de stat pe net.incerc sa ma lamuresc cum pot atasa poze cu minunea mea. ziua mea de nastere este 02.04.1982. privim pe geam si asteptam poate se mai incalzeste un pic afara sa iesim la o mica plimbare. va pup si sanatate tuturor biencutzelor (si mamicilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor. ma scuza-ti ca nu am mai trecut de mult pe aici. nu prea mai am timp. inca nu m-am intors la servici dar Bianca imi ocupa mai tot timpul.
sa va mai spun de noi. este o fire foarte activa, spune multe cuvinte dar si bebeluseasca. urca si coboara scarile de cate ori are ocazia (stam la casa cu etaj) sau pe furis. inca mai doarme de 2 ori pe zi cate o ora. ii place foarte mult sa stea pe olita dar nu cere olita. cand o pun face. (cam stiu cand face caca)
lapte ii dau 2-3 bibe pe zi.
la 1 an a avut rubeola iar acum o sapt a avut enterocolita, iar de atunci mananca incontinuu. efectiv cere de mancare. am ramas in pana de idei. voi ce mai da-ti papa la bebei?
are cam 12 kg si 83 cm. eu sunt multumita pt varsta ei de 1 an si 5 luni.
adriana am vazut pozele de la nunta. sunt SUPERBEEE! felicitari!! si casa de piatra.

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

buna fetelor...

Noi avem doar vesti rele...Saptamana trecuta am fost la urgenta pentru ca a facut o laringita combinata cu angina,in faze incipiente...am facut 3 zile de tratament cu aerosoli si ne-am revenit (incredibil de repede,zic eu)...
A trecut saptamana si ieri a trebuit s-o i-au de la cresa pt ca avea scaune apoase....fuga repede din nou la urgenta...De data asta e enterocolita.Alt tratament,alt regim....nu mai stiu ce sa fac....asa e ,se pare ,cu colectivitatea...
Azi deja e bine,nu mai are nimic....nici scaune apoase,nici stare febrila.
Sper sa isi faca pana la urma imunitate la aceste boli (toata lumea zice ca dupa cateva luni de cresa,dupa cateva serii de boli,copii isi fac imunitate si nu se mai imbolnavesc asa de repede.....vom vedea)

...va pup....pa

Mergi la inceput

..am pus cateva poze aici...
http://good-times.webshots.com/album/562178469ltRaEu?start=144
...poate vreti sa vedeti cat am crescut...

Mergi la inceput

Ce sa va mai zic?
Daca imi mai amintesc cate ceva...mai scriu....
aaa......stati ca mi-am adus aminte acuma....Intrebare de o mie de puncte : Cum v-a afectat/sau nu/ pe voi criza ?
Ca la noi in familie e disperare.....sotul a ramas fara servici, nici macar somaj nu are....soacra-mea somera, cumnate-meu somer....e vai de capul nostru.....ne chinuim sa scoatem camasa intr-un fel.....Emi mai face lucrari pe unde apuca si el, eu mai lucrez pe acasa cate ceva (fac proiecte in AutoCAD)...mai pleaca socru-miu in cate un voiaj.....incercam sa ne descurcam...

...si pe noi ne-a afectat criza..sotul meu lucrand in domeniul imobiliar ,acum face cel mult 1-2 tranzactii pe luna...si asa cu multa munca ,telefoane in stanga si in dreapta si drumuri nesfarsite.Cred ca va da-ti seama ce nasol e acum in acest domeniu,nimeni nu mai cumpara si vinde,nimeni nu mai construieste.
...noroc ca lucrez eu... in domeniul meu nu se simte criza...noi avem mai multi clienti si comenzi acum...ciudat...nu?
....sper sa treaca si criza asta si sa ne revenim cu totii....pana atunci avem o singura solutie: Toata lumea la votare !!!

Mergi la inceput