Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)
Raspunsuri - Pagina 14
Adryana_4u spune:
mai, dar cum se vede ca dorm copii si mamele hai-hui pe internet....ia uite-te cum ne adunam una cate una....asa, asa....la mai multe...sa vedem cine se mai adauga...
geo, ce fetita mare ai si tu, parca mai ieri ma uitam la poze cu gagalici, acum ditamai domnisoarele....felicitari pt curajul cu tunsul....ai dus-o la frizer sau ati tuns-o voi? cum s-a descurcat ea? ca mie de asta mi-e teama.....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
veroboroda spune:
BUna,fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de noi,ca n-am mai trecut demult pe aici din lipsa de timp.
Noi avem acum 2 ani si aproape 3 luni, am inceput la 1 septembrie cresa, dar momentan, am luat o pauza pentru o perioada si de la 1 ianuarie vom merge din nou la cresa. Am avut ceva probleme de sanatate in sensul ca am adunat toti virusii si aproape o luna de zile ,am stat mai mult acasa. Acum sunt in tratament de imunizare si pe timpul tratamentului am hotarat sa o tinem acasa.
In rest vorbim toata ziua, facem tot felul de nebunii, cantam si ne uitam la desemne animate. Ne plac foarte mult scooby doo si tom si jerry.
In rest eu foarte ocupata cu servicul a,casa ocupata cu printesa, e destul de greu pentru ca nu avem nici un ajutor de nicaieri.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2009)
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veroboroda BUna,fetelor! Nu stiu daca va mai amintiti de noi,ca n-am mai trecut demult pe aici din lipsa de timp. Noi avem acum 2 ani si aproape 3 luni, am inceput la 1 septembrie cresa, dar momentan, am luat o pauza pentru o perioada si de la 1 ianuarie vom merge din nou la cresa. Am avut ceva probleme de sanatate in sensul ca am adunat toti virusii si aproape o luna de zile ,am stat mai mult acasa. Acum sunt in tratament de imunizare si pe timpul tratamentului am hotarat sa o tinem acasa. In rest vorbim toata ziua, facem tot felul de nebunii, cantam si ne uitam la desemne animate. Ne plac foarte mult scooby doo si tom si jerry. In rest eu foarte ocupata cu servicul a,casa ocupata cu printesa, e destul de greu pentru ca nu avem nici un ajutor de nicaieri. Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2009) |
????........poate 2007
sper ca nu te superi pe mine ca am observat greseala...Imi pare tare rau sa aud ca e bolnavioara.....si cum te descurci acum? ca ziceai ca nu aveti nici un ajutor....cine sta cu ea cat esti la servici?
mie mi-e groaza sa ma gandesc cand oi incepe serviciul...ca Bianca nu vrea sa stea cu nimeni, decat cu ma-sa....si-n somn ma striga cateodata : "mama?"....si-i raspund - "da, mama?"....si se culca mai departe.....e doar de verificare
Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
Am aflat - graviduta de la noi - katteryna - a nascut intr-adevar o fetita, pe 01.09.2009, insa nu i-a mai pus numele Bianca, ci o cheama Raisa Maria....nu-i nimic, noi o felicitam oricum, si-i uram multa sanatate si ei, si puiului ei mic , nu?
Bianca creste
Adryana_4u spune:
s-a mai anuntat cineva....v-am zis eu ca iesim ca ciupercutele dupa ploaie...![]()
Mesaj de la helbi:
"Buna si merci de mesaj. Din cauza unor examene pina la sf. sapt. viitoare nu am timp de net, dar revin apoi si am sa va citesc din urma is sa va mai spun si despre noi.
Un gind bun tuturor mamicilor de Biencutze
Andreia"
Haideti, haideti fetelor....
Bianca creste
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adryana_4u mai, mai Ella, ce fetita mare si frumoasa vad eu acolo in poze.....ce frumos s-a jucat ea in parc, si cu ce curaj se da pe tobogan...si ea si mami Ia spune-mi, cam cate kg are Bia? si ce inaltime? sa fac o comparatie, ca avem doar fetele nascute in aceeasi zi.. A mea are 11 kg si 84 de cm... Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste nunta noastra-26 sept 2009 www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Bia mea are 86 cm si 13.5 kg,insa fiecare copil se dezvolta in ritmul sau si nu au cum sa fie toti la fel
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
veroboroda spune:
SCuze, Adryana. MA bucur ca ai observat greseala, intr-adevar 2007, in timp ce scriam pe forum, vorbeam si la telefon, si faceam si ceva documente pentru serv. Asa ca scuze...
E intr-adevar foarte greu de aceea am si dat-o la cresa, eu nu prea sunt pro bone, mai ales ca am destule prietene care au avut foarte multe surprize neplacute,(asta ca sa folosesc un termne bland)cu bonele.
O perioada cat a fost bolnava ,am facut cu randul, ne-am luat conc cand eu cand sotul meu. Acum 2 zile am dus-o pentru cateva saptamani la bunici la tara. Imi este foarte greu pentru ca nu pot sta departe de ea si nici ea departe de mine, dar in acest monment nu am alta altrenativa.MI se rupe sufletul cand o aud la telefon.Aseara mi-a spus:"MAami de te pecatu a baila, nu mai pace ata.Beau a baila"Mami de ce ai plecat la braila , nu mai face asa!. Vreau la braila.M-a facut varza si m-am simtit ingrozitor de vinovata. Ii iubeste foarte mult pe parintii mei dar... nu sunt mami. Imi vine sa urlu dar trebuie sa merg la un curs de specializare, in alt oras timp de cateva saptamani si asta a fost singura solutie.
Oricum va dau un sfat celor care mai aveti de sta acasa. Nu va duceti la munca mai devreme de a implini copilul 2 ani pentru ca veti regreta. Eu am incepu serv cand Bia avea 1an si 8 luni si rau am facut. Timpul petrecut cu puii nostri este mai important decat orice altceva.
In rest, noi papam binisor desi nu suntem grasute suntem chiar delicate, cu pampersul nu mai avem treaba de la 1an si 8 luni, de tuns cheliuta ,nu ne-am tuns desi avem parul rarut si cam atat. Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de sfaturi va rog sa apelati cu incredere.
Mami de Bianca Elena (29.08.2007)
aurel_cris spune:
Buna mamici si Biencute.
Am vazut de ieri intrebarile puse de Adryana noastra dar nu am avut timp de scris.Deci sa incepem Bia are perioade cand papa super bine si cand o laud da cu batul in balta
.Acum santem in perioada buna daca aude cuvantul papa se prezinta urgent la scaunel.Eu eram adepta sa mancam cu toti la masa dar am schimbat un pic tactica ca ma cam fataia cu papica.Ii dau ei prima data dupa care cand papam noi ea vine si mai cere una alta,pana la urma papa super bine.Cat despre pamparsi cred va lua ceva timp sa ii lasam.Nu sta la olita decat imbracata pe post de scaunel la joaca.
Am primit un DVD. aici referitor la pusul pe olita foarte interesant,acolo spune asa ca sa pui copilul la olita cand reuseste sa faca cate ceva pentru ea.Adica daca stie sa isi puna o bluzica singura,sa se incalte singura, ei spun ca atunci cand stie deja sa faca cate ceva pentru ea personal este timpul sa o pui la olita caci poate invata mai repede.Asa ca noi mai asteptam un pic caci ea inca nu reuseste sa faca asa ceva si nu vreau sa o fortez.Deasemenea zice ca sa fie incurajata sa stea imbracata prima data la olita,sa o mai iei pe la toaleta cu tine zic ei.Sincer nu stiu daca este bine ce zic ei acolo dar eu personal mai astept.Despre tuns ce sa zic s Bia are parul rarut asa dar nu am tuns-o pentru ca aici mi sa spun ca nu infuenteaza cu nimic treaba asta,cu ce nr. de foliculi te nasti cu aia mergi inainte.Ce poate face intr-adevar tunsul pe pieleeste sa ingroase firul de par,sa il faca mai aspru adica.Bianca a fost tunsa de 2 ori scurt la coafor,spre surpriza mea a fost foarte cuminte.Pot sa zic ca parul i sa mai asprit asa nu mai este asa moale.Banuiesc ca si aici pot fi pareri pro si contra,eu personal nu am sa o tund desi mama ma tuns pe mine de 2 ori.
Despre vorbit aici e durime mare ca domnisoara nu vrea sa repete nimic din ce ii spun eu.Zicem vro 10 cuvintele nimic mai mult.Chiar intrasem la pareri,am mers la dr. si mia zis sa stau linistita daca pana la 2 ani nu isi mai da drumul asa sa revin.Ca drept urmare ne-am inscris la un curs de vorbire care este in fiecare miercuri.Aici mi-au zis ca problema nu ar fi vorbitul ci cum sa o fac sa ma asculte ca ea nu sta o clipa.Stie absolut tot ce se intampla in jurul ei,nu ai loc la calculator de ea ca domnisoara asculta muzica pe you tube,ce sa zic e o neastamparata mica.
Si am uitat sa va zic ca iubeste lapticul la nebunie,dupa fiecare masa vrea ate.Ma bucur ca de 2 sapt. nu mai vrea si noaptea ca nu stiam cum sa il scot.
Gata placintuta aceasta,revin![]()
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Slimfitmada bine ai venit in clubul nostru.Si pe noi tot Bianca Maria ne cheama
.Nu ne pui si noua niste pozici cu cea mai tanara membra a clubului nostru??
Ella chiar ca sa facut maricica Biencuta ta si este tare scumpica.
Adryana si Bia mea tot cam 11 kg avea cand am cantarit-o,am sa vad acum cum mai stam.
Geo_ionitaam vazut si pozicile voastre,mari si frumusele
veroboroda te inteleg ca te simti naspa ca ai dus-o pe cea mica la ai tai chiar daca e normal ca ii adora.Si eu am fost nevoita sa o las in vara pe Bia si mi-a fost tare greu fara ea.Ma gandesc ca va trebui poate sa o dau si eu pe Bia la cresa la anul,vom vedea cum va fi.
Helbi te asteptam cu drag.
Pupici la toata trupa

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
ella10 spune:
Acum ca am citit cite ceva despre voi si comorile voastre o sa va povestesc si eu cite ceva de Bia mea;nu mai papam cu biberonul si nici suzeta nu o mai vrem cam de multisor;ii place sa manince singura,sa se spele pe fata,pe dinti...la olita nu prea vrea sa faca,adica sunt momente cind face si momente cind nu face;ii place sa se uite la "netete"(desena animate)...oricum acum ca am reactivat subiectul ma gindesc ca poate vom mai vorbi despre comorile noastre.
Si Bia mea e dependenta de mine si pot spune ca si eu de ea
,noi am luat-o peste tot cu noi.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png