Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)
Raspunsuri - Pagina 13
greta4you spune:
...buna Adriana....
...in primul rand "Casa de piatra"...sa fiti sanatosi si fericiti...
...am vazut pozele...foarte frumoase
...ce sa mai zic de "miresica mica"?...e superba!!!
...va pup si ne mai "auzim"...pe forum...
aurel_cris spune:
Adryana absolut superbe pozele voastre,sunteti tare frumosi toti 3,casa de piatra va doresc din tot sufletul.
La multi ani tuturor care sarbatoresc astazi Mihail&Gabriel
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Adryana_4u spune:
saru-mana de cuvintele frumoase, dragele mele, stiam eu ca nu ma veti dezamagi si ca veti reveni aici, la subiect...
Ce va fac printesele?
Asa cum v-am obisnuit, bag o serie de subiecte de discutie, si asteptam cu interes dezbaterile....:
- cum va descurcati cu mancarea?
- ati scapat de pampersi? Cum?
- ce parere aveti despre tunsul "cheliuta"? Ca Bianca mea are parul cam rarut si ma gandeam sa o tund, macar o data ....
- au inceput sa vorbeasca? a mea e tare lenesa la capitolul asta, doar asa....cat sa inteleg ce vrea, nimic in plus....
- cu olita cum va intelegeti? Bia face numai daca o pun eu, ea singura nu cere, nici macar nu anunta cand a facut...
Ce va mai vine si voua in cap, scrieti aici, sa re"inviem" Clubul...
Si la catalog se prezinta multe absente....sper sa aduca "motivatie" ![]()
Pupicei scumpi
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
slimfitmada spune:
Buna, sunt o proaspata mamica a puiutului Bianca Maria din 12.10.2009. Ma bucur ca am gasit acest forum pe care sper ca am sa gasesc sfaturi utile de la voi, mamici de Biencute.
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimfitmada Buna, sunt o proaspata mamica a puiutului Bianca Maria din 12.10.2009. Ma bucur ca am gasit acest forum pe care sper ca am sa gasesc sfaturi utile de la voi, mamici de Biencute. |
Bine ai venit Slimfitmada....foarte bine ca ni te-ai alaturat, facem aici petreceri intre Biencute...ce bebic mic ai...sa-ti traiasca, sa iti aduca numai bucurii, si bineinteles, sa aveti sanatate, ca asta conteaza cel mai mult.
O sa te adaug la listuta....sa imi dai si datele tale de nastere, sa stim cand sa-ti uram LA MULTI ANI!

Cand vrei sa ne intrebi ceva, postezi aici, si noi iti vom raspunde in masura in care ne vom pricepe.
Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
gata, am modificat listuta...
bag de seama ca se poate lejer sa faceti un sub club al mamicilor de fetite BIANCA - MARIA![]()
ma intreb oare katterina o fi aflat daca e o Biencuta sau un ...baietel???
Ia sa ma pun eu la o strigare de catalog (pe privat) sa vedem ce mai face gasca![]()
Bianca creste
ella10 spune:

Salutare si de la noi!
Sa nu ma intrebati de ce nu am mai intrat aici , la subiectul Biencutelor
ca n-as putea sa va raspund...dar e bine ca Adriana incearca sa ne mobilizeze pe toate si poate ne adunam si stam la povesti
Noi suntem bine,crestem frumos ,vorbim asa cit de cit sa ne putem intelege...incepem sa ne pregatim caci acusi incep serviciul si nu stiu ce o sa facem caci Bia e legata de mine si eu de ea
;ea mai sta la ai mei insa dupa un anumit timp ma striga si vrea la mine,dar o sa trecem si peste asta...o sa pun si citeva poze ca sa ne mai vedeti
Va pup!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
ella10 spune:
aici citeva poze cu noi http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
Adryana_4u spune:
mai, mai Ella, ce fetita mare si frumoasa vad eu acolo in poze.....ce frumos s-a jucat ea in parc, si cu ce curaj se da pe tobogan...si ea si mami ![]()
Ia spune-mi, cam cate kg are Bia? si ce inaltime? sa fac o comparatie, ca avem doar fetele nascute in aceeasi zi..
A mea are 11 kg si 84 de cm...
Bianca creste
geo_ionita spune:
Prezent si din partea nostra!!! Venim si "reanviem" acest subiect cu placere!
Bia mea (sau Baia) cum ii spun prietenele de varsta ei) este o fetita mare acum, mai este putin si face 2 anisori, drept pentru care deja am inceput sa ne uitam dupa cadouri, dupa toturi, dupa o rochita frumoasa. Inca nu facem la olita, nici macar nu vrea sa faca cunostinta cu ea, iar de colacelul de la wc nici sa nu il vada...ce sa ii fac, ii mai dau timp, poate in curand vom realiza si noi acest lucru.
Ii place foarte mult papusa Fifi (Pipi) cum ii spune ea, drept pentru care cred ca o va primi si de Mos Craciun.
Sunt atate de spus ca nu stiu ce sa spun mai intai...de mancat in ultima vreme nu vrea sa imi mai manance deloc, oricat as incerca sa ii arat lucruri noi, oricat ii zic...de exemplu ieri si azi nu a baut nici macar laptele pe tot ci numai jumatate. Imi intorcea capul si atunci cand face asa stiu ca nu mai vrea.
De vorbit, vorbim dar nu foarte mult fata de alti copii la varsta noastra si numai cuvinte simple:mama, mami, tata, tati, apa, cateva nume ale prietenilor, pipi si caca dar aceste doua cuvinte le spune numai cand o intreb eu daca faca si nu inainte de a face...oricum putine cuvinete, sper ca de acum incolo sa ne dam drumul la gurita.
De tuns eu am tuns-o de 2 ori pana acum dar tot avem 3 fire in cap, dupa cum puteti vedea si in poze, si tot as fi incercat inca o data dar nu ma mai lasa sotul sa o tund
Plus ca acum a venit frigul si poate alea 3 fire ii tin si ei de cald![]()
Merge cineva la Baby Expo?
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA