Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Adryana aceeasi problema am si eu cu pitica nu vrea sa vb si pace,doar bebeluseala.Eu stiu sigur ca nu are probleme cu auzul caci acolo i-au facut teste,asa se face.Nici eu nu stiu cum sa mai procedez cu domsoara in privinata vorbitului.Daca iti mai zic ca refuza cu inversunare sa manace cu manuta ei.Oricum mai insist poate,poate vb si ea.Si noi stam mult pe afara acum. Va pupacim Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
Pai de mancat cu manuta nici nu poate fi vorba....deci?
Ce ne facem cu fetele incapatanate?
Doamne, sper sa nu fie probleme...o sa vb cu pediatra, ca chiar incep sa-mi fac griji....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
bratafel spune:
Buna fetelor. ce mai face-ti? n-am mai reusit sa trec de mult pe aici. profit de vremea buna de afara!
Biancuta mea este tare zglobie si incapatanata. a inceput sa mearga cate putin singura, in rest vine la noi, ne ia de mana si ne duce la plimbare unde vrea ea. deocam data tot cu 2 dinti am ramas. de papat papam dar mai si intoarcem capul.
va doresc o zi excelenta!
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism
Poze
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Adryana_4u spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: voi laptic cu cereale banuiesc ca dati (inca) la bebici....Ce fel de cereale folositi? Eu parca m-am saturat de cele praf, as vrea sa incep sa ii dau cereale sub alta forma...de exemplu granule, dar EXISTA???Aici nu ma refer la cele mari, care sunt pentru copii mari deja... N-am idee, iar prin magazine , la ce m-am uitat, sunt mai toate cu ciocolata, si nu am de gand sa-mi bat cuie-n talpa, sa nu-mi mai doarma noaptea din cauza asta...deci? Stiti cumva altfel de cereale care merg date la pitici, in afara de clasicele prafuri?
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adryana_4u Fetelor, am si eu o intrebare: voi laptic cu cereale banuiesc ca dati (inca) la bebici....Ce fel de cereale folositi? Eu parca m-am saturat de cele praf, as vrea sa incep sa ii dau cereale sub alta forma...de exemplu granule, dar EXISTA???Aici nu ma refer la cele mari, care sunt pentru copii mari deja... N-am idee, iar prin magazine , la ce m-am uitat, sunt mai toate cu ciocolata, si nu am de gand sa-mi bat cuie-n talpa, sa nu-mi mai doarma noaptea din cauza asta...deci? Stiti cumva altfel de cereale care merg date la pitici, in afara de clasicele prafuri? Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
eu ii dau cereale Biancai cu lingurita dar nu in fiecare zi - din cand in cand. nus tiu ce sa zic despre alt fel de cereale. musli cu fructe?? sunt la naturiste o varianta mai maruntita, dar nu chiar praf.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95454/" target="_blank">votati aici concurs turism
Poze
bratafel spune:
buna fetelor
cred ca a venit vara si forumul a ramas pe ultimul loc. eu astept sa se trezeasca Bianca si mai butonez. in rest nu am timp caci ma solicita la maxim.
o zi excelenta va doresc!!
Poze
Adryana_4u spune:
Tin sa va anunt ca incapand de pe 1 iunie, voi fi plecata timp de 2 luni, cam asa....Noi aici stam la soacra-mea, si ea se apuca de renovat apartamentul, iar eu voi pleca cu fata la mama, la Tulcea. Acolo nu am net, poate o sa intru din cand in cand, de la varu-miu...Sper din suflet sa nu lasati subiectul sa moara, si sa mai dati de veste despre piticele voastre pe aici..
Va pup pe toate cu drag, o sa imi fie dor de voi!
Bianca creste
de toate
greta4you spune:
buna fetelor...
..eu am absentat o perioada lunga,dar cred ca stiti si de ce...Mara imi ocupa tot timpul...![]()
...in rest suntem bine...mergem singure de la 10 luni...mancam singure(un sfert pe bavetita)..dar altfel nu se poate...
...cunoastem si rostim binenteles ,peste 25 de cuvinte...restul e bebeluseasca...dar ne intelegem...
...eu lucrez deja din mai ,patru ore pe zi...taticul e baby sitter cat lipsesc eu![]()
...ce sa va mai spun?...in 6 august mergem la mare...cred ca o sa-i placa la nebunie...asta pentru ca de abia pot sa o scot din apa in fiecare seara...
...sper ca toata lumea e ok....si ca-si petrece vara frumos...va pup si o sa incerc sa revin mai des....
greta4you spune:
....se pare ca nu mai e interesant subiectul pe aici....nu-i nimic
...poate se alatura alte mamici....asteptam pe toata lumea la discutii
Adryana_4u spune:
Am reveniiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!
Facem o strigare de catalog sa vedem cine se mai strange?
Eu (noi) intre timp am avut nunta, incerc sa pun niste poze si revin ...sa ma laud![]()
Bianca creste
de toate
Adryana_4u spune:
La albumul "Eu sunt Bianca" am adaugat cateva poze cu noi, de la nunta, pentru cine este curios sa ne vada.
Ma chinui sa fac si un album separat, "nunta", dar se vede ca n-am mai intrat de mult pe aici, ca nu prea ma mai descurc, mi-am pierdut indemanarea....dar nu renunt!
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

de
Bianca Maria 4.03.2008