Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamici si Biencute am mai intrat si noi la raport.Eu sunt rupta de oboseala,Bianca mea e de speriat cu somnul,nici cu mine in pat nu-mi doarme bine,ma cuprinde disperarea parca nu mai fac fata.I-a mai iesit un dintisor deci avem 5 bucati,ma gandesc ca de aici ni se trage tot.De mancat in cate o zi e ok,in alta mai greu.De papat noi dimineata avem cereale,poridge,ousor,iaurt,cascaval si ce mai gasesc eu pe acolo.La pranz diverse legume cu carne,budinci,seara diverse mancaruri asa scazute de legume,pasta cu branzica,acum mai papa si de la noi.Ii plac foarte mult Biancai cartofi copti cu cascaval,spanacul,conopida.
ADRYANApoti face modificari in listuta,vad ca sa renuntat la sisitemul nou,sincer nu era asa o idee prea buna.
ELLA ce mai face Bia ta??
Pupam toate mamicile si Biencutele

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Aurel, mersi ca m-ai anuntat de modificari, nu observasem!
Am trecut-o si pe gravidutza noastra - Katteryna - sper sa ne dea vesi cat de curand, si sa ne spuna mai multe despre ea

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Haideti mai fetelor, chiar nu aveti nimic nou cu care sa va laudati?
NICIUNA????

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Buna mamici ce liniste pe aici........cred ca toate sunteti ocupate cu pregaterile pentru Paste asa ca va uram alaturi de Biencutele voastre si de cei dragi voua

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hristos a Inviat!
Paste fericit dragele mele mamici de Biencutze

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!
Am revenit si noi la apel;am pus citeva fotografii din concediu la semnatura
Avem patru masele si opt dintisori,suntem bine,avem enrgie cit pentru zece...
va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Intru numai pe fuga...nu mai reusesc deloc sa intru la calc...
sotul meu a ramas momentan fara servici si sta TOT timpul la calculator....
Bianca e bine, ne chinuie noaptea cu maselele (ii ies 4 deodata) dar in rest e ok...papa, ne jucam afara in pamant, totul e bine...am facut si ror-ul, am terminat momentan cu vaccinurile....
Prin iunie voi pleca la parintii mei in tulcea, ca aici soacra-mea se apuca de renovat apartamentul si nu pot sta cu fata in praf....acolo n-am nici calculator, nici net, nici nimic...deci sa vedem cand om mai reusi sa mai luam legatura, dar pana atunci, mai veniti si voi cu idei de discutii, noutati, ceva
Va pup pe toate...nu lasati subiectul sa e duca de rapa!!!!

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Buna mamaici si Biencute
Cred ca stati mai mult pe afara ca nu prea se mai scrie pe aici,ce mai fac fetele voastre.Niste pozici ceva??

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Ne mai primiti si pe noi?
Am intrat sa va salutam putin, ca n-am mai facut-o de multisor..
Sincer nu mai am timp sa intru pe net, din cauza sotului, dar nu numai...Bianca imi ocupa tot timpul, inca ne chinuim cu cele 4 maselute care vor sa iasa toate odata....deja se vad si se simt coltii bine, dar nu reusesc ale naibii sa sparga gingia....iesim p-afara si nu mai reusesc s-o bag si inapoi in casa...ne jucam, dar ce ma scoate din sarite e ca nu zice nimic...o tine intr-una cu ma-ma-ma-ma-ma sau ta-ta-ta-ta-ta....baba, dada...altceva nu vrea neam sa spuna...nici nu imita nimic, cum am vazut ca fac alti copii, nu arata nasul, gura, nu arata nimic!!!
Nu are rabdare sa ii arat nimic, imi intoarce spatele si pleaca....
Am o intrebare daca cumva v-ati lovit de problema asta sau poate stiti: [color=red]Cum o pot testa daca aude BINE?[/color] Ca de auzit aude, dar uneori cand o strig sau cand ii spun ceva nu reactioneaza in nici un fel...imi fac putin griji din cauza asta....Sunetele puternice le aude, ca ii ciocan in usa si se intoarce, dar tre sa ciocan serios (de exemplu)....nu stiu ce sa zic...poate doar ma trateaza cu ignore????
Va pupic

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Adryana aceeasi problema am si eu cu pitica nu vrea sa vb si pace,doar bebeluseala.Eu stiu sigur ca nu are probleme cu auzul caci acolo i-au facut teste,asa se face.Nici eu nu stiu cum sa mai procedez cu domsoara in privinata vorbitului.Daca iti mai zic ca refuza cu inversunare sa manace cu manuta ei.Oricum mai insist poate,poate vb si ea.Si noi stam mult pe afara acum.
Va pupacim

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput