Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)
Raspunsuri - Pagina 18
greta4you spune:
buna fetelor....
...vad ca va pregatiti deja de cumparat cadouri,eu inca habar n-am ce sa-i cumpar....poate si penttru ca ,mai mult ma concentrez pe celebrarea celor doi anisori pe care ii implineste pe 12 ianuarie.
Ne gandim sa inchiriem un spatiu destinat pentru copii si cautam de zor.Am gasit ceva dar toate spatiile se inchiriaza pe 3 ore,iar pentru zece copii costa undeva in jur la 5 -6 milioane...asa ca...inca mai cautam....Voi cum o sa petreceti de ziua lor?
...as vrea sa va mai intreb daca si fetele voastre sunt asa cum e Mara ?..vrea sa faca totul singura...sa se spele pe dinti ,sa manance numai si numai singura,sa se imbrace singura(va dati seama ca nu poate inca ,dar ea insista si plange si ii e ciuda ca nu reuseste)
...oare o fi de vina varsta....sau e ea mai incapatanata.....nu stiu ce sa zic...voi ce parere aveti?
...eu m-am pricopsit cu o raceala...toate ma dor...sper sa nu se imbolnaveasca si Mara....
...va pup acum....
Adryana_4u spune:
aurel, cubul n-am putut sa-l vad, nu stiu de ce nu s-a deschis link-ul, dar masinuta am vazut-o....cat de ocupata o poate tine? sa apese putin pe butoane sa cante si mai atat....
te-am incurajat, nu?
greta, eu inca nu m-am gandit la petrecerea de 2 anisori...la noi mai e pana in februarie, si speram sa furam niste idei bune de petrecere de pe la voi
cat despre lucruri facute singura, bianca nu prea se arunca la astea....pe strada vrea sa mearga singura, fara sa o tin de mana, dar daca vede pe cineva cunoscut, sau i se pare ei ceva cine stie ce, imediat alearga si ma ia de mana....si ea incearca sa-si puna sosetele singura, de dat jos deja nu mai e problema, are o dexteritate, le zboara pe amandoua deodata din picioare dintr-o miscare....se si spala pe dinti singurica, dar la final mai pun si eu mana sa ma asigur..(apropo, voi le puneti pasta de dinti? eu inca nu i-am pus, ca nu stie sa scuipe, si sigur o inghite....stiu ca sunt paste speciaale pentru bebe, dar....)de mancat nu mananca singura decat ce se poate lua cu furculita (de ex. ii tai fructe cubulete, i le pun in castronel si le mananca singura, sau cand avem noi ceva cu cartofi prajiti, vrea si ea sa-si infiga furculita, si ii pun putin separat si papa....in rest da mami cu lingurita...si aproape inevitabil ajungem in fata calculatorului, pe youtube sa mancam...
)
In rest....e ok...a invatat o poezie acum, de vreo saptamana de cand a inceput tati serviciul, cand plecam afara zice : pa-pa (plecam papa ) a pii (la copii) mama (cu mama) tata nuu (cu tata nu) vici (ca tata e la servici) bani (ca sa faca bani) bobo (sa cumparam bobo) si apoi arata spre burtica ei - adica bobo pentru ea cumparam....![]()
deci...vedeti cat de rau poceste ea cuvintele, dar macar ne intelegem cat-de-cat....
abia acum inteleg si eu mamicile pe care le vedeam inainte prin parcuri ca-si inteleg copii, cu toate ca cei mici poceau atat de rau cuvintele, ca eu si daca m-as fi straduit o mie de ani n-as fi inteles....dar acum, stiu ce vrea bianca sa zica cand scoate vreun anume sunet
...bine, mai avem si probleme de genul:
- papaiii = pantaloni = papagal = portocala...si sa ne intelegem, le iau prin eliminare pana zice da la ce vrea
sau
- tata = gata = tata = caca
si aici facem la fel...
cam asta e cu noi....dar ne straduim, si asta este important, nu? Ma incurajez eu...![]()
Va pupic pe toate si va urez o duminica placuta
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
aurel_cris spune:
Pentru ieri vreau sa urez si eu La multi ani celor care poarta numele Sf. Andrei,scuze pentru intarziere.
Si pentru astazi
La multi ani Romania!
La noi a inceput frigul fetelor,pana acum nu puteam sa stam afara mult de ploaie,acum frigul......
De sarbatorit ce sa zic nu prea avem asa cu cine sa facem party pe aici
,asta este.
Greta multa sanatate,sper ca sunteti mai bine.
Adryana nu stiu ce are de nu mai vrea sa se deschida linkul.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Adryana_4u spune:
La multi ani tuturor romanilor!!!
Ce faceti? Sarbatoriti? ![]()
Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
Ce faceti mai fetelor? Iar m-ati abandonat?
Ella are o scuza ca se pregateste de ziua ei, LaLa la fel, se pregateste de ziua Biancai (plus ca la cate are ea pe cap...)....dar restul????
Ce au primit fetitele de mos Nicolae? Au fost cuminti sau au primit nuieluse?
La noi, cred ca era cazul si de o nuielusa, dar am zis hai, ca si anul asta e considerata mititica...dar de la anul, cred ca primeste vergeaua...A primit Bianca un fier de calcat, un aspirator, o masina de cusut, un set de oale, polonice, cratiti si tigai, o papusica si dulciuri (pufuleti cu surprize si ou Kinder - preferatele ei - pentru surprize, prajiturele Barni, sticsuri) si fructe.
Acuma, la cat de multe i-a adus Mos Nicolae.....sa vedem cum scoatem camasa cu Mos Craciun....Ne-am gandit sa-i luam o bucatarie, si poate si un Calut.....acuma...mai e timp, poate vedem altceva si ne razgandim, ca avem obiceiul asta...
V-am pupat, si va astept sa va laudati cadourile.
Daca aveti si poze, cu atat mai bine - noi n-am apucat sa facem poze la cizmulite, ca a sarit repede pe cadouri....dar poate ii fac cand se joaca cu ele...
Pupici
Bianca creste
ella10 spune:
Salutare!
Si noi am primit multe dulciuri,hainute si o nuielusa(am primit amindoua cite o nuielusa
)Iar eu ,pentru ca se apropie si ziua mea de nastere,am primit un telefon si un ceas...
Jucarii o sa-i luam la Craciun...insa daca ma credeti nu stiu ce sa-i mai iau,caci are multe...
Eu imi aduc aminte ca pe vremea cind eram noi copii ,de Mos Nicolae primeaa dulciuri si fructe iar la Craciun jucarii,hainute...cred ca asa o s-o invatam si noi pe Bia caci nu o stim ce sa-i luam la Craciun daca Mos Nicolae ii aduce asa multe
Va pup si sper ca Mosul Nicolae a adus la fiecare cite ceva
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
aurel_cris spune:
La multi ani! tuturor care serbeaza pe Sf.Nicolae.
Bia a primit o pianina ca ii place muzica,hainute si dulciuri de Sf. Nicolae iar de Craciun va primi jucari iarasi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Ce faceti mamici?Ce mai fac fetele?
Noi suntem in plina erupie dentara 2 masele si un canin,sunt moarta de somn caci gaz nu prea doarme.
Pupici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
greta4you spune:
buna fetelor...
...de mos Nicolae am respectat si noi traditia...a primit multe fructe si dulciuri (s-a mai strecurat si o geaca in sacul lui mos Nicolae...ce sa-i faci?
)...iar de Craciun ne-am gandit sa-i cumparam niste jucarii (nu stiu inca ce anume..) si cateva rochite pentru cresa.
...apropo,ati fost la vot?...va convine rezultatul? 
...pupici la toata lumea...
Adryana_4u spune:
Greta, eu am fost la vot....si ca sa nu transformam suiectul in unul politic, zic doar ca oricum nu aveam de unde alege, dar dintre doi "rai", eu consider ca a iesit cel "mai putin rau". Sincer, decat Geoana si reintoarcere la guvernare PSD-ista (= comunista), mai bine ii mai acordam o sansa lui Basescu sa vedem ce reuseste sa faca....ca macar el ii incurca putin pe restul, nu le mai lasa chiar mana libera....
Asta e parerea mea....
Bianca creste