PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA, nu mai iau branca momentan, ma reapuc de saptamana viitoare ca am ramas fara, mi-au adus prietenii nostri din Bucuresti dar inca nu am luat de lenem ne tot facem curaj sa incepem sa luam, asta alaturi de restul gastii de naturiste.
Pai tu zici de Emma ca e grasana, pai uite aici, al meu are 18 kg si 104 cm, ce zici? Deci al meu e grasu', da?
LILI, vai de dragut e Nicolas la faza cu spusul numelui, ce scump trebuie el sa fie, vorba fetelor, sa il filmezi sa il mai vedem si noi.
MONI, pai faza cu memoria mai slaba in timpul sarcinii e normala ca se duce la bebe mic, eu de asta am suferit rau de tot, imi amintesc ca faceam cursuri de germana si tare disperata eram ca nu mai puteam invata ca inainte. Spor la lucru!
INGRID, aoleu, ce imi facusi tu mie cu Eliade, zi-mi tu mie! Aoleu, de ce mi-ai amintit? Pai mi s-a facut un doooor crunt de Eliade. Si toate cartile mele sunt in Romania, adica astea de Eliade si multe altele, vai ce as mai citi o carte de Eliade acum, mi-a placut la nebunie cand am inceput sa citesc in scoala. La fel Marin Preda+interbelicul. Vai ce dor imi e!
DEEA, uite un sa iti treaca depresia, hai inveseleste-te ca uite, suntem o gasca frumoasa si ne sustinem una pe alta. Plus ca ai o fetita minunata si un sot si amandoi te iubesc! Iar tu esti cu totul deosebita. Please, las-o in pustii de depresie ca nu e buna!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na priviti aci ce "grasana" e Emma http://www.dropshots.com/eric17#date/2008-12-06/07:05:06
ANDA daaa Mark e mai dolofanel, asa a fost de mic,muream dupa bulanele lui ,iar acum cand i-am vazut manutzele alea dolofane in pozeeee ... imi vine sa il pap.Dar cred ca va deveni mai siluet si el pe cum va creste.Si George e mai slab,nu?
Si mie imi placea Eliade ... "Romanul adolescentului miop" , "Maitreyi" mi-au placut mult. Mai am carti inca necitite,doar rasfoite, scrise de el "India","Lumina ce se stinge",plus niste nuvele si ceva eseuri,nici nu mai tin minte titlurile.Nu mai am timp de lectura ca pe vremuri ... Apropo sunt lesinata si dupa romanele Mihail Sebastian ,i-am citit pana si Jurnalul,e super interesant. Poate la pensie oi mai apuca sa citesc asa mult ca pe vremuri

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mersi,m-am mai calmat-poti sa im recomanzi si mie un site cu carti bune, care si ajung la destinatie?
Anda-bafta multa cu fetita, eu zic ca trebuie sa vina,fa-ti curaj si ia brinca aia ca e ok,nu strica.
Deea-tu stii ca esti unica si puternica, asa ca asteptam vesti despre ce ai lucrat si Daria!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA nu bag mana in foc pentru nimeni .Eu acum am comandat de aici: http://www.librarie.net/carti.php ,dar inca nu au sosit ca nu aveau pe stoc cateva si mi-au dat termen 15 zlie.
De aici http://www.edituracrisan.ro/ am comandat si au venit ,dar astia nu au decat carti pentru copii.Am mai comandat de undeva,dar zau daca mai stiu de pe care site ... daca imi amintesc il scriu.Dar tin minte ca aia le aveau ceva mai scumpe,comparativ cu librariile,doar ca nu le gaseam in Arad,de-aia am comandat de-acolo.

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni-mersi dar cum e cu plata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, cum se calculeaza taxele de transport la astia de la editura Crisan? sa vad daca se merita sa iau de pe net sau sa caut in librarii.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Pai se plateste ramburs,adica la posta in momentul cand primesti cartile.Taxa de transport ajunge la zero,daca ajungi cu comanda la o anumita valoare,de exemplu 100 lei.Adaugi in cos si daca te uiti la lista de cumparaturi vezi cat e taxa,mai poti adauga sau sterge din cos dupa cum ai chef,sau cat de avantajos e.De exemplu la asta la cumparaturi de 100 lei nu mai platesti taxa.Nu mai tin minte exact cum era la editura Crisan dar parca tot asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DENISA, multumim pentru urari, luam branca, ce sa facem, luam si astea si alte diverse altele, vorba lui George, o masa o sa avem numai din medicamente.
MONI, cred ca ai mai comandat de la depozitul de carti, ca stiu ca ai dat tu linkul la un moment dat. Si mie imi place Sebastian, mult de tot, si cartile lui tot in Romania le am. Abia astept sa ne cumparam casa aici si sa imi aduc eu toate cartile din Romania, vai ce fericita sunt cand ma gandesc ce carti bune am.
Vazut poza cu Emma, tot silueta e si ea.
Da, si eu cred ca Mark o sa fie siluet, seamana cu taica-su ca si taica-su la fel ca el era cand era mic, dar muuuult mai dolofan, are niste poze de nu imi venea sa cred ca era el. Sa semene si cu mine, ca si eu eram silueta inainte sa raman gravi.
Trebuie neaparat sa imi revin, curg apele de pe mine cu o ora de sport zilnic, dar imi revin eu, clar!
Iete alt motiv pentru care nu prea mai vreau io un bebe: iar sa ma ingras? Mama lor de kile, ca greu le dau jos!
DENISA, vezi ca mai este site-ul Librariei Eminescu din Bucuresti:
http://www.librariaeminescu.ro/
Sunt ok cu comenzile.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA da, cred ca si de-acolo am comandat ceva.Hai ca poate la al doilea nu te mai ingrasi ci dai jos Bagi "meniu" de gravida () Ce sadica sunt,nu?
Merg sa ii citesc povestile Dianei ,ca bantuie p-aci cu bibe cu lapte in gura si il mai si scapa pe jos Nici nu m-am mai fortat sa o pun mai devreme in pat,ca numai ma enervez Vad ca mi-a adus sa ii citesc "Vrajitorul din Oz" ... Azi mi-a zis mami ca a pus-o si la amiaza sa ii citeasca."Scufita rosie" ...
Am fugit ca deja mi-a mai adus o carte,daca mai stau p-aci ii mai vin si alte idei si iar ne prinde miezul noptii citind .

Mergi la inceput

Moni-spor la citit-cum rezista Dia pina la ora 23 mai ca eu de sarbatori am tinut-o pe E pina la 10 si era agitata si nu ma mai intelegeam cu ea- si la prinz dormea cam max 2h-in conditiile in care dimi la 8.30 trageam de ea.SI eu nu negociez cu ea-dc ii spun de la inceput 1 carte citim,una ramane, pe tasu insa il pacaleste mereu-ajung la 3.VA
Anda-lasa ca cu 2kids se duc kg-ai sa vezi!

Mergi la inceput