PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La noi a nins si azi, insa e cald si e o mocirla pe jos de nu-ti vine sa iesi la plimbare. Mai bine la somn

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Clara are 13,5 kg imbracata si vreo 94 cm

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

pai sta f bine Clara.
Cred ca Dianele sa mai aiba kile cit Sabi.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu rontzai sticsuri si listez statul de plata,pontajul, declaratiile ... Diana primprejur canta de zor si imi tranteste diverse pe birou.Acum a dat de sticsuri si isi umple oalele de jucarie cu ele .Danielo i-ai dat de lucru
INGRID ha ha tare grasa e Diana mea ce sa zic! Are 13 kg imbracata,deci cca 12 kg.Si tot 94 cm.E mai scunda o idee decat Diana ta .
ANAMARIA Clara trebuie sa aiba un pic mai mult de 94 de cm ca era usor mai inalta si ea decat Diana asta vara.
IRINA te saturasi si tu? Pai mai un pic si iar incepi lucrul,macar acum profita.De ce nu cerusi parola? Ti-o trimit prin pm.
Avand in vedere ca Diana mea e mai mare cu o luna si decat restul siluetelor ,tot ea e cea mai silueta si piticutza Atata bai sa fie.Baa, stati ca la inaltime e mai micutza Ilinca de Irinel,deci nu-i Diana chiar ultima.

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu sunt f multumita de kilele Sabinei. Chiar nu-mi fac probleme. Arata bine, sanatoasa sa fie.

poze Sabina

Mergi la inceput

Nici eu nu am bai,ca nu are pe cine semana mai grasa.Ce ma deranjeaza e ca are sternul infundat,urme de rahitism.Si se vede bine fiind slabuta .Cica se regleaza in timp ... si cand se mai dezvolta musculatura nu se mai observa.Sa vedem cum.Ca ii dam non stop calciu sirop si ulei de peste ,plus ca bea zilnic lapte si iaurt.Ar fi bun inotul,dar cum nu ii place defel sa ii intre apa in ochi,urechi sau sa se ude pe par,o fi cam greu ... O sa incercam la vara,pe strand.Vorbesc si eu,ca la vara ... Eventual la toamna prin septembrie ... Aveam un coleg mai demult a carei sotie dupa ce nascuse, era zilnic pe strand cu caruciorul cu bebe si fetita de cca 4-5 ani.O "parca" dimineata si seara o lua de-acolo.Asa a tinut-o o vara intreaga!!! Caruciorul la umbra deasa,fetita se balacea in bazine,ea mai citea,de mancare ai berechet de unde sa cumperi ca e plin de localuri,terase,tarabe ... De vis . Asa am in plan sa fac si eu,daca nu pot inca vara asta,macar cealalta

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Preaiubita mea fetitza s-a intors de la Mall si a inceput sa zbiere: mamii, s-a stins televizorul! Cum dracu s-a stins? Pune-mi Bambi! Sa va mai zic ca am musafiri si mi-a crapat obrazul de rusine? Revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Emma are 105cm si 16,5kg-sa inteleg ca e grasana
Noi incepem innotul pe 12 ianaurie, abia astept, asa mai fac si eu miscare 1 zi pe sapt.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA cum naiba sa fie grasana Emma,am vazut-o in poze la baie si e silueta bine! Ma faci sa rad! Pai e mai inalta aproape cu un cap decat ale noastre ,e logic sa aiba si mai multe kile! Si ea in mod sigur are si oasele mai solide de cantareste atat si nu se vede pe ea.Cand era mai mica era intradevar ceva mai dolofana,dar acum nici poveste!

Mergi la inceput

INGRID m-a bufnit rasul,chiar asa cum dracu de s-a stins singur?

Mergi la inceput