PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, s-o crezi tu ca nu ma mai ingras la al doilea. La Mark m-am ingrasat si cu aer!
DENISA, zici tu ca se duc kg cu doi kids? Hai ca imi dai o speranta.
Gata, fug si eu la filme cu sotiorul, noapte buna, fetele.
Ma rog, o zi buna pentru Denisa.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anda-mersi,tocmai m-am certat cu asigurarea care vrea sa imi dea un pret de kk-i-am pasat la husband si i-am zis ca fara 16mii nu discut,nu au decat sa imi cumpere ei masina.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La ora asta am terminat doar de citit ca pe langa Vrajitorul din Oz mai luase o carte primita cadou asta vara de la Pufu,aia cu marea,multele,orasul etc. Ingrid si voi o aveti ...
DENISA cu Diana nu am ce discuta ca e groaznic de capoasa la faza asta.Daca 5 carti imi aduce, alea trebuie sa i le citesc musai ,nu admite sa las pe dinafara vreuna sau sa ii citesc alta aleasa de mine ...
In cartea aia ultima 52 de povesti sunt povestioare ceva mai simplificate si cand i-am citit odata de-acolo Vrajitorul din Oz m-a intrebat ca de nu-i povestea acolo ca in cealalta carte Si cu cartea aia degeaba-s mai scurte povestile, ca ma pune sa ii citesc cel putin zece si tot cu circ finalizam, ca tot mai vrea una si inca una Macar la cartile celelalte cu cate o poveste,cate ducem in dormitor la atat ne limitam ...
La ora asta ea inca nu a adormit,a mai cerut un bibe de lapte si de-aia am putut evada,mai ales ca i-am zis ca trebuie sa fac baie si ca se culca singura azi .Numai ca e cam fierbinte apa,mai astept un pic ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA nu va lasati la ei
ANDA la ce filme va mai uitati?
INGRID ce subiecte interesante mai depistasi prin zona?

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, ce ai rezolvat pana la urma? Iti platesc masina au ba? 16.ooo te costa Toyota?
Eu iti fac o lista de carti, doar sa-mi spui ce preferi. Ca la mine, pe primul loc sunt anticii, apoi clasicii, mai ales literatura rusa, din ce s-a scris mai recent am spicuit doar cateva.
Diana se spala pe dinti mereu dupa ce papa ciocolata. Tare dragutza a fost Emma cu dintii albi ca bluza ta. Foarte bine ca e constiincioasa, asa si trebuie, zilnic de doua ori. A mea mai sare peste spalatul de dimineatza, dar recupereaza ziua dupa cioco. Si seara obligatoriu.
Anda, mai tii minte povestea cu Shambala si Aggartha, taramul nevazut? Si cum personajul principal a reusit sa isi "mute" corpul din lumina si sa devina nevazut? Iata o alta nuvela care m-a pasionat..Sebastian nu prea a fost pe placul meu, e cam facil. Iar Marin Preda...un scriitor exceptional.
Lasa grasimea ca o dai jos, uita-te la Denisa ce slaba e. Eu iar am slabit un kg, v-as spune cum, dar trebuie disponibilitate. Din partea voastra si a sotilor.
Moni, am ajuns cu Diana la o intelegere, cum spune si Denisa: doua povesti daca e tarziu, 4 daca e ora rezon. S-a culcat la 22,30. So, ma declar multumita, mai ales ca a si dormit dupa-masa. Am citit ce ai scris de tabla magnetica, o sa renunt deocamdata la ea. Acum tot ma gandesc ce sa-i mai cumpar de ziua ei. Nu-i stupid? Parca nu are destule..
Anamaria, mersi, vorbesti de Fasia Gaza? Acolo sunt multe jucarii, dar a cautat sotul inainte de Craciun. Poate mai trage o fuga, nu neaparat pt tabla, ci pentru altele. de fapt, daca ma gandesc bine, merg eu. Eu n-am voie sa ma joc?
Irinatuntza, n-ai scris daca ati fost la medic cu fetitza. Bine ca i-a trecut, sucul de portocale poate da probleme..dar daca e in exces. Eu il folosesc la Diana si tot face kka la doua zile. Cum ar fi daca nu i-as da?
Am pofta de ceva dulce...un ou cu zahar, ca m-am saturat de atata ciocolata.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Moni, n-am nimic interesant. Ba ar fi unul, dar e enervant, asa ca nu ma bag. Cum de nu doarme Dia inca? Nu merge la gradi maine?

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Auzi, dar ce se intampla daca refuzi, pur si simplu? Eu ii distrag atentia daca incepe sa zbiere ca vrea ceva, de la cioco pana la citit.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

A venit tata-meu sus sa-mi reproduca exact ce i-a spus Diana in masina: eu toata ziua ma uit la desene, ma joc la calculator, mananc ciocolata si ascult muzica. Altceva nu ma intereseaza!
Ce dolce far niente traieste ea...incep sa ma enervez.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID nu merge,nici azi n-am dus-o.O sa inceapa frumusel de luni,poate se aduna copiii cat de cat.Si mie imi place mult literatura rusa,mai ales Tolstoi si Dovstoievski.Mie imi plac si cartile mai facile si cele mai profunde,depinde ce dispozitie am ... ca si cu filmele. Si cam toate genurile si SF si politiste,de dragoste,de aventuri,eseuri,nuvele,poezii ... ce vine la rand.La literatura antica nu m-am prea bagat insa,cunostintele mele in domeniul antic sunt cam limitate la prelucratele Iliada,Odiseea,Eneida si Legendele Olimpului ,eram fascinata de amandoua pe la 12-14 ani.
Gata am fugit la imbaiat
Noapte buna!

Mergi la inceput

Ha ha ce scoate Diana ta din ea!!! Sa mori de ras nu alta!!!
Pai ce sa se intample??? Urla,zbiara.Pe urma incepe husbandu' sa se ratzoiasca la ea sa termine ,ea zbiara si mai tare,el se enerveaza,ea urlaaaa,eu incerc sa ii potolesc ... nu am pe cine.Nu vrei sa stii Nu ai cum sa ii distragi atentia.Zbiara incontinuu efectiv si stie perfect ce vrea.E CAPOASA.Aseara dupa ce se spalase pe dinti a urlat ca mai vrea bibe cu lapte. Nu am vrut sa ii dau si s-a pus pe strigat si smiorcait incontinuu .Pana la urma a castigat ea si a adormit cu bibele de lapte ... Ce folos sa o mai spal pe dinti ?

Mergi la inceput