PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANI pai asta seamana sau a rozeola sau a rubeola alea usoare,cum a avut si Diana pe la 7 luni.Adica febra mare trei zile fara nici un simptom.Si dupa aia o eruptie foarte vaga ca o panza de paianjen era,abia se observa ... Nici acum nu stiu care din ele a fost, ca nu a venit pediatra acasa si nici eu n-am mai dus-o nicaieri.Ea a zis doar ca probabil e rubeola.La telefon Acum cum e Carla? Cum arata bubele? Adica ai fost la infectioase si nici aia habar nu au,faain,ce sa zic.Mai bine facui eu ca am stat acasa cu ea
Eu fac "bine' mor de greatza.Am vazut filmul,pe urma am pus la foc niste ciorba si acum calaresc actele, ca maine am iar plimbari ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

J ne-ai lasat cu ochii in soare... deci ce are?

Al meu e bine, vioi , a tras un somn de pe la 19 si la 21 l-am trezit noi... evident ofuscat ca l-am deranjat dar m-am gandit sa adorm si io macar pe la 3.. DEEA cunosti, da?Ma rog... s-a jelit, s-a smocait...ca vrea...ca nu vrea, el stia ce ca nu zicea nimic... pana s-a pishat pe el. De-atatia bazdaci n-a mai apucat sa ceara la pipi. Am ras de el cu Robert... si el si mai nervos. Bai nene mi-a facut o crizaaaa de jaleee dar n-a vrut sa ma roage sa il schimb ci imi ORDONA... asa ca nu l-am schimbat. L-am lasat sa se descurce cu Robert. Acum tot vine sa vb cu mine, dar tot nu vrea sa-si ceara iertare asa ca il tratez cu flit.
Nu cred ca a invatat nimic din chestia asta pentru ca prea avea bazdaci mari...

DEEA zi cu filtrul ala...cat te costa pe luna , consumabile, intretinere, sau da-mi si mie site-ul unde sa gasesc info ca sunt si io amatoare.

Moni lasa bre ca si pe 1 ian sunt oamenii in vacanta, ba chiar si mahmuri, nu doar in august in concediu.
Piua, revin.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

of, mai Janina si pana la urma ce e daca "se pare ca nu e rubeola" "sigur nu scarlatina"?? Dar Carla e mai bine? mai are tot asa febra?
Lili si l_ai mai trezit la ora 9?? de ce nu l-ai lasat sa doarma? nu dormea pana dimineata?.
Moni ma bucur ca e totul OK.....tu imi amintesti de sarcina mea cu David. Mos Nicolae mi-a facut cadou cele doua liniute si Sfanta Maria mi l-a pus in brate. .....cred ca ar trebui sa te duci la spital cu ceva timp inaite de termen ca sa fi sigura ca-l nasti acolo, daca merge la fel de rapid ca la Diana...
..si prietena mea, nasa lui Selin a s-a aniversat ieri.
Florina, cred ca asteptarea e grea, dar trei luni trec repede..

noapte buna dragelor

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jani-multa sanatate,asa o fi cum zice Moni.
Lili-ce faze face si spiridusul tau, normal ca era tarziu si treb sa il scoli
EU sunt in razboi cu astia si un pachet de nervi, au ajuns la 15mii dar nu ma las fara 16,500-cica acum sa le dau documente, ca nu aveam nimic mai bun de facut
Weekend placut ca maine avem de mers la botez si cumparaturi de facut.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

LILI pai nu pe 1 ianuarie acum trei ani era medicul asta in concediu plecat din tara? Si inlocuitoarea lui nu raspundea la telefon? Cum altfel am ajuns sa nasc cu doctorita de garda?
Fain ca si Nicolas mai face crize,deci nu suntem noi singurele.
JANI deci? Chiar nu ti-au dat diagnostic?
Ati ajuns azi la discutii despre celulita si vergeturi? Pai si eu cred ca am oarece celulita dar cui ii pasa? Vergeturi am pe in vremuri imemoriabile dar abia se vad.Pe burta n-am ramas insa cu nimic.

Am vorbit cu mami si Diana isi facuse un fel de corrt/casa langa pat,trasese si taburetii si mai pusese una alta si nu o lasa nicium sa pregateasca patul pentru culcare.Cica mami sa se culce pe jos Dar daca a chemat-o tati pe mami sa se culce cu el in camera,imediat a strigat Diana la el ca nuuu,sa nu plece,ca e ... prietena ei

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am urmarit documentarul de pe Realitatea pana acum, foarte interesant.
Denisa, nu-i mai bine sa accepti banii aia, decat sa te certi si sa ajungi la proces? Pana iti dau banii, imbatranesti. Eu sper sa se rezolve totusi, sa nu fie nevoie de scandal ca sa-ti obtii dreptul.
Lili, cum se mai simte Nicolas? Sa stii ca azi dupa-masa a facut si Diana in pat. Aveam aleza pusa, dar na..a baut lapte si naiba stie de ce nu s-a trezit. Aaa, am citit ca e mai bine copilul, of, abia retin care cum scrieti.
Deea, stii de ce nu ai celulita? Ca mananci vegetarian. Am avut o cunostinta, pe la 50 de ani cu operatie pe inima. A mancat numai cruditati vreo 2 luni. Nu vrei sa fi vazut ce piele fina si intinsa si fara celulita avea. Comparativ cu mine.... Regimul e perfect, dar eu nu pot sa mananc asa, din pacate.
Moni, tare ma bucur ca e totul ok! Asa sa fie pana nasti bebele! Diana a inceput cu corturile? Niste indieni ceva ..a mea isi punea plapuma peste patutz si se baga acolo. Era "cuibul ei". Nici eu n-am ramas cu vergeturi pe burta, dar ma si dadeam cu 100 de creme.
Jani, ce bine ca ai scris, nu stiam ce e cu voi. Saracutza de Carla, nici medicii nu stiu ce are? De scarlatina a scapat, bine ca si-au dat seama ca nu e aia. Doamnee, dar ce fac, o iau prin eliminare? Sanatate maxima si pupici printesei!
Mira, pleci la ski? O sa ma uit si la pozele cu voi, n-am apucat. Facute tot in studio? Din alea misto?
Eu ascult comentariile celor de la Realitatea acum. Si mai citesc pe aici, mai scriu. Ce multilaterala sunt...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID pe ce teme e documentarul? Ca vad ca e publicitate acum.

Mergi la inceput

Io bantuiam si prin arhiva.Pai fix asa eram si cu Diana,greatza inlaturata doar daca mancam de zor Dar atunci vad ca mancam dimineata iaurt de baut cu cereale,de cand n-am mai consumat asa ceva! Am luat acum iaurtul lui husband din frigider,mmmm ce bun e ,acruuu mai taie din greatza.Ce naiba ma fac toata saptamana viitoare la birou cu italianca pe cap? Sper sa nu observe ceva.Ca pana si Diana ma intreba de ce ma stramb Oare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, a fost un documentar facut de Oliver Stone in 2002 in Fasia Gaza. S-au adunat in studio sa comenteze filmul.
Iaurtul e tare bun la greatza. Daca asa mancai si cu Diana, ce te opreste sa faci la fel? Ia-ti dimineatza unul, mai ia sticksuri si..speram sa nu vada italianca. Cand ii zici la Diana? La 4 luni?
Ma duc in dormitor, ma mai uit la tv.
O noapte buna sa aveti si sanatate la copilasii bolnavi!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Deci nu stiu ce are, dar SIGUR nu e scarlatina!

Ori e o alergie. Ori rubeola in forma usoara. Febra nu mai are de 3 zile deja...

Moni imi pare rau ca ai greturi. Ghita cum se simte?
Ingrid la ce te uiti?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput