PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 17
teolinda spune:
Eu cu kg mele am reusit abia in vara trecuta sa-mi revin la forma de dinainte de nastere.. si chiar cu 2 kg minus
. Problema e ca ... din toamna n-am mai avut cum sa mai ajung la aerobic
si desi ma mentin la kg... aspectul e cam ... flasc
. Deh de unde atata tonus daca miscare ioc
.
Ingrid, Moni pe unde sunteti?
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
LunaNoua spune:
Eu am reusit sa ajung la posta
Ce bine e cu noapte si frig, nu isi mai scod mosalacii nasul din casa
Nu era nimeni la coada 
Moni, am primit papusica. Multumim mult de tot !!! E tare draguta foc, chiar daca nu seamana cu Pinochio decat la nas
Dar e bine, ca Daria sta cu el in brate, performanta adevarata, ca de la Craciun a fost doar cu Bambi peste tot. Daria nu merge la wc cu mine, dar cu Bambi era musai sa mearga
Acum sta cu Pinochio in brate, tolanita pe canapea (mmm.. ce-as mai sta si eu) si se uita la Tarzan
. Si din cand in cand ... Daria mai exclama: Uite, iar a mintit. vvvvvvvvvjjjjjjjttttt !!!!
blog
LunaNoua spune:
Daniela, o sa fac luna viitoare pe la inceput o tura de tablouri, si o sa iti dau sa iti alegi si tu, sa fie in locul la alea care au ajuns sparte. Vrei mai repede ? Ai de dat vre-un cadou din ele ?
Am pus poze cu instalatia de apa. E tare misto, apa are gust bun, si ne facem numai ceaiuri de la pranz incoace. Daria a baut deja 3 cani mari, cu lingurita
Pe mine ma incanta tare ca are gust bun, ca eu nu ma impac deloc cu gustul de apa plata. Mi se pare salcie. Asta e apa de la Brasov
deci .. evident, cea mai buna 
Si ma mai incanta si ca de la butonul rece iese iese ca de la frigider, iar de la butonul cald, poti sa faci ceai, instant. Pui pliculetul, zaharul, si pui apa fiarta. In 3 secunde ai ceai in cana
blog
Ingrid S spune:
Eu am avut musafiri, da? V-am zis ca la mine e misto, unul vine, altul pleaca. Acum Diana se uita la Pisicile aristocrate si eu fumez.
Daniela..si tu fumezi, fata? N-am stiut. Vorbiti de kg in plus, pai mancatul seara si nesomnul e de vina. Clar. Cel putin la mine asa a fost. Pana m-am enervat si mi-am taiat ratia de papa.
Lili, chiar daca am slabit, celulita se simte bine pe mine. Nu vrea sa plece deloc. Aici doar masajul ajuta, sportul e pt tonifierea muschilor, dar nu rezolva celulita.
Eu stiu masinile din Cars, nepotul meu are. Dar nu prea se mai joaca, si-a pierdut interesul. Ce dragutz e Nicolas cu wc-ul
, a mea nu mai vine cu mine demult, stie ca am treaba si ma lasa in pace. Macar acolo.
Deea, tu esti Stan Patitu', jur! Bine ca ti-a trecut sila si folosesti purificatorul. Si eu sunt cu dezinfectatul peste tot. Am un hobby..![]()
Bai, nu mai stiu ce ati scris, revin, ca Diana vrea mancare. Ii fac niste fructe cu biscuti.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Uite ca mi-am amintit si de lampa pe care am cumprat-o de ziua Dariei de la Metro, cu 26 lei. E beton !!!

N-am spus de ea pana acum, ca nu am avut baterii. Am uitat sa luam. Am pus poze si cu lampa. Daria deja a incatat sa o foloseasca, si mai toata ziua deseneaza cu ea.
blog
LunaNoua spune:
Ingrid, vezi ce culmea e ? Eu la tonele mele, nu am celulita mai deloc. Am chiar f putin pe picioare pe interior. In rest... nimic. Ba .. pe sub stratul de grasime, se simte inca muschiul foarte bine. Eu sunt umflata cu apa (cred) iar burta o am pastrata din timpul sarcinii. Eu avand preclamsie, am avut edeme si pe burta. Rau de tot. Acum mi-a ramas un fel de carne rupta, piele cu vergituri si alte zdrente de slanina. Eu sunt un caz pierdut pentru silueta. Pot sa bag degetul in vergeturi si tesut rupt, sau ce-o mai fi pe acolo. Prapastii
Nici nu mai am nici cea mai mica speranta sa imi recastig silueta de alpinista. Asta e. Macar am o fetita frumoasa
cat si pentru mine ![]()
blog
Denisam spune:
MAi la ce ati ajuns-vergeturi si celulita- subiecte delicate- eu o dau inainte cu necazurile mele, ca mi-e rau deja cand e vb de celulita-oricum de maine incep serios cura aia, zic de simabat ca la mine in weekend e tare aglomeratie, maine avem chiar botez si vreau sa merg sa ii iau fetii patine.
Nu pot cadea la pace cu astia de la sigurari deloc, ei zic 15mii eu vreau macar 16,500 ca pe masina gasita treb sa dam 23mii cu garantie si alte asigurari.Merg sa imi iau o cafea
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
Gata m-am intors si eu.Totul e ok si de medicul asta ii place mai mult, totusi.El spre deosebire de aia a zis ca nu-i musai cezariana din cauza varstei si un cuvant de spus are doar oftalmologul din pricina miopiei.Si daca e totul ok si ajung la spital cu o dilatatie 6-7 e mai usor natural.Dar iar s-a distrat ca am DPN pe 13 august deci iar in perioada de concedii
Cand m-am intors Diana nu mai era,o luase mami.
Si sa vedeti ce am patit
Am uitat de ziua prietenei mele,ieri era ziua ei ... si azi m-a sunat ea sa vada daca nu am patit ceva,ca va dati seama ca in 24 de ani doar in anul in care s-a nascut Diana am lipsit de la ea in 8 ianuarie
In asa stadiu sunt cu memoria
.Nu pot sa cred inca cum am putut uita asa ceva!!! Mergem maine seara pe la ei,ca azi aterizasem lihnita de foame si lesinata de greatza,in plus Diana era deja la mami.
Mi-am facut o omleta cu bacon si cascaval si am mancat-o si cu castraveti acri.Acum mi-e si mai greatza 
Bag niste stixuri in mine si revin ...
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA tare ma bucur ca ii place Dariei Pinocchio! Ca uite Diana mea s-a nehalit repede la el,l-a mai giugiulit un pic in ziua aia si pauza,e bagat la gramada cu celelalte papusi din gradinita ei ...
DANIELA super ca ai dus-o pe Ioana la teatrul de papusi,era de asteptat sa ii placa.Eu din toamna de cand a inceput gradinita nu am mai dus-o
M-am bazat ca au mai venit aia cu teatrul de papusi la gradinita ...
LILI ce m-am distrat de Nicolas cum te intreaba de kk-tzei ![]()
Merg sa vad ca pe HBO e filmul facut dupa evenimentele din septembrie 2001 si nu l-am vazut inca.
Mai bag io nasul si aici ...
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
J G spune:
Incep prin a spune un intarziat
LA MULTI ANI
tuturor sarbatoritilor de pana acum. Sa-mi fie rusine.
Noi ce sa facem tocmai am incheiat cea mai de kkp saptamana din an - dar cum suntem abia la inceput...
De duminica trecuta Carla avea febra. Asta e, am zis, mai raceste omul. Si face febra trei zile, eu tot asteptam acolo un muc, un stranut sau alternativ o cufuree. Nimic, doar febra. A treia noapte febra mare care nu prea ceda cu nimic, zic gata daca maine e tot asa merg la doctor.
A doua zi surpriza nu mai are febra. Eu tot cautam mucul, nimic.
Ciudat.
Azi dimineata ne trezim frumos, ne iubim, ne pupam, bem un laptic in timp ce ne amuzam observ o eruptie pe gat. Si dupa urechi, si spre piept. Ahaa! Asta era, ma luminez eu. Dau sa sun la pediatru. In prostia mea credeam ca pot sa-l chem acasa, sa constate, sa retete si gata. MA gandeam eu ca n-as prea iesi cu ea la -n grade si nici n-as prea duce in aglomeratii.
Pediatru plecat cu asistenta cu tot din Bucuresti. Caut altul. Gasesc pediatra unei prietene. N-are sens sa va povestesc discutia despre "de ce nu e vaccinata". Mai aveam putin si incepeam sa raspund "de kiki, de-a dreq, etc". Aflu ca trebuie sa merg la infectioase. Aud "scarlatina" => "encefatila", dar nu va speriati, nu e musai!!
Dintr-o data totul incepe sa capete proportii, mi se taie picioarele, bubele parea ca cresc uriase.
Ca s-o facem scurta, m-am spart de o groaza de bani la Victor Babes ca sa mi se spuna ca, citez "PARE ca nu e rubeola". Vexata, am intrebat daca maca SIGUR nu e scarlatina. O, sigur nu.
Acum sunt epuizata si mananc prajituri (eram in mijlocul unei diete...)
Voi?
J si Carla (05.02.2006)