PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 16
LunaNoua spune:
Hahaha, Daniela, uite ca nu am incercat si cu busuioc. Ce idee buna!!!
Apropos de asta, ieri Daria mi-a povestit din nou ca a visat niste ochi care se uita pe usa noastra de la sufragerie. Si am intrebat daca e rau sau bun. A zis rau. I-am zis si ce par are ? N-are par. Dar cap are? N-are cap. Dar maini si picioare are? N-are nici din astea. Deci .... ea tot viseaza niste ochi care se uita in pragul usii de la sufragerie.
blog
pisoi3 spune:
DANIELA, busuiocul dezinfecteaza? Ia mai zi, ca pun si asta, ce mai conteaza pe langa cat clor bag?
Super ca ati vazut Alba ca Zapada, sa ne spui cum o sa ii placa Ioanei la Motanul Incaltat.
DEEA, deci ai incercat apa, ma bucur ca iti place. Lasa ca poate nu avea ala cine stie ce microbi, plus ca s-or evacua, naiba sa ii ia. Meseriasii astia folosesc metodele alea vechi, na, ce stiu ei ce e aia scarba noastra de fiinte delicate>?
Ce faci, mai schimbi filtrul sau il pastrezi?
Cu anticonceptionalele alea sa stii ca si eu ma intreb daca nu m-au dereglat, ca inainte sa le iau aveam ciclul ok, dupa ce le-am intrerupt nu prea a mai fost ok. Pe mine m-au atacat sigur la faza cu fierea, ca am facut colita si se pare ca de la anticonceptionale ar fi fost. De atunci am ramas mai sensibila, nu pot manca ceapa, praz etc. Oricum nu imi place prazul, dar asa, ca idee. Eu nu mai iau vreodata anticonceptionale.
MONI, asa e, bine zice Deea, vezi sa fii cu mana pe telefon, ca daca e si mai rapid decat la Diana poate nasti acasa.![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
marchplayer spune:
LA MULTI ANI ILINCA. SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA.
Ma opresc aici cu urarile ca le-a zis asa de bine Irinel ca am ramas cu gura cascata la monitor de emotionata ce-am fost. Foarte frumos. eu nu le am. La multi ani fata draga!
Hai ca nu m-am putut abtine sa nu-mi mai bag nasul printre pagini. Nu m-ar lua somnul:))
Ingrid vad ca si tu te-ai interesat deja de tortul dianei. Eu am cumparat acum pentru sf Ion un tort de fructe de padure de la A la Francaise. Nu stiu daca este firma asta si pe la voi. Am aflat ca fac si torturi de martipan si as vrea sa comand unul cu ceva sirene pe el, ioana fiind indragostita de sirene. sa vad daca mi-or face. Am vorbit deja si la locul de joaca, am inchiriat cu facepainting si zana
am comandat baloane umflate cu heliu, ne-am cumparat confeti la tub si caut si eu niste lumanari mai interesante. Avem artificii dar fac doar o gramada de fum alea si n-am chef sa infig grosolanii din alea in tort plus ca n-ar avea cum sufla fata in ele.
fata dar ce zane micute aveti voi!!! pai Ioana are 16 kg si 110 cm iar Rares 12 kg si 85 cm.
Denisa hai ca mi-am amintit acum ceva. Tu spuneai ca A nu tine biberonul in mana? pai cum faci noaptea? stai cu el pana isi bea lapticul?? Rares si-l tine foarte bine si cand termina imi da cu el in cap sa ma avertizeze ca a terminat
. Asa ma enerveaza ca se scoala noaptea sa bea lapte...Am inceput de vreo cateva zile sa-i dau din ce in ce mai putin, spre exemplu ii fac doar 60 ml ca sa nu-si umfle burta ca ma gandesc ca nu poate dormi bine cu atata lapte de digerat. Alex a inceput sa vorbeasca? Observi diferente intre Alex si Emma? La noi, Rares a inceput bine sa vorbeasca numai ca nu inteleg nimic!!!!! pai Ioana la varsta lui nu vorbea atat, spunea putine cuvinte dar le spunea bine, intelegeam ce vrea sa spuna.
Lili, tare dragut Nicolas cu avioanele facute din clesti. pai sa stii ca noi cumparam 1000 de jucarii degeaba! Ai mei se joaca tot timpul cu vasele din bucatarie, in fiacare zi. pai n-am jucarie in casa asa jucata ca strecuratoarea spre exemplu.
Azi am trecut prin Metro sa iau cadou unui baietel, mergem maine la aniversare, implineste 4 ani. Credeti ca am plecata de acolo si fara ceva jucarii pentru copii mei?? Ioana si-a ales un tub cu 4 papusi(mama, tata si doi copii) iar pentru Rares am luat 2 locomotive thomas, cu ceva plastilina si stampila. Pe astea din urma nici nu le-am desfacut ca ai mei copii nu dadeau doi bani pe ele asa ca le-am aruncat si eu pe sifonier nedesfacute sa le pastrez pentru o zi de criza. Ieri iara am fost la Sell sa iau mancare, nu m-am abtinut si am trecut si pe la standul de jucarii de unde mi s-au lipit de mana doua cutii de puzzle de la educa a cate 50 piese(deci inca 4 puzzle). Le-am facut impreuna cu ioana aseara. Destul de complicate ca sunt foarte mici piesele.
Am limbarita...trimite-ti-ma la somn. Nici nu cred ca mai am timp..asa ca ma duc la o tigara si o sa termin de citit.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
LunaNoua spune:
Anda, cum sa nu fie bun? Dar trebuie sa pui si aghiasma in clor. Altfel n-are efect busuiocul
Si eu am avut colita biliara in perioada urmatoare 
Si apropos de animale, ca tot am vrut sa scriu, dar am uitat. Daria s-a transformat in toate orataniile. Cal, caine, pisica, broasca, ren (a zburat ca renii lui Mos Craciun). Intr-o zi se tara pe jos. Era sarpe
. Ah, de lup, ce sa mai vorbim ... apoi tigru, leu, si tot asa. Si cand e oratanie, daca vorbesc cu ea, imi raspunde pe limba lighioanei respective
. Cel mai mult imi place de ea cand e ren ... si chipurile zboara
Se arunca din patru labe, o saritura lunga, si cade tot in 4. Asa se zboara
Sau se pune cu fundu pe cate un obiect de mobilier la nivelul ei, astfel incat sa stea cu fundul in sus, si mainile in jos, iar cu picioarele sa fie in aer. Asta e pozitia optima de zbor 
Mi-am facut ceai cu aparatul de purificat. E muuuuuult mai bun decat cu apa plata, sau cu apa de la robinet. Are un gust super !! Daria tocmai savureaza si ea o cana de ceai, cu lingurita ![]()
blog
marchplayer spune:
Deea poate ar trebui mai sa dai cu niste busuioc sa nu mai viseze fata urat. Ce ciudat..sa vada ochii aia. macar explica-i ca nu-i nimic rau sa nu se mai sperie ca asa poate uita de ei si nu-i mai bantuie visele. Nush ce aparatura ti-ai pus pentru dezinfectat apa, n-am ajuns cu cititul pana acolo...dar imi amintesc eu ca o puneai pe Daria sa pazeasca ibricul sa-ti spuna cand fierbe:))
Anda, glumeam cu busuiocul, nu este dezinfectant, alunga spiritele doar![]()
Irina stai calma ca nu esti singura care are copii lipiti de ea. Eu daca vreau sa merg la buda inchid usa cu cheia si pe partea cealalta a usii am cel putin un copil care urla sa ajunga la mine. daca uit usa deschisa, eu pe buda cu cel putin un copil in brate
asa ca...la tine este lejer cu unul singur. Eu recunosc ca este vina mea ca prea ii cocolesc, Robert este mai dur si mai rece(mai barbat) si asa ma enerveaza ca-i atrag mereu atentia sa fie si el mai pupacios spre exemplu. Pe el n-ai sa-l vezi tavalit pe jos cu astia mici, doar activitati "serioase" are e impreuna cu astia mici, citesc impreuna, se plimba, se trag cu sania afara, le explica divberse, deseneaza, picteaza(chiar daca nu are talent) dar nu-l vezi jucandu-se ascunsa sau alergata sau alte nebuneli pe care le practic numai eu.
Monica, ti-au mai taiat din greata sticsurile alea? Tu mai bine ai sta locului si te-ai bucura de ultimile zile de vacanta ca de luni tot o sa muncesti si mai ai o gramada pana la concediu de maternitate. Visezi sa mergi la vara la plaja. Eu nu m-as risca, cu un bb asa de mic. Uiti ca 40 de zile n-ai voie sa intri in apa dupa ce nasti?? La vara cealalta cu siguranta o sa fii cu doi copii la plaja, poti veni chiar si la mare. Eu vara asta am mers aproape in fiecare zi cu amandoi. Sa stii ca nici Ioanei nu-i place apa in ochi la baie dar in mare cum nu eram o secunda atenta cum se baga cu capul la fund. Zicea ca inoata ca sirenele.
Denisam spune:
Neatza si o cafea mare ca A a dat trezirea pe la 6.10 si ar fi fost ok dc nu s-ar fi trezit si E de 2 ori- odata vb in somn dar m-am speriat eu ca nu ii sta in fire si la 5.30 vroia lapte
LA MULTI ANI ILINCA IOANA,sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri !!!
Daniela- zi-mi ce marimi vrei, dc e le trimit,banii nu e problema-A nu tine bibe,stau cu el ca ii dau doar 150ml noaptea si ii bea in 2 min, doar ca uneori mai vrea sa il tin linga mine,dar rar asta.
Emma vb mult mai clar si mai multe la 1,5ani-Alex vb mul tpe limba lui,zici ca ne explica sau cearta,mai ales dc vrea un DVD anume
si zice mama,tata, papa, apa, pipi,caca,da, puuue(pooh)-un fel de emma, dar nu e clar,cacke-asta e cake si intelege ceva comenzi.Deci nu mi se pare spectaculos-in schimb ti-am zis e mereu vesel, f rar se supara si ii trece rapid-mai ales dc E il pupa sau ii zce i t's ok.
Emma a inceput sa scoata tot felul de expresii logice din ea-dimi imi explica cum azi merg intr-o excursie cu bus-ul si ea o sa ii cumpere un pinguin mic care canta lui Alex, ca sa aiba ceva de la ea pt ca el e mic![]()
Flori-eu vreau de la insurance cel putin 16mii si am gasit cu 20mii o toyota highlander din 2006-eu nu vreau noua pt ca se devalorizeaza f. mult--un ex ar fi ca una din 2009 e 47mii si am gasit din 2008 cu 35mii-dar astea sunt din alea sport cu o mei si una de smecherii pe ele-pe mine nu ma intereseaza sa reglez caldura la scaunele din spate, de ex deci nu treb sa platesc mii in plus pe ceva ce nu e necesar.Banuiesc ca vom avea un razboi,dar nu ma las, i-am spus azi brokerului sa ma ajute,dc nu am decis ca ii dau in judecata,sa vezi atunci cum o sa sara cu banul.
Moni-bafta la medic.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
marchplayer spune:
Deea tare scumpa daria. Ce frumos se joaca ea. pai nici nu ma mir ca vrea sa fie animalut la cat de mult le iubeste.
De familia de cai nici nu mai spun, m-am prapadit de ras cand am citit. Super cum se pune tati la mintea copilului si urla dupa mami sa faca niste bebe(manji) ce-o fi:))))
denisa!!! Cum sa fie grasa Emma, pai este talia Ioanei si eu stiu sigur ca nu-i grasa. la noi nu primesc copii asa mici la innot, abia de la 5 ani, noi o sa incercam cu Ioana la 3,5 si daca nu o primeste mergem la 4,5.
Ingrid, vai ce-ti facu Diana? Acuma ce sa-i faci? Eu nu prea ii mai dau drumu la tv. Scot antena si zic ca nu-i cablu si daca ii gasesc o activitate placuta uita repede de desene. Maxim o ora pe zi si asta in bucati ii mai dau voie.
Lili tare scump Nicolas cum vorbeste el. Ciudata chestia asta, nici ioana nu mai accepta sa-i zic pisicuta sau alt cumva, atunci imi atrage atentia imediat ca ea este ioana. dar depinde de dispozitie ca-i mai zic si printesa sau zana si nu comenteaza, ba dimpotriva se si alinta sau imi precizeaza care anume printesa este ea.
Denisa hai ca facem schimb, tu imi trimiti toale de copii si eu iti cumpar un munte de carti!!! Imi faci comanda, ce doresti si asa u mai comanzi pe site-uri. Oricm la preturile pe care le-ai scris acolo
pai cizme(17cad) plus geaca si salopeta (23cad) inseamna 100 ron. pai aici...nici cizme nu cumpar, sau poate de la piata.
Denisam spune:
Daniela-deci pt Ioana, care e ca Emma-am luat de 4 ani pt la anul, si am gasit costumul cu 27 cad incluzand taxele-cizme pt Rares sunt clar cu 17-18 cad, mai treb sa ma uit de costum pt Alex si rares-zi-mi dc vrei si ce marime pt rares, ca sa merg duminica sa le iau.Carti imi plac si mie rusii-si ce mai e contemporan si nou,ca si enciclopediile de copii, ca sa o mai invatz pe fii-mea ca si asa ieri am gasit-o facand pe profa al gradi cu 5 copii-le citea povesti si nu vroia acasa
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
teolinda spune:
Deea sper ca ti-a trecut depresia ... de la filtrul ala mai ales dupa ce ai primit atatea recomandari din partea fetelor... cum sa-l dezinfectezi![]()
Mortala Daria...
Cred ca asta este cea mai marfa perioada la copilasi pentru ca incep sa se manifeste cand ca animalele, cand ca noi adultii, cand ca personajele din desene animate. Al meu face niste scenarii cu jucariile... si vorbeste pe diferite voci/personaje... de lesin de ras cand il aud ce-i trece prin minte.
Al meu are un set de masinute tip lego de la Cars, cu 3 masini(una albastra, una rosie, una verde)- nu stiu daca voi mamicile de fetite stiti la ce anume ma refer-.Intr-o seara m-a treorizat ca ii pierduse „ochii lui verde„ si nu ii gasise. S-a culcat si dim. cand s-a trezit se jelea tot de „ochii lu verde„
. Pai daca nu le zapaceste bai nene, cand pune capota de la rosu cu portbagajul de la verde cu ochii de la albastru si eleronu de la rosu
normal ca apoi nu mai gaseste nimic.
Daniela marfa ca ati fost la teatru, sper sa-l pun si eu pe-al meu pe picioare si sa-l duc ... daca nu la primavara-vara. Alba ca Zapada l-ar fascina si pe el
.
Si eu posed una bucata copil care ma insoteste la baie
uneori si se-aseaza pe olita si ma intreaba... „tu faci pipi? fa si kktzei ca io pac„![]()
Denisa bafta cu masina... sa reusesti cum vrei tu. Tare Emma ca se gandeste si la fratiorul ei
.
Anda - spor cu branca
.
Stati sa mai citesc ca prea ati vb mult azi.
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
marchplayer spune:
Ingrid, totala Diana ta!!! Auzi tu, altceva nu o intereseaza!!:)))
Anda, daca te mobilizezi sigur scapi de kilograme. Eu m-am stresat cam mult cu doi copii ca nu mi-a fost chiar usor si nu aveam timp sa mananc in timpul zilei si ma razbea foamea abia noaptea dupa ce reuseam sa-i adorm pe amandoi. Si ce crezi ca mancam? sandwish si praji si nu numai ca n-am slabit chiar m-am ingrasat. Acum m-am hotarat sa-mi recapat macar putin din silueta(sa-mi vina macar hainele de grasa) si o sa merg la sala(de vreo 3-4 ori pe saptamana) si renunt la prajiturele.
janinoooo, doar atat??? mai povesteste si tu ceva pe aici despre carliontata!!
Florina, uffff. Imi pare rau sa aud ca nu ti-a dau ok inca dr pentru bb. Oricum ar fi bine sa mai asteptati inca trei luni, doamne fereste mai bine pazesti decat sa vindeci. Si mai bine ramai doar cu david decat sa incerci sa mai faci un bb cu asa riscuri.