PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Anda, n-am cum sa dezimfectez. Filtrele sunt intr-un aparat, aparatul racordat la teava de apa rece. Exact ca tine si eu. Tocmai ma pregatesc sa ma duc la baie sa imi omor microbii din nas. Eu nu sunt un ciudat din ala cu ordinea. La mine e dezordine mai tot timpul...in schimb, cu igiena am o mare pata. Daca nu e curat, in locurile unde pun eu mana, sau piciorul, sau alte parti, fac bube la ficat Cred ca de asta mi-au iesit mie analizele prost la ficat

Ingrid, grea boala harnicia asta Eu numai cand eram fata la mama calcam cearceafurile. Deh .... atunci ... 24 de ore ... erau 24 de ore, nu ca acum, cand 24 de ore trec cat 3-4 pe atunci. Eu nu calc decat camasa lui Silviu cand mergem la vre-o nunta Haine, avem cam sport sau necalcabile, cearceafurile nu conteaza

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA pai da numai sa fie si de data asta la fel de usor.Ca n-am voie sa ma fortez din cauza miopiei forte.Deci n-am de unde stii cum o fi ...
Am citit prin caietul gravidei vechi si am vazut ca in saptamana 27 aveam doar 4-5 kg in plus,iar in saptamana 31 doar 11-12 kg in plus! Eu am pus grosul de kile doar in ultimele doua luni de sarcina ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Asa si eu cu calcatul,cand eram la mami mi-a iesit pe nas ,uram sa calc mai ales lenjeria de pat .Acum pa si la revedere,n-am timp de asa ceva,calc numai hainele de serviciu cand e neparat necesar,dar in general am haine care nu e musai sa fie calcate ...
DEEA ca ziceai de ficat,eu am luat prin 94-95 doi ani anticonceptionale rigevidon,d-alea nasoale si am fost ok,doar ca simteam ca mi-e cam greatza daca incercam sa mananc paine cu unsoare de exemplu,ceea ce inainte nu patisem.Deci e clar ca numai bune la ficat nu-s.In schimb cu kilele pauza,nici un gram n-am pus de la ele ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DEEA, pai si la mine e dezordine, nici nu are altfel cum cu un copil in casa mai ales ca nu am timp sa fac ordine tot timpul. Dar cu igiena si eu la fel ca tine. Ma, si acum am o problema mare: stiti ca v-am zis eu de prietenii aia francezi ai nostri care si-au pus copilul pe toaleta publica direct cu funduletul. Deci rezulta ca si ei se aseaza la fel. Ei, si problema e ca vor sa vina la noi un week-end. Si mie mi-e scarba, evident, ca ma gandesc ca cine stie ca boli or avea dupa ce se aseaza peste tot ca vacile. Sunt eu nebuna? Oricum as dezinfecta dupa ei, dar daca nu se dezinfecteaza bine? Sunt nebuna rau, nu? Da' mi-e scarbaaaaaaaaaaaaaa!
MONI, asa e cu miopia, nu poti decat sa astepti sa intri in travaliu, probabil ca sa vezi ce si cum. De aia zic ca sper sa dai peste un medic care sa faca ce e cel mai bine pentru tine. Oricum, vorba ta, e prea devreme pentru asta. Despre kg imi amintesc parca ca le-ai pus tarziu la sarcina cu Dia, acum cum stai cu kg?

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA pai stationez,aveam 53 imbracata de Revelion,deci cam tot 52 cifra standard,dar si mancasem ca o sparta in perioada aia,eram cam balonata.
Cred ca astia de-afara nu-s asa de paranoici ca noi cu asezatul pe wc publice ... poate si din cauza ca wc publice la ei sunt departe de cum erau sau mai sunt inca pe la noi

Mergi la inceput

ANDA daaa sa astept travaliul,ce sa zic ... pai eu nu prea stiu cum e ala ca n-avusei asa ceva

Mergi la inceput

Moni, poi la a doua nastere e si mai scurt. Eu zic sa fi cu mana pe telefon, cu numarul format la taxi, ca o sa nasti in 5 minute, fara nici o ceza.

Hahaha, Anda, esti fix ca mine de scarboasa Si eu dezimfectez la baie dupa orice vizita de straini, si tot asa, nu ca as avea neaparat ce sa scot, dar ... am pitici pe creier. Tropaie rau.

Moni, eu cand am inceput sa iau anticonceptionale, am fost la medic. La planificare familiala, ginecolog si endocrinolog. Mi-a dat unele, ma simteam ca naiba, plus dureri groaznice de sani. Peste 2 luni mi-a schimbat cu altceva, peste 2 cu altceva .. la fel ma simteam nasol. Migrene, sani de piatra, depresii, slabiciune. Data peste cap, eu fata muntilor care eram sanatoasa beton. Peste inca 2 luni .. medicul a recunoscut ca in domeniul asta se merge pe incercatelea si pe bajbaite. Daca merge, bine.. daca nu ... asta e. Nu am mai luat. Am folosit folii contraceptive, nesigure, dar ... macar .. nu faceau nici o buba. De atunci am inceput sa ma ingras. Necontrolat. Oricate cure de slabire, oricate sali si incercari. Am ramas cu dereglarea hormonala, dureri de sani, si frisoane. Abia inainte sa vina Daria, m-am reglat cu frisoanele si durerile de burta. Acum, vad ca au iesit si analizele cum au iesit, si medicul ala care mi-a zis ca e de la anticonceptionale, nu imi stia trecutul "glorios". De aceea, ii cam dau dreptate, si imi trag pumni la greu, ca am luat anticonceptionale. Dar acu 10 ani .... erau laudate la greu. Ca vaccinele acum. "nici un efect advers", ba, mai mult, te si "regleaza" hormonal.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

EEEEEEEEEEEiiiii, atatea pagini!!! m-ati pierdut. Am adormit copii si acum ma gandeam ca citesc si eu ce ati mai scris, bag o postare si ma culc si eu putin dar la cate pagini am de recuperat nu mai imi ramane timp si de dormit.
Azi n-am mai intrat dimineata ca in premiera am fost cu Ioana la teatru. Suuuper a fost. Am vazut Alba ca Zapada. Foarte frumos pus in scena si cu efecte luminoase si sonore exccelente. Actorii au facut play back, nu stiu prin alte parti cum este, presupun ca procedeaza asa ca sa inteleaga copii si sa se auda mai bine. Frumoase si costumele, parca as mai fi adaugat ceva pe ici pe colo mai ales la decoruri(nu mi-a placut ca nu a aratat casuta piticilor pe interior). Interesant faptul ca au combinat piesa cu actori si papusi(piticii erau pe sfoara). Ioana initial s-a speriat, cand s-au stins luminile in sala si a aparut pe scena povestitorul care avea un costum de arlechin(ceva de genul celor de la carnalalul venetian) intr-o lumina difuza si cu o voce puternica insotite de efecte sonore...Brr, Ioana mi-a cerut sa mergem acasa, atunci am luat-o in brate si a aparut si Alba ca zapada si a fost ok. I-a placut foarte mult. Imediat ce am iesit vroia sa mai intram odata si acum ma intreaba tot timpul cand mai mergem. Povesteste oricui are ocazia cum a fost la teatru si observ ca a retinut foarte bine pasaje din poveste pe care ea nu le stia dinainte(cum ar fi faza cu pieptenele otravit sau cu cingatoarea). Am cumparat bilete si pentru duminica la Motanul Incaltat, cred ca o voi trimite cu Robert. Vroiam sa-l iau si pe Rares dar sigur o sa faca scandal si mi-e sa nu se sperie ca este tare intuneric si zgomote puternice.
hai ca ma duc sa dorm, am citit ultima pagina si vad ca dati cu clor si busuioc pe unde au trecut strainii. moni se gandeste deja la scremut:))

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Mi-am trecut peste scarba si am testat apa Sunt inca vie, n-am murit, si apa are gust f bun, ca de izvor. Am testat si functia de apa fierbinte. Mi-am facut un ceai. Pe mine asta ma incanta cel mai tare, ca am apa fierbinte mereu. Eu sunt mare fan ceaiuri, si .. de obicei, uit ibricul cu apa pe foc, pana se evapora, si se arde si ibricul Si daca facem socoteala la apa plata pe care o consumam doar la baut (fara mancare), la bani iese aproape pe fel, plus ca aici poti sa consumi si pentru mancare, si nu ai limita. Nu se termina, si nici nu te zgarcesti la ea Doar ca ... si-au dat cu firma in cap cu meseriasul asta.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Denisaaaa si eu cum iti trimit banii????

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput