PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 14
LunaNoua spune:
Lili, nu mai pune fularul la gura la copil. E mai facator de rele obiceiul asta, decat ar pati daca ar sta cu gura descoperita. Eu asa am avut 2 reguli: fara fular la gura ca face tot felul de boli respiratorii si raceste mult mai repede, si fara caciuli in casa (bebelusii mici) ca face otita (statistic,la copiii care au fost crescuti cu caciuli, apare mai des otita).
blog
miraklucker spune:
Buna dragelor!!
Raisa 
Daria de Deea 
Ioanelor si Ionilor 
Ilinca
....nu citii nimci de cateva zile si vad ca voi sutneti harnice nu gluma la scris
. Noi suntem bine, ca deobicei. Sunt in pauza de pranz dar nu e prea mult de lucru. La noi e frig tare, cam neobisnuit pe aici
dar cel putin e soare.
mai citesc si revin.....daca nu. Weekend placut.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
LunaNoua spune:
Moni, mi-a picat tarziu fisa. Sunt dupa o noapte nedormita, de stat la calcu si tocit nuronii la site.
Abia dupa ce a plecat, mi-am dat seama ca a facut acest gest nepotrivit. Cand am vrut sa beau apa
Mi-a ramas apa in pahar. Atunci mi-a picat fisa
L-am sunat pe fratelo, care l-a sunat pe sef, si cica o sa vina cineva saptamana viitoare sa schimbe filtrele. Macar, se pare ca totusi nu sunt chiar nebuna...

Faza e ca mi-am pierdut orice incredere in firma asta. Marti .. o sa imi vina cu alte filtre. De unde stiu eu ca sunt noi si nefolosite si ca nu s-au pisat astia in ele, numai de ciuda ca am facut reclamatie ? 
blog
miraklucker spune:
....noi ne pregatim intens pentru vacanta ![]()
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
DEEA pai da ca teoretic ar trebui sa fie steril filtrul ala.Dar auzi,chiar se merita? Nu trece prin el de exemplu giardia sau clorul din apa?
MIRA vaad ca s-au echipat ca la carte strumfii tai ![]()
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI, ILINCA-IOANA, SA FII SANATOASA, FERICITA SI NOROCOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI TATI!
Da' vad ca ati scris, nu gluma.
Hai sa vad ce mai tin minte, ca io nu sunt gravi, da' tot cu neuronii la pamant.
INGRID, da, stiu nuvela, cum nu, super frumoasa, asa, rasuceste cutitul in rana
, nu va zic ca azi noapte am visat ca citeam La tiganci!
Si mie imi place mult literatura rusa. Abia astept sa ies la pensie, sa plece copilul la facultate, sa raman cu mosulica al meu si sa citim pe rupte.
A, ca ziceai de metoda aia de slabit, da, practicam si noi, da' cred ca trebuie sa intensificam. :))
Bravo tie ca mai ai rabdare sa calci, eu nu mai calc nimic decat hainele de dus la servici si atat. Am lasat naibii si cearceafuri si altele. Ca nu se mai putea, nu mai aveam timp de nimic. Aia e, le pun sifonate, oricum urasc sa calc. Iar la camasi calca husband-ul. Ne-am luat un nou fier de calcat de vreo saptamana ca pe ala pe care il aveam il busisera aia in timpul mutatului.
FLORINA, nu te mai gandi la tampenii, ca nu ai nimic. Pai hai sa iti zic ce mi-a zis mie un cretin de medic in 2003 cand ne hotarasem noi sa avem bebe. Pai mi-a zis ca am un chist imens, ca pot fi celule canceroase si tot un scenariu de asta de imi venea sa ma sinucid cand am iesit de acolo. In luna urmatoare m-am dus la alt medic care s-a crucit cand i-am povestit ce imi zisese ala. Nu numai ca nu mai exista nici urma de chist-fusese functional probabil, asta daca chiar era chist-dar era totul in regula. Relax, te ocroteste Dumnezeu ca ai un copil de crescut, nu ti se vor intampla tie nenorociri de astea. Iar de bebe va fi bine, vezi ce si cum cu uterul si daca mai trebuie sa stai trei luni, stai, aia e, lasa ca trec repede.
Si o sa ii faci repede un fratior sau o surioara lui David, si eu am o prietena care a nascut la 40 de ani si totul e in regula cu bebele, doar ca a trebuit sa faca amnio, ca sa fie siguri ca e totul in regula.
LILI, imi pare rau ca tuseste Nicolas, sper sa se rezolve cu aerosolii. In zapada am stat si noi aseara doua ore de era asta mic ud de la cat se tavalise in zapada si tot mai voia. Si azi dimineata numai de zapada vorbea, cred ca mai tragem o tura in seara asta.
DEEA, of, te inteleg la faza cu meseriasii si mai ales cu mersul la baie
si facut mizerie. Eu sunt obsedata de fazele astea, mor de scarba, daca se intampla asa ceva dezinfectez totul dupa, bag clor de mor si eu nu numai microbii. Sunt rau de tot cu capul la fazele astea. Chiar inainte sa vina prietenii nostri in decembrie am avut o problema cu tevile, a crapat o teava sub gresie in living, au spart gresia, santier, ce mai, au reparat dar ne-au lasat o curatenie impecabila in urma, au strans tot, au inlocuit si au spalat gresia. Baia nu au folosit-o, dar deja ma pregatisem sa dezinfectez dupa ei.
Aia e acum, baga covorasele alea in masina la spalat si curata, bine ca nu iti vin meseriasi in fiecare zi. Iar cu filtrul ala are dreptate Moni, baga apa fierbinte ca mor sigur microbii. Ce sa-i faci, asa sunt unii, auzi tu, sa incerce cu gura.
MONI, sigur e bine bebe, stai linistita, la ce greturi ai nici nu poate fi altfel. Sper sa iti alegi un medic de care sa fii multumita mai ales ca trebuie sa nasti prin ceza (desi argumentul pe care ti l-a dat dr, cu varsta e cam aiurea ca aici nasc astea normal foarte lejer la 40 de ani).
ANA, ce mai face Clara?
JANI, pai atat spui, doar noapte buna? Mai zi de Carla.
IRINA, cum e Sabi?
Ca vorbeati de pedepsit copilasii, la noi e coltul, nici nu discut, cum face tampenia cum il trimit la colt, nu il trimit in camera lui, am incercat da' isi gaseste de lucru acolo si sta fara problema si doua ore daca e nevoie. Asa ca e mai sigur la colt, orice, dar sa nu il trimit la colt, cum aude de colt cum se calmeaza. In magazin il mai apuca cand era mic si atunci il tineam strans in brate si ii ziceam sa se calmeze, am citit pe undeva, functioneaza foarte bine metoda. Nu mai e nevoie de multa vreme de asa ceva, ca e cuminte, casca ochii mai abitir ca noi la carti, jucarii si dvd-uri.![]()
A, ca uitam, azi dimineata eram familie de catei, io catea, taica-su caine si el bebe caine. 
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Apropos de steril... sa nu mai spun, ca daca nu eram eu pe faza, le-ar fi dezghetat intr-un lighean. Mi-au cerut un lighean. Eu credeam ca vor sa puna un lighean , sa nu curga apa pe jos cand monteaza instalatia la teava de apa. Dupa mintea lor, le-ar fi pus in ligheanul folosit la baie, de sters una-alta. A trebuit sa insist eu sa le puna intr-o oala, mai neincapatoare, dar ... macar "potabila". Ei zic ca filtreaza si pe mama masii...eu nu ma bazez pe ei. Nasa noastra de casatorie lucreaza la sanepid, la laborator, si luni o sa iau o proba de apa sa ii duc. Imi va face analiza, si vad exact pe ce dau banii. Daca apa e buna, il pastrez, si trec peste toate prostiile astea. Daca nu e extraordinara, sa si-l ia. E contract de chirie. Mie mi l-a dat mai ieftin, ca e fratelo. Normal ar trebui sa fie 100 lei pe luna. E un aparat care purifica cu apa de la teava, si incalzeste si raceste. Are 2 robinete. Una cu apa la 95 gr, alta, cu apa rece, intre 4 si 12 gr.
blog
pisoi3 spune:
Acum am citit ca e filtru de apa rece. Mai bine ca vin sa le schimbe. Cu stafilococii nu stiu ce sa zic, mai sigur e sa le schimbe, asa e.
LILI, are dreptate DEEA, nu ii mai pune fular la gura lui Nicolas, asa stiam si eu ca nu e bine.
www.helpsonia.com
monica70 spune:
DEEA
hai mai cu mai fa scenarii d-astea ca ma inec p-aci de ras cu mancarea
Buna ideea sa faci analiza la apa,macar asa stii ce si cum.
ANDA azi potaie deci 
Pai de aia m-as duce eu la medicul asta sa vad ce parere are si el cezariana sau ba.Oricum e devreme de planificat asa ceva ...
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
MIRA, sunt adorabili copilasii, toate pozele. Mi-a placut poza cu cei doi catelusi.
MONI, pai da, sa vezi, ca ar fi pacat sa te taie daca nu e nevoie mai ales ca pe Dia ai nascut-o atat de repede sunt sanse mari ca si la al doilea sa fie la fel. E naspa cu taietura, eu sper ca pe al doilea sa il nasc natural. Aici se baga toti medicii la nastere naturala dupa cezariana, asa ca eu vreau, mai bine epizio decat cezariana.
www.helpsonia.com