PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Ingrid S spune:
Moni, cum sa stai si sa te gandesti? Mergi la medic daca ai programare. Vezi tu mai incolo la cine te fixezi, o maternitate privata ar fi super. Vizavi de mine se face una
, dar eu am renuntat la bebe..
Lasa-ma cu neuronii, au trecut 3 ani de la nasterea copilului si daca n-as fi citit zilnic, acum eram rau de tot. ca sa nu mai zic de faze cand imi cautam ochelarii de soare, care erau pe cap
sau cheile de la masina, pe care le tineam in mana...
Florinini, eu n-o bat pe Diana. Cred ca nimeni de aici nu-si agreseaza copilul. Metode? Interzis tv, cioco etc. Doare rau...si isi revine pentru un timp. Cateodata mai ridic tonul, ca ma scoate din minti, dar mereu ma gandesc ca e micuta si se bazeaza pe mine sa nu-mi pierd firea. Greu...
Acum e la socrella, nu stiu ce face, dar la mine e liniste. Eu am schimbat asternuturile, am vrut sa le pun pe cele noi, dar trebuie calcate. Cum sa le calc, au 2 m cearsaful si fata de plapuma? O ora voi sta acolo, la masa de calcat. Uff..Pana ma hotarasc, am pus altele, rezolvate de mama mea. ![]()
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
teolinda spune:
La multi ani Ilinca!
sa cresti mare si sa o bucuri pe mami!
Hielau!
Sunt zombie! Asta noapte Nicolas a tinut-o pe tuse. Acum doarme linistit, nu tuseste, respira bine...
Nu stiu unde am gresit... ori ca l-am scos ieri 20 de min afara(cu fular la gura) ori ca atunci cand l-am culcat avea niste rufe la uscat pe caloriferul din cam lui si poate mirosurile de la detergent si balsam l-a iritat pe gat...Cert e ca tuseste sec, ca asmaticii
. Mai ramane sa il pun intr-un glob de sticla steril. Afara e asa misto si el a asteptat atat zapada incat cum sa-i spun ca nu are voie cu sania
.
Am vorbit cu dr. il pun pe aerosoli 3 zile plus alte siroape si prafuri pt alergii
pentru pana la... primavara.
Mai am o solutie... sa fug din Bucuresti , daca la mine aici la tara s-o numi Bucuresti
.
Am citit pe diagonala...
Florina
fii optimista ca nu ai nici o problema grava. Iti tin pumnii sa se rezolve si sa poti face bb2 pe care ti-l doresti. Salutari lui Dav.
Deea
pe tine si pe motzata de Daria. Lasa-ma cu depresia...tocmai tu care face lucruri atat de frumoase care ne incanta privirile si sufletele?

Despre kg... al meu are vreo 105-106 ( oricum il imbrac de la 110-116) si vreo 18kg... dar asta pt ca a slabit in ultima perioada de la tusea asta nenorocita
.
Despre somn.... stiti deja... si-al meu e „cucuvel„ se culca dupa 12-1 noaptea si se trezeste la amiaza
tarziu...
Ingrid, Moni, Denisa, Anda
... stati sa mai „cetesc„ din urma si reviu.
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:

„Deea tocmai tu care FACE=FACI„
„ cu kg... al meu are 105-106„![]()
![]()
cm i-am mancat!
Sunt varza, da?
LILIANA si
PASTE 2007
IARNA 2006
monica70 spune:
Ha ha LILI in prima faza m-am gandit ca te referi la husband ca are atatea kile
Imi pare rau de Nicolas,ca e asa de sensibil.Isi revine el,bine ca s-a bucurat de zapada,uite la noi zapada ioc 
Eu m-am apucat de conta,dar n-am spor deloc
Diana p-aci primprejur atata vorbesteee 
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Ilincuta, sa cresti mare puisor frumos !!!! La multi ani !!!!
Lili, ce bine im pare ca nu sunt singura cu copil cucuvea
Macar ma gandesc ca mai sunt altii care sufera in rand cu mine
Ohoo.. ce voinicel e Nicolas !!! Bravo voua !!! 

Flori, eu doar o amenint cu inchis in baie cu lumina stinsa. N-am facut asta niciodata. Numai gandul la asa ceva .. si se cuminteste
Plus, amenintari cu taiat de desene. Si astea functioneaza. Numai pentru somn, pentru asta nu functioneaza nimic. Nu te gandi niciodata la ce este mai rau. Cu chistul, sigur nu sunt probleme grave. Se va rezolva. Si daca zice dr sa mai astepti, mai astepti, ca n-or intrat anii in sac. Fac altele copii si la 45 de ani, fara probleme 
Hai sa va mai povestesc ce am mai patit eu azi. Astept sa va dati cu parerea, ca eu iar o iau pe aratura si iar incep sa cred ca toti oamenii cu care ma intalnesc sunt ori nebuni, ori tigani... offff
Fratelo face contracte de filtre de apa, de luat in chirie. Si am luat si eu unul, de proba. A venit de la Ploiesti sa il instaleze. Mi-a facut in bucatarie numai noroi pe jos, de la incaltaminte. Ca la porci. Eh .. zic .. nu-i nimic ... e gresie... se sterge. Filtrele .. inghetate. (cica le spala la ei la sediu, ca altfel ar iesi apa neagra pana se duce tot praful de carbon de pe ele). Punem apa calda intr-o oala, sa se dezghete filtrele. Testul dezghetului. Se apuca nenea Gica, si pune botu sa sufle in ele. 

Abia asteptam sa beau apa purificata. Acu, ce mai beau? Ca mi-e o scarba de mor... cand imi amintesc cum si-a suflat ala mucii in fasolea mea 

. Pleaca, se intoarce... a uitat sa mearga la buda. Ii arat unde e...tot noroiul de afara ... in toata casa mea ... si pe frumoasele mele covorase albe din baie 

Eu cred ca sunt blestemata, zau, sa isi bata toata lumea joc de mine. 

blog
teolinda spune:
da... alea erau kilele lu my husband... dar mai dat si el jos are doar 100 acum![]()
Bai Deea lasa-ma cu instalatorii, meseriasii si alte natii d-astea ca si pe mine ma apuca dracii cand imi calaresc casa si covoarele si sunt cu jegu pe ei.
Eu am avut noroc cand au venit sa-mi curete filtru de cafea aia de la Nespresso ca s-au descaltat de pantofi,eu le ziceam ca nu e nevoie ca e gresie pe jos si ei au insistat sa se descalte. M-am crucit si eu.
In ultima vreme n-am prea mai dat de neamuri d-astea proaste... imi pare rau ca te-au mai enervat si aia acum.
Eu pe-al meu cand il „pedepsesc, santajez...etc„ ii spun ca ii inchid desenele, nu mai mergem in nu stiu ce vizita, ca ii duc jucariile pe strada pentru copii saraci... si se linisteste.
piua ca s-a trezit puturosu
LILIANA si
PASTE 2007
IARNA 2006
LunaNoua spune:
Serios, voi ce ziceti ca ar trebui sa fac acum ? Sa ii sun sa le zic sa si-l ridice ? Sa beau flegmele lu ala ? Sau sa zic ca nu e nimic?
Ce sa fac ?
blog
monica70 spune:
DEEA hai ca ma faci si sa rad
Pai a suflat a suflat asta e,ce sa faci cu omu' daca alta tehnica
nu avea.Dar prin filtrul ala trece apa si spala tot,nu? Lasa si tu sa curga cateva minute niste apa fierbinte si se dezinfecteaza
Pai daca ne-am gandi cine si ce si-a bagat prin toate alimentele ce le consumam din comert unde am ajunge ? La balamuc,nu? 
![]()
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Moni, zici ca se spala ?
Nu pot pune apa fierbinte. E filtru de apa .. pe teava de apa rece. Poi imi pun filtru sa beau apa pura, si beau apa cu te miri ce stafiloci o avea ala in gat ? 
blog
monica70 spune:
Pai si de ce nu i-ai zis atunci individului ce te deranja sa iti aduca alt filtru ? Da-i telefon lu' frate-tau sa vezi ce zice si el,dar io nu cred ca se luau stafilococii de la un simplu suflat,ca doar nu l-o fi lins ala ![]()

MONI