PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 12
anasol spune:
IRINEL- SA-TI TRAISCA FETITZA!
LA MULTI ANI ILINCA-IOANA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATZA!
Florinini spune:
Lili
ma bucur ca esti din nou printre noi..io vorbesc ca dau pe aici rar ![]()
Denisa sper ca reusiti pana la urma cu masina, pretul e super daca reusiti sa luati Toyota H la 20,000...si cum zici tu e mult mai safe si mult mai mult loc, nici eu nu cred ca as mai vrea sa conduc alta masina decat SUV. Dar deocamdata la noi asteapta o alta masina...daca lucrurile vor incepe sa se linisteasca pe aici...atunci ce mi-ar place ar fi un Infiniti FX sunt super faine...visez sa o am...dar nu stiu cand!!!
Moni vad ca tot cu greata duap tine esti...io zic ca-i bine, inseamna ca bb creste si ii place acolo la tine in burtica! Stiu ca ma vei "injura" ca am zis ca e bine, dar daca tot o faci sti tu cum sa o faci
...poate ma gretalesc si io
.
Apropo de a ramane gravida am fost la medic si dupa un eco, se pare ca sunt destul de ok, inca nu am vorbit cu doctorita mea cea noua, cea care a vazut ecografia a zis ca uterul meu e inca destul de mare, nu s-a retras la dimensiunea la care trebuie sa fie un uter negravid, si cica trebuie sa mai astept cu sarcina cam 3 luni, sa fiu sigura ca s-a cicatrizat bine ca altfel...m-a speriat de groaza...zic ce se intampla daca se rupe uterul si eu sunt gravida...pai zice ea poti sa si mori
, am mutit si am venit acasa si i-am zis lui barba-tu, el zice...apoi asa mai bine nu ma facem nici un alt copil...io zic ca ba da ca doar nu oi fi io chiar cea nenorocoasa sa imi crape burta
O si ca sa fie tacamul complet...am un chist mare pe ovarul drept, astept sa vedem daca e functional, poate trece la ciclul urmator, daca nu se gandesc la o laparosopie
. Mi-au luat sange sa vada despre ce e vorba, sper sa nu fie celule canceroase 
Florinini spune:
La cat sunt de zapacita, am uitat sa urez LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor sa fiti sanatosi/sanatoase si numai bucurii si noroc sa aveti in viata.
O pup dulce pe Ioana
lui Daniela, surioara ingerasului Rares, esti o printesa scumpa, frumoasa si tare isteata!
Florinini spune:
LA MULTI ANI ILINCA IOANA,sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata!!!

Florinini spune:
Anda te cred ca esti stersata si nu sti ce vrei, sa pui iarasi in balanta un copil cu cariera ta...e tare greu sa decizi, te inteleg si cred ca as fi la fel de confuza. Intr-o oarecare masura sunt si eu cam pe unde esti tu acum dupa ce am fost la medic si mi-au spus ce mi-au spus. Plus ca m-am bagat si la scoala si merg zilnic dupa-masa 2 ore si stau la studiu pe-acasa cam 3-4 ore...unde naiba sa mai am grija de un cacacios/cacacioasa
mic/a care se miorlaie si vomita, ma simt vinovata acum ca nu ma ocup destul de David...apoi unde mai pui perioada de gravidozie cand te umfli tie rau, foame, somn, neuroni sclerozati si toate alea...insa daca as fi sigura ca "uterul" meu nu-mi va face figuri "horror" parca, parca m-as incumeta sa pun si povara unui cacacios/cacacioasa mic/a in carca mea "tanara"...o da si unde mai pun ca la vara fac 39 de ani!!!
I think this is the biggest problem, more than the other ones together

Ingrid S spune:
LA MULTI ANI FETITZEI SCUMPE SI DRAGALASE, ILINCA-IOANA!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA PUIUTA, SA FII IUBITA SI SA AI PARTE DE NOROC TOATA VIATA!
Florina, m-am trezit brusc citind mesajul tau. Fata, tine capul sus si gandeste pozitiv! Nu exista celule canceroase, o sa ai bebele care ti-l doresti, asa ca inceteaza cu chestiile astea, ca mi se face rau cand ma gandesc. Daca medicul iti spune sa astepti, atunci asta sa faci.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Florinini spune:
Cat despre disciplina spiridusilor...greu, dar ne straduim...
Noi suntem la faza pedepselor, in special cand zbiara fara motiv anume sau ca vrea el ceva care nu se poate(aparate foto) si atunci zbiara, dar zbiara de inlemnesti daca nu esti avertizat ca o va face. Ce se intampla, nu-l batem, nu tipam la el il luam frumos si-l punem in camera lui...si ii spunem daca in 5 minute nu te potolesti mai stai inca cinci...mai zbiara ce mai zbiara si incet, incet reduce sonorul la miorlaieli pana tace...cand trec cam 5 minute deja e calm il "vizitez" sa vad ce mai face si daca e ok ii spun ca s-a terminat pedeapsa, dar daca mai face iarasi intra in "vigoare" the deal. De-asemenea asta merge tare bine si daca iesim afara si nu e cuminte, striga aiurea mai ales in magazine provoaca alti copii sa tipe si ei(nu va spun ce priviri primesc din partea parintilor),il ignor si daca nu tace la avertisment: "daca nu te potolesti te duc in masina si stam acolo pana iti trece" cand tremin treaba, numai eu stiu cum si cu cati nervi, cand ajung acasa ii spun frumos "ptr. ca nu ai fost cuminte in store, mama e nevoita sa te puna la pedeapsa cinci minute in camera ta" si urla un pic, dar se potoleste foarte repede.
Poate merge si la voi, e tare greu sa-l auzi plangand si cerand sa iasa afara din camera, dar trebuie sa fac ceva cu el. Eu consider ca faptul ca nu iese afara din camera in cele 5 minute cat sta acolo chiar daca plange, e un semn ca realizeaza ca a gresit.
Eu consider ca e mult mai bine asa decat sa-l bat sau sa zbier la el!!!
Florinini spune:
Ingrid
io ma stradui cat pot sa fiu optimista, nu gandesc ca ar putea fi ceva nasol, dar e bine sa verifici cum stau lucrurile. Cred ca e doar din cauza ca am avut ovulatie foarte tarzie! Vad io luna viitoare la o alta eco cum o sa arate mandria aia de chist. Sper sa nu mai fie acolo!!!
monica70 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI ILINCA!
INGRID lasa-ma naibii cu neuronii mei disparuti cu tot
Nu stiu de ce am avut impresia ca liceul ala de arta era unul si acelasi cu ala de filologie
Probabil fiindca la noi in Arad pe vremea aia nu era nici de unul nici de altul,doar sanitar, economic, chimie-biologie, mate-fizica,hidro si in rest potopul - industrialele.Voi si liceu silvic aveati.La 14 ani nu prea aveam ce alege deci 
FLORINA hai mai nu mai fi asa pesimista ca o fi ok! Eu normal ar fi sa ma programez la control colo prin 20 ian,asa mi-a zis ginecoloaga "odata pe luna" ,dar eu aveam o programarre facuta la alt medic de dinainte de a merge la ea si aia e azi.Nici nu stiu ce sa fac,sa merg sau ba.Initial voiam sa merg sa fiu sigura ca e ok,ca am cam intrat la idei dupa cate am citit pe la "zmeurici"
,unde din 70 pe lista deja au 8 pe lista cu avorturi spontane si opriri din evolutie
E adevarat si ca majoritatea facusera ba FIV
, ba mai avusesera asa probleme din astea ...
Acum ma cam gandesc ca-s ok la ce greatza am si ce
umflate ca zici ca azi maine si alaptez
Vad eu ce chef am pana dupa amiaza.E nasol si ca nu m-am hotarat la ce medic sa merg,poate pana la urma ma las pe mana doctoritei asteia care pare tare cumsecade si o sa merg doar pentru eco mai performant tot la tipul ala tanar la care am fost cu Diana (si care mi-a zis ca e fetita)- din pacate el e din Timisoara si nu poate face cezariene sau sa asiste la nasteri in Arad.Si la asta la care ar trebuie sa merg azi,parca vad ca iar n-o fi in zona in august ca e concediu ,cum n-a fost in tara nici iarna cand s-a nascut Diana ... Dar cica una din cele doua maternitati private,ce se vor deschide in Arad anul asta,a lui va fi.
FLORI pai e bine ca David sta in camera pedepsit,dar Diana nu sta.Se agatza de usa,da cu picioarele si pumnii in ea,zbiara etc. 
DEEA la bioritm ar cam trebui sa fi ok emotional ca esti pe plus,in schimb intelectual si fizic esti la pamant ... Sper sa poti ridica de la posta si banii si papusa intacta.
LILI cum a fost aseara la cheful de copii?
DENISA tu dormi tun inca? Te-asteptam cu o cafea mai incolo ...
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ana_m spune:
La multi ani Ilinca -Ioana !!! Sa ai parte doar de noroc in viata !!!
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m