PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
INGRID ce pacat ca n-am stiut de el ca mi-ar fi placut.Dianei nu vreau sa ii zic prea devreme, ca sa nu-i fie asteptarea prea lunga.Colo cand s-o vedea si la mine ceva ...
Cu iaurtul e alta poveste,imi cam face acid si risc sa ajung si la
pana la urma.Pana acum e nasol doar cu spalatul pe dinti,de cateva ori eram cat p-aci.Prea se aseamana totul,asta inseamna ca o sa fie iar tot fetitza ???
JANI sigur nu e alergie,ca doar a avut febra mare inainte.Una din alea doua de care ziceam or fi,ca alea de obicei nu se prea pot diagnostica sigur.
Merg si eu sa ma culc,noapte buna!
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Salutare
Jani, of, ce peripetii ai avut si tu .
Degeaba te cara medicii astia pe la spitale, ca tot nimic nu iti fac. Si mai era si spital de infectioase, ca, deh ... nu iti ajunge una
. Pana la urma, ce mai conteaza ce are, bine ca fetita a luptat cu succes contra bolii. Bine ca i-a trecut febra, si e bine si ca a erupt. Inseamna ca e pe trecute toata boala, oricare ar fi ea.
Sanatate multa !
Moni, hai sa dau un pup
, sa mai uiti un pic de alea rele ale sarcinii. Trece pui, trece...
(trece pana te mariti
). Eu de la inceput ti-am zis ca e fetita.
Acum, tot mai mult incep sa cred asta
Dar o sa faca cu Diana o echipa beton. 

Uite la perechea de minuni ale Danei, ce bine le sta, doua fete cucuiete
Si eu mi-as fi dorit 2 fetite ... E mai faina relatia intre 2 surori, decat relatia intre fata si sora.
Doar Ghita saracu, o sa fie in minoritate raaaaaaaaaau
Cand s-or pune trei femei cu gura pe el .. atunci sa te tii 

blog
LunaNoua spune:
Eu platesc pentru aparatul asta 70 lei lunar, dar nu stiu exact cat e pretul normal. Mie mi-a facut reducere, ca e fratelo distribuitor. Parca 90 lei fara TVA zicea ca e, dar nu bag mana in foc. In pretul asta intra si schimbare de filtre, si curatare cu ozon, o data la 3 luni (asta e in functie de nr de persoane care il folosesc). E luat in chirie. Se poate si cumpara, dar in acest caz platesti filtrele, si curatarea separat. Am facut calcul, si iese mai avantajos asa, cel putin pentru moment. Contractul se poate incheia oricand, deci ... deocamdata, mi s-a parut mai avantajos sa il iau in chirie. Daca socotesc cata apa plata cumparam doar pentru baut, iesea pe la 40 lei pe luna. Si aia o foloseam cu zgarcenie, si la mancare puneam tot de la teava. Oricum, la gust, este net superioara fata de orice apa plata, dar asta si poate pentru ca este de fapt apa din Brasov, apa care este filtrata. Sunt tare curioasa la analize cum va iesi. Luni o sa iau proba, si va zic saptamana viitoare.
blog
marchplayer spune:
Buna dimineata
Janina urata experienta ati avut. Bine ca de fapt Carla se simte mai bine si nu mai este nevoie sa stati in spital. Ce aiureala sa nu-si dea seama doctorii ce are de fapt fetita. Bolile astea nu ies la analize? habar nu am. Si la noi s-a intamplat prin vara cu Rares ceva asemanator dar noi n-am mers la spital norocul nostru a fost ca era dr nostru disponibil, aiurea ca ati mai cheltuit si bani. Ai draq, dupa ce ca n-au facut nimic mana au intins-o dupa banuti.
Deea, abia astept sa vad cum ies analizele la apa, ar fi interesant sa-mi trag si eu un filtru din asta. Cum se numeste? Si ai dreptate, poate apa din Brasov este mai buna ca prin alte parti. Nu vei sa stii cam cum este apa de la bucuresti. Nu ma grabesc tare cu tablourile, n-am de facut nici un cadou. Imi pare tare rau ca s-au spart, n-au avut grija absolut deloc de coletul asta, cred efectiv ca l-au trantit la fiecare miscare. Altfel nu avea cum sa se intample asa ceva. nu aveam cum sa fac reclamatie ca mi-ar fi spus ca trebuia sa scriu fragil pe el si sa platesc taxa aferenta. Uite aici jalnicele cioburi, si mai era unul pe care am uitat sa-l fotografiez in graba de a aduna cioburile la care se repezisera copii(eu am ramas cu 5 tablouri din 10) http://www.dropshots.com/marchplayer1#date/2008-12-30/13:51:55
Monica acum imi amintesc ca tu de fapt ai nascut-o pe Diana cu medicul de garda. Poate ai noroc mai mult acum la doctori dar de fapt ai avut foarte are noroc si la Diana a ai nascut repede si fara probleme. Eu am nascut-o relativ repede pe Ioana dar cu rupturi groaznice, la Rares m-au taiat si iara pot zice ca am nascut relativ repede. Usor n-a fost ca m-a durut, si la Rares mi-a fost si frica mai mare ca nu m-am mai dus ca mielul la taiere, stiam de acum cam cu ce se mananca. Chiar si dr. m-a atentiona ca tip cam mult si cam tare sre deosebire de prima data.
Denisa sa te uiti pe link-ul ala dat de Moni si sa-mi dai exact ce carti vrei sa-ti comand. Eventual mi le pui pe mess.
Ingrid ia sa faci si tu o urocultura Dianei. Eu o sa am rezultatele marti, sincer nu rea cred sa fie vb de infectie, mai degraba de la picioarele reci se trage. Din pacate are niste cizmulite de la ZARA care nu-i tin cald deloc si am dat si o caruta de bani pe ele.
Azi dupa amiaza noi mergem la petrecere. Au organizat in locul de joaca de la eforie. Sigur se vor distra copii.
Acum plec la treburi. va pup si va urez un WE placut la toate.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Daniela, pai noi avem foaia aia cu analizele anuale, luni merg la pediatra sa-mi faca programare si sa le incep. Pe primul loc e urocultura si coproparazitologicul. Asta pt ca am eu un feeling ca n-a scapat de viermi, cu tot tratamentul medicamentos. Si ar mai fi cele de sange...vreau sa vad cum sta cu imunitatea, daca a mai crescut de acum un an si jumatate cand i le-am facut. Sa mai zic si de rahitism?
Am vazut tablourile asa, pe fuga, ti se rupe sufletul sa constati ce au devenit..pacat! Ai pus poze noi cu Ioana, n-am apucat sa le vad, ca trebuie sa plec la Selgros, dar cand ma intorc ma uit, era acolo o rochita tare frumoasa...
si o fetitza la fel.
Deea, eu nu prea sunt cu sistemele astea de apa purificata, adica am alte prioritati, plus ca ma enerveaza sa tot bag in casa fel de fel de aparate. Dar te cred cand spui ca gustul e minunat. Aici, in zona, e apa de Lipova, super buna.
Moni, eu mi-as dori sa vad live reactia Dianei cand ii spui ca va avea un fratior/surioara. Sa nu uiti s-o filmezi. 
Ma imbrac si plec, mai vb dupa-masa, pana la 17, ca atunci mergem la ziua lui Marco. Sa vezi acolo distractie..
, daca apuc sa schimb doua vb cu Giova, va fi bine. Off..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
N-am mai plecat niciunde, sotul a avut de dus jucariile alese de Diana la o ruda de-a lui. Are o verisoara cu 5 copii, greu se descurca. O mai ajutam cu ce putem. Cica aia a vrut neaparat o fetitza cu ochi albastri ca a Dianei..si a avut. I-a pus acelasi nume.
Dar aia e cu doi ani mai mica decat fata mea si e zdravana, mananca bine...
Inainte de plecare Diana a mai pus jucarii pt fetitza, a spus ca ii da, ca ea nu are nimic..asa de dragutza a fost, mi-au dat lacrimile. Poate sa fie tare dulce cand vrea. Asta doresc eu, sa nu fie egoista.
Acum ascult Bajaga si Bjelo Dugme...va plac melodiilor lor? A selectat sotul muzica pt ziua Dianei si a lui, abia astept cheful. Eram tare nehotarati daca sa facem ceva big, vedem cum va iesi.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Eu numai ce m-am trezit ...
DEEA si la noi are gust bun apa de baut,deci n-ar fi rau un aparat din ala,dar as prefera sa il cumpar.Si husbandu' e mare consumator de ceaiuri,ar fi mai comod asa un Aparat.Oricum nu e graba,o sa ma mai gandesc.Scrie-ne cum se numeste firma,poate gasim info pe net.
DANIELO pe mine nici nu m-a prea durut,adica tin minte ca m-au durut mai rau vreo doua contractii cand eram in masina salvarii - o rabla care ma cam zguduia.Dar nu exagerat.Asa ca niste crampe mai nasoale.Pe masa la impins s-a petrecut totul asa de rapid, ca sa mor eu daca imi mai amintesc,dar nu m-a durut cine stie ce.Parca am zbierat si eu de vreo doua ori la final in virtutea inertiei ... Eu eram "sedata" cu no-spa si mai luasem in noaptea de revelion si un scobutil ca prea se intarea burta ... eu probabil eram bine mersi in "travaliu" la ora aia si habar nu aveam ![]()
INGRID n-am auzit de aia dar muzica sarbeasca e super.O sa ii caut pe youtube! Zici ca faceti chef de chef??? Ce faain! O fi super! Spatiu ai,musafiri din plin pe lista ![]()
Nu mai ziceti mai ca o fi fata
ca trebuie sa fie baiat,daca asa am planuit
! Doar de data asta am bagat la greu carne si muraturi
Asta e diferenta ... parca si mami zicea ca avea pofta de muraturi cand era gravida cu fratelo. Desi mai "ieftin" ar fi sa fie fata,ca am haine cat cuprinde inca de la Diana.Si vara-mea cea cu fetita infiata la care i-am dus acum haine de la Diana,cand a auzit vestea a zis ca daca va fi fata are la haine cat cuprinde sa imi dea,a primit si ea foare multe - mai are o verisoara dupa mama prin Italia - numai hainute una si una
Deja a si dat o gramada,dar acum a zis ca nu mai da nimic,le tine pentru mine ...
Poate de data asta o sa vad mai devreme,ca la Diana destul de tarziu am stiut sigur ce va fi,pe la inceputul sarcinii mi-a zis tolomacul de doctor la care umblam ca parca se vede ca e baiat.De doua ori mi-a zis asta
De-aia m-am si dus mai tarziu la tipul cu ecograful performant ca eu stiam ca e fata
Culmea ca dupa aia mi-a facut un eco si doctorita de familie si cand mi-a zis si ea ca parca e baiat, m-a bufnit rasul
.Aia avea ea aparat dar nu era ginecoloaga ... avea patalamaua de facut eco general.
Merg sa pun urgent la spalat ceva,apoi vin sa fac conta.Poate imi mai amintesc ce voiam sa zic.
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
La noi belea mare
Dupa ce multa vreme nu s-a mai plans de dinti,ieri Diana iar s-a miorlait ca o doare.I-am dat niste panadol si i-a trecut.Dar aseara la mami a inceput sa planga si cand s-a uitat mai bine prin gura ,avea gingia umflata intr-un loc
Azi noapte s-a tot trezit,azi nu vrea sa manance defel ... Cred ca o fi vreo punga de puroi,desi aseara am sperat doar ca e iritata gingia,cum mi-a zis denstista la telefon ca ar putea fi.Si cum aia e disponibila doar luni,am vorbit acum la urgente stomatologice si acum fuge mami cu ea sa vada ce si cum.Va trebui probabil sa ii dau antibiotic ... am acasa sirop augumentin (amoxicilina) sa vedem ce zice aia daca e bun ca dupa prospect ar fi.Trebuia eu sa nu am o zi linistita 
MONI
Bee spune:
buna fetele. Multi pupici si la multi ani si de pla noi. Sanatate si noroc micilor sarbatoriti ai sezonului! Moni felicitari! Scuze, dar eu tot fara net (acum pe mobil). Mi-e tare dor de voi.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
BRANDUSA ce surpriza! Mersi de urari
.La multi ani cu intarzaiere si Anutzei! Sper ca sunteti bine!
MONI