PRIETENE FARA TITLU (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Ingrid S spune:
De rerum natura...super carte. Are cumnatelul o biblioteca plina de antici. Maine ma duc sa mai recitesc cativa.
Ma duc si eu la culcare, baia am facut-o demult.
Noapte buna, fetelor! 
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
No, atunci n-ai decat sa-i faci pe plac. Asa adoarme mai repede. De ce n-o pui in pat pe la 22? castigi timp. Cu nervii nu faci nimic, mai rau e.
Ingrid S si Diana
LunaNoua spune:
Salutare
Multumesc de incurajari. Eh . .trece si depresia... dar si timpul trece ... si eu tot cu nimic ma aleg. Nu imi doresc decat sa am si eu atata energie cat Daria.
Cand va aud pe voi ca doarme la 10 .. ma apuca toate damblalele
Am incercat si eu azi sa o adorm la 10. Am pacalit-o sa o tin in brate pe canapea, si a adormit. Nu a trebuit decat sa ii dau jos strampii. Si a facut ochi, urgent. Adormise de juma de ora, am crezut ca are somnul adanc, deja. De atunci, iar am luat-o langa mine. N-a mai dormit deloc, numai s-a fatzait. Eu am dormit, si m-am trezit acum, la 1. Ea tot treaza, si .. evident ca a vrut si ea sa se ridice din pat. S-a imbracat si singura, numai sa iasa din pat.
Coloreaza si vorbeste singura acum
Acum o sa stea lejer pana pe la 5 dimineata 

pentru ca mie mi-a pierit toata puterea sa ma mai cert cu ea 
blog
monica70 spune:
Acum am iesit din baie 
INGRID castig pe naiba timp,crezi ca nu am incercat? Tot dupa ora 23 - 23,30 adoarme.Atat ca sau ii citesc mai multe povesti sau ma ciondanesc mai mult cu ea sa inchida ochii si sa taca ... Si ma plimba mai des la facut pishu sau mai stiu eu ce cere 
Fain ca are cumantul tau asa carti interesante.Eu am citit ce apucam,ce reuseam sa imprumut de pe unde mergeam sau de la biblioteci si citeam si reciteam putinele carti cele aveau ai mei acasa - carti nu toate de valoare.Abia de prin '90- ,94 am reusit sa cumpar en gros cartile ce le am acum,inainte le aveam mai mult pe cele pentru copii,sau de aventuri,sau literatura romana.Cumparam si inainte de '89,dar ce se gasea in librarii
Si cum si alea se vindeau pe pile pe vremea aia,iti dai seama ... Tu fiind si la un liceu de arta,ai avut totusi si un pic de orientare in domeniul cultural,eu fix pix,m-am orientat singura
De vreo 15 ani incoace se gasesc puhoi de carti de valoare,dar cine mai are bani pentru ele? Ca eu una nu
Dealtfel si cu timpul stau fix la fel.
DEEA nu te mai necaji degeaba,daca ea asa se simte bine,asta e ... Hai ca o fi de la bioritm,maine ti-l fac ![]()
JANI
cum mai esti? Sper ca macar tu esti mai optimista la inceput de an,ca la sfarsit nu prea erai.Nu ne mai pove de Carla?
Am plecat la nani ... Noapte buna!
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Noapte buna fetele..
Moni, sa imi faci bioritmul sa imi spui cand o sa am "vila si mercedes"
Ah.. ma duc maine la posta de dimineata, sa vad daca a ajuns. Inca nu am ridicat nici banutii de la Daniela, nici de la Ingrid. Abia ieri am primit aviz in posta (magarii), si m-am dus la posta, si erau toti pensionarii la coada sa isi plateasca facturile
Ce ma enerveaza faza asta, de numa. Cu atatea metode de plata, ei tot fac cozi interminabile la posta. In fiecare luna, cum vine gazul, sau curentul, nu te mai poti atinge de serviciile postale, ca e plin de mumii 
Ingrid, tu ai facut liceul de arta ?
Ce mistoooo!!! Mie mi-a ramas facultatea de arta un vis neimplinit, si care nici nu mai are sanse de implinire ...
. Hahahha... tocmai mi-a zis Daria adineauri: uufff... e greu mami
Mi-a trecut supararea 
blog
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Eu azi-noapte tare greu am adormit, la ora 3. Am numarat oi, am baut ceai...eram foarte obosita si n-am reusit. Si acum, cand sa mai dorm suna sora-mea la poarta si mi-a sarit de tot somnul. Asa ca imi beau cafeaua si ma simt ca naiba.
Moni, nu mai induce fetele in eroare, mai! Eu, Liceul de Arte plastice?
Am facut Liceul de Filologie-Istorie, sectia Filologie. Asta pt ca doar literatura aveam in cap...
Deea, n-ai ce sa faci cu Daria, bine macar ca ti-a trecut supararea. Cum sa-ti vina avizul de la posta asa tarziu? Pai eu de cat timp am ridicat coletul?
Jani, asa scurt si la obiect? ![]()

Off, mor de somn...
Ingrid S si Diana
LunaNoua spune:
Neata.
Ingrid, ai ridicat de o gramada de timp. De asta zic ca sunt niste magari. Normal ar trebui sa vina in 1, 2 zile. Si .. mi-a venit doar un aviz. Nu stiu care .. al Danielei sau al tau. Ma duc azi la posta sa vad. Daca mi-au bramburit si mandatele astea... imi iau campii 
Sunt sub orice critica, zau !!! Nu stiu .. oficiul o fi de vina .. sau asa e peste tot ... Si mai dau si cate 1 leu la fiecare vizita a postasului, doar-doar ...
blog
LunaNoua spune:
Ingrid, facusi ochi cu cafeaua aia ? Eu am baut una pe la 6 ... sunt in plina activitate
Daria doarme ...
Restul .. ce mai faceti ? Cum va e dimineata ?
blog
Florinini spune:
Neata fetelor...si o cafea ptr. voi, Denisa o sa o dea maine dimineata ca e for free 
Nu am reusit sa citesc decat asa pe diagonala, ce imi aduc aminte e despre kg copiilor, inaltimi si "spete" de somn.
Sper Deea ca ai trecut peste despresie..sau cel putin te stradui
, cat despre somnul Darie cred ca tare te necajesti, dar se pare ca asta e ritmul ei normal. Finutza mea de cand s-a nascut si acum are un an jumate, are cam tot acelasi program ca si Daria, adica adoarme somnul de noapte pe la 3 dimineata, biata maica-sa era disperata cand a vazut ca fata ei nu doarme in rand cu alti copii, acum s-a "reglat" dupa programul fetei si nu ai poate sa adoarma la ore rezonabile. Medicii au spus ca nu au ce sa-i faca, decat sa astepte pana va mai creste si va incepe sa aiba un program mai riguros, atunci probabil ca natura o va forta sa intre in normal...dar pana atunci asta e normalul ei!!!