In ce sa mai crezi - despre valori si lipsa lor
Raspunsuri - Pagina 9
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
cum adica??? 1. cum adica nu prea exista scriitori valorosi contemporani? |
La asta te contrazic pana-n panzele albe. Pe Ionica adica. Cum sa nu prea existe scritori buni in secolul nostru ??
Ionica, zi-mi ca-ti era prea pofta de sushi si ai gresit. Te cred pt ca stiu cum e cu poftele la burtici .
Maria
ionica spune:
Maria,
Chiar sincer vorbesc, nu prea mai am ce citiin ritmul asta ,ma rog eu citesc mai mult scriitori ai Academiei Franceze,poate ar trebui sa-mi schimb interesul.
Cartile de pe noptiera sunt pimite cadou de craciun ,singura care ma fascineaza este Shantaram de Gregory David Roberts, un stil super care imi stimuleaza toate simturile, o carte care merita citita, daca ti-a placut Parfumul atunci iti v-a placea si Shantaram.
Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
mariamunteanu spune:
Dana, yo nu ma refeream la ce ai zis tu, ci la ce spusese Ionica, cum ca acu' nu se mai citeste ca pe vremurile tale.
Adicatelea care vremuri ale tale, ca doar pe DC suntem numai juni si june ... si un june-prim, dl. Guestus.
Maria
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Maria, Chiar sincer vorbesc, nu prea mai am ce citiin ritmul asta ,ma rog eu citesc mai mult scriitori ai Academiei Franceze,poate ar trebui sa-mi schimb interesul. Cartile de pe noptiera sunt pimite cadou de craciun ,singura care ma fascineaza este Shantaram de Gregory David Roberts, un stil super care imi stimuleaza toate simturile, o carte care merita citita, daca ti-a placut Parfumul atunci iti v-a placea si Shantaram. Sophia 2ani +26 http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Ca sa ne mentinem la scriitorii francezi, uite ce mi-a placut mie Pascal Bruckner - Paria.
N-am citit Shantaram dar, daca zici ca-i buna, o trec pe lista mea.
Maria
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus dar yo cred altceva...ca acum cu libertatea asta blestemata se uita oricine la "Manele Tv" si apare cu concluzia aici ca a disparut valoarea...ca moare planeta...ca uite tinerii...au pantaloni in vine si chiloti DG...etc ...pamela e goala in revista..si altele. corect munteanu sau nu? |
Corect ca Pamela = progres. Dar nu iti inteleg teoria ca valorile trebuie neaparat sa duca la progres.
Maria
eumada spune:
UITE CUM STA TREABA.PAREREA MEA.DESPRE VALORI SI ADEVARATELE VALORI.
IN NICI UN CAZ ASA ZISELE VEDETE,DE FAPT PSEUDOVEDETE DE AZI NU POT FI MODELE PENTRU CINEVA.EU NU AS VREA CA PUIUL MEU CE O FI EL BAIAT SAU FATA SA CREASCA AVAND DE EXEMPLU O ....FEMEIE USOARA MARTATA CU UN BOSOROG SAU NISTE J.....E....G...U....R......I DE MANELISTI.DESI SUNT TANARA,AM AM FACUT LICEUL INTRE 91-95 DECI O PERIOADA N CARE AM INVATAT CARE SUNT VALORILE.VALORILE SUNT O STELA POPESCU ,UN CARAMITRU,UN ARSINEL,UN SERGIU NICOLAESCU,O CARTE DE DOSTOIEVSCHI....IN NICI UN CAZ FUFELE GEN AGUILERA SAU BAHMUTEANCA.INCEP SA MOARA VALORILE NE PIERDEM INTRE CEI CARE NU AU VALOARE....PACAT MARE PACAT.
nelia spune:
Valori sint daca vrei neaparat sa apelezi la ele, progres la fel... modele de urmat nu prea gasesti in ziua de astazi.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ionica spune:
Parias este o carte buna desi nu este cea mai bine cotata a scriitorului Pascal Bruckner,cea mai buna este "Les voleurs de beauté",un romancier bun dar nu ma satisface din nefericire:)
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Ca sa ne mentinem la scriitorii francezi, uite ce mi-a placut mie Pascal Bruckner - Paria. N-am citit Shantaram dar, daca zici ca-i buna, o trec pe lista mea. Maria |
Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
denizel spune:
Sincera sa fiu, un taran de la tara are mai multe valori decat multi dintre noi cei asa numiti "intelectuali,scoliti si spoiti cu tot felul de lauri". |
ups. In cazul asta, subiectul nu e de mine. Eu una nu ma consider o intelectuala*. Mai am ataaaat de mult pana sa ajung o intelectuala, ca ma apuca groaza :-)).
* "Nenea Djuvara" in schimb, da, e un intelectual.
Iar un intelectual valoros ori integru nu trebuie sa fie neaparat o persoana dispusa sa-si riste/sacrifice viata pentru ... nimic (oricum nu ar fi mai apreciat de aia care nu il apreciaza oricum ).
Aia-s patriotii .
denizel spune:
citat din mesajul lui eumada UITE CUM STA TREABA.PAREREA MEA.DESPRE VALORI SI ADEVARATELE VALORI. IN NICI UN CAZ ASA ZISELE VEDETE,DE FAPT PSEUDOVEDETE DE AZI NU POT FI MODELE PENTRU CINEVA.EU NU AS VREA CA PUIUL MEU CE O FI EL BAIAT SAU FATA SA CREASCA AVAND DE EXEMPLU O ....FEMEIE USOARA MARTATA CU UN BOSOROG SAU NISTE J.....E....G...U....R......I DE MANELISTI.DESI SUNT TANARA,AM AM FACUT LICEUL INTRE 91-95 DECI O PERIOADA N CARE AM INVATAT CARE SUNT VALORILE.VALORILE SUNT O STELA POPESCU ,UN CARAMITRU,UN ARSINEL,UN SERGIU NICOLAESCU,O CARTE DE DOSTOIEVSCHI....IN NICI UN CAZ FUFELE GEN AGUILERA SAU BAHMUTEANCA.INCEP SA MOARA VALORILE NE PIERDEM INTRE CEI CARE NU AU VALOARE....PACAT MARE PACAT. |
scuzati ca m-am intors, da' am vrut sa fiu sigura ca nu se pierde valoarea de mai sus .
Si mie-mi place Dostoievschi, da' numai daca-s bine dispusa . Cand nu-s, imi pun o caseta cu Stela si Arsinel si tot valoare se cheama c-am asimilat.
Iar daca is in toane bune de tot, ajung pana acolo incat ascult fufe alde Aguilera, da' ma intristez rau de tot si ajung iar la caseta cu Arsinel.
Cam asta .