In ce sa mai crezi - despre valori si lipsa lor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Dana ,de ce crezi tu ca lumea nu mai citeste ca pe vreumurile tale?

Dana o fi avand vreo 80 de ani de folosesti aceasta expresie iubita de bunicii (ma rog si parintii) mei care au impresia ca pe vremea lor totul era mai bun decat acum, ei insisi fiind cu muuuult mai buni decat "tinerii din ziua de azi" ?

Vremurile noastre sunt acum ! Noi facem vremurile.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu nu m-am referit la noi,m-am referit la generatzia aia pentru care as vrea si eu sa stiu care ii sunt valorile!

Dar da...nu se mai citeste in ziua de azi ca ...pe vremea mea,ma rog exista alte atractzii,si da lucrurile se iau asa cum sunt nu se cauta substantza amanuntul!

Nu cred ca e prea mult spus sunt lucruri care se vad,se simt!

Uite s-a deschis un subiect cu prietenie,daca mai exista prieteni in ziua de azi!

Eu cred ca exista o strinsa legatura intre valori si notziunea asta de prietenie!Lipsa unor valori sau ma rog schimbarea scarii valorilor duce si la lipsa acelor prietenii in adevaratul sens al cuvintului:ajutor la nevoie dezinteresat,suport moral etc!

Guestus la ce fel de progres te referi tu cind spui ca valori egal progres?

Inca mai astept la subiect(care bineintzeles pe parcurs s-a transformat asa in mistocareala tipic dc-istaItinerii aia de i-am enumerat intr-un mesaj anterior sa vad ce inseamna valoare pentru ei!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Cat despre citit,si cu scriitorii astia vechi ne-am cam plictisit ,scriitori buni mai greu in secolul nostru.
Daca prin citit te referi a se informa ,atunci este vorba de alt subiect.

cum adica???

1. cum adica nu prea exista scriitori valorosi contemporani?

2. cum adica ne-am plictisit de scriitorii vechi?

vezi? iar m-ai bulversat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Dana ,de ce crezi tu ca lumea nu mai citeste ca pe vreumurile tale?

Dana o fi avand vreo 80 de ani de folosesti aceasta expresie iubita de bunicii (ma rog si parintii) mei care au impresia ca pe vremea lor totul era mai bun decat acum, ei insisi fiind cu muuuult mai buni decat "tinerii din ziua de azi" ?

Vremurile noastre sunt acum ! Noi facem vremurile.

Maria

Mey n-am 80 de ani si nici nu afirm(nici n-as putea)ca pe vremea mea totul era mai bine si mai bun,habar n-am de unde ai scos-o pe asta,dar e...profunda rau!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

pai uite ..sa nu mai zica lumea ca fac misto ...
deci numarul de copii morti la nastere a scazut...ca nu mai exista lepra...ciuma bubonica a fost eradicata...ca numarul de cazuri de meningita e in scadere...e...asta yo vad progres.
nu ai "valori" ...nu merge nene nici progresul. corect?

dar yo cred altceva...ca acum cu libertatea asta blestemata se uita oricine la "Manele Tv" si apare cu concluzia aici ca a disparut valoarea...ca moare planeta...ca uite tinerii...au pantaloni in vine si chiloti DG...etc ...pamela e goala in revista..si altele. corect munteanu sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Maria ,DA, atunci inteleg exprimarea,desi avea o voce tanara scrierea ei

Eu una ma consider tanara tinerica si mai am mii de lucruri de facut pe lumea asta ,iar la citit cred ca mi-ar mai trerbui inca o viata sa pot citi tot ce-mi place in liniste si departe de haosul etern al societatii care ne inconjoara.
De fiecare data cand doresc sa citesc ceva mai filozofic ma dau la fund si-mi spun mereu ca am timp si pentru ei,cine stie poate intr-o alta viata.

Si ca sa fiu la unison cu sirimie,am dat un google si am vazut despre cine este vorba,domnia sa Djuvara este un intelectual nimic de spus,dar unul las fiindca s-a exilat ,nu a avut curajul sa ramana in romania si sa infrunte cu penitza comunismul.

Nu doresc polemica ,dar faptul ca am spus ca-s" proasta" si nu stiu cine-i Djuvara ,mi-am luat suturi de la multe dintre voi.

Sincera sa fiu, un taran de la tara are mai multe valori decat multi dintre noi cei asa numiti "intelectuali,scoliti si spoiti cu tot felul de lauri".
si acum ma duc sa fac un gratin de vinete si dovlecei la cuptor ,revin cu amanunte.

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui andacos

pai uite ..sa nu mai zica lumea ca fac misto ...
deci numarul de copii morti la nastere a scazut...ca nu mai exista lepra...ciuma bubonica a fost eradicata...ca numarul de cazuri de meningita e in scadere...e...asta yo vad progres.
nu ai "valori" ...nu merge nene nici progresul. corect?

dar yo cred altceva...ca acum cu libertatea asta blestemata se uita oricine la "Manele Tv" si apare cu concluzia aici ca a disparut valoarea...ca moare planeta...ca uite tinerii...au pantaloni in vine si chiloti DG...etc ...pamela e goala in revista..si altele. corect munteanu sau nu?

Guestus yo-s presata de barbatsa eliberez locul la pc dar zau daca intzeleg care e legatura dintre valoare si progres!
Pai ce treaba are scaderea numarului de imbolnaviri de meningita cu valorile?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Denizel te invit la un vin fiert!

Enumereaza-mi si mie niste scriitori mega buni contemporani fara sa fie vorba de comercial? adica cine plateste mai bine pt. un premiu care sa ajute vinzarea cartii?
De ex. in franta " le prix Goncourt" din ultimii ani, mi-a luat mai degraba banii nu rasuflarea !

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Cat despre citit,si cu scriitorii astia vechi ne-am cam plictisit ,scriitori buni mai greu in secolul nostru.
Daca prin citit te referi a se informa ,atunci este vorba de alt subiect.

cum adica???

1. cum adica nu prea exista scriitori valorosi contemporani?

2. cum adica ne-am plictisit de scriitorii vechi?

vezi? iar m-ai bulversat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Sophia 2ani
+26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Aualeu, cati scriitori buni scriu in secolul nostru
Daca vreti va zic eu vreo zece.

Mergi la inceput

Citat:

..desi avea o voce tanara scrierea ei

Sophia 2ani
+26

Mey eu chiar am o voce tinerica nu te lua dupa Mariamunteanu care a citit crucis ce am scris eu!

Dana

Mergi la inceput