Mamici si Gravidute de Italia (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna ziua tuturor! Irinanasoala intamplareintr-adevar 1200 de euro sunt bani.

Eu acum cu o mana scriu si cu alta legan bebele meu e putin agitat i-am dat ceai de colici,de papat papa bn nu stiu care e problema poate ca beau cafea si il agita Nu prea apuc sa fac nimic vrea numai in brate iar de dormit doarme putin atipeste si peste vreun sfert de ora se trezeste si plange

Revin suna alarma...

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Roxali- incearca si da-i integratori alimentari.Eu ii dau la Grig Pediafort (10 flaconase _ 20€) si parca ia venit putin pofta. Tare mari probleme sunt cu copilasii mici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sigur bea cafea mai slaba bionda...nu e cazul sa facem din alaptare ceva tragic...nu ai voie aia ba aia...eu am pierdut laptele din cauza ca la spital asistentele m-au certat ca de ce mananc de la mc donalds,de ce compot,de ce prune,de ce ceai.....si laptele sa dus...asa ca mancati tot ce vreti ca alaptatul nu e o boala,nici gravidenia...asta daca nu te obliga medicul cum ar fii cazul diabetului gestational sau altele....si o bere mica prinde bine...si un pahar de vin ros pe zi ca pune sangele in miscare...si multe altele care asistentele mi le-au interzis doar asa sa aiba si ele ce vorbi..rau am facut ca am ascultat de ele...si un pic de regim nu strica bionda asta daca ti si la sanatatea ta...un iaurt pe zi fructe obligatoriu lapte fiert sau ne depinde cum consideri aici sunt polemici...si 3 mese pe zi printre care carne sau obligatoriu o masa consistenta cu 2 feluri de manacare....si cum ziceai intre mese nimic...asta daca organismul tau nu reactineaza ca cel al irinei de exemplu ea alapteaza si slabeste vazand cu ochii ceea ce noi doar speram sa pierdem 1 kg pe luna...
cu serviciul nu stiu ce sa fac...ar trebui inceput in martie...cresa am ieftina salariul bun pt 4 ore plus extraordinare platite super,dar parca nu ma incumet...dormitul la cresa cred ca ar fii traumatizant pt copil pt ca el adoarme doar la mangaierile mele si cantat...deci am sa mai pun in balanta cate ceva si ma hotarasc 3u.
merci irina la multi ani si lui fabi

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Nelia nu-i vorba de ce are voie si ce nu,daca vrea din partea mea n-are decat sa bea,problema e ca nu-i va mai dormi baiatul si va fi foarte agitat.
Eu una cat am alaptat am incercat de toate sa vad cei prieste si ce nu,de exemplu nu-i pria carnea de vita,il durea foarte tare burta si nu am mai mancat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

de ex copilul meu a fost agitat de mic...pana la 4 sau 5 luni nu mi-a dormit mai mult de 2 ore in fila...stii ce inseamna aia.nu dormea ca ba avea colici (pe care daca e sa le aiba le are si alaptat si ne)ba il durea altele numai el stie,ba era agitat ba plangea de plictiseala ba se inerva fara motiv...si nu a fost alaptat decat 2 sapt...daca e sa fie agitat e si din cauza lunei pline,schimbare de timp si altele...poate de aia ai slabit tu asa mult...ca nu ai mancat carne sau alte bunataturi crezand ca ii dauneaza copilului...mie mi-a spus pediatra ca pe un nou nascut il deranjeaza si unghia de la picior care se agata de strampeni...cand l-am nascut si am vazut ce agitat e zilnic il dezbracam sa vad poate il capara ceva,vreo eticheta,vreo scama,unghile...eram tare panicoasa dar acum i-au toate asa cum sunt...daca e marait...poate il doare burta..poate ii ies dintii...poate e plictisit...poate are o crampa...incerc sa il calmez eventual sa ii dau ceva de calmare asta doar dupa ce instincul de mama imi spune ca "chiar are ceva de care sa ma crispez"...deci?poate ai dreptate si tu in felul tau .dar eu asa consider..sau de ex daca e super marait sa fac apuntament la pediatru mi se pare stresant..stresez copilul degeaba...ma termin si pe mine psihic gandindu-ma ca poate areceva gra(asta am facuto 2 luni cand nu mi-a prea mancat si analizele de sange si urina au fost super bune copilul dus la 2 medici 1 in milano si cel de mutuo si controlat de 2 medici de garda de la spital und eam stat 1 seara pentru toate analizele)asa ca nu mai stiu ce sa spun...mananci mai bine acum daca copilul nu mai vrea san...nu e din cauza ta...poate acum are alte gusturi....de mancare...yam yam!!!

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

nelia cine tia spus ca nu am mancat "carne si alte bunataturi"?
Am mancat de toate,ce n-am mancat a fost carne de vita pt ca il durea burta si aveam nopti de cosmar,fasolea am evitato,varza pt ca si mie imi face rau,am evitat si salata verde pt ca am inteles ca opreste lactatia,si n-am baut acidulat.
De slabit n-am slabit ca n-am mancat"carne si alte bunataturi"cum zici tu ci pt ca nu reuseam sa mananc la timp,cand aveam timp preferam sa dorm si eu un pic ca eram epuizata.
Gata,altceva?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Fabian,Mihai si Grig La multi aniLa cat mai multe lunite,
sa cresteti mari si sanatosi!

bionda-asa sunt la inceput -ii.Vor s-o simta
pe mami langa ei.Sa nu te mire faptul ca vrea in brate.Eu am
gresit f. mult,ca nu o luam pe Ambra in brate cand avea nevoie
(m-am luat dupa vorbe,ca se invata rau asa),si din cauza asta era
f. agitata.Mi-am dat seama dupa cateva luni ca de fapt ea vroia sa
ma simta langa ea...a dormit f. multe nopti pe burta mea...
Eu beau Coca-Cola fara cafeina,aia stiu sigur ca nu-l agita,si eu
stiu ca nu e bine sa bei cafea.Eventual bea una la cateva zile,daca
iti place f. mult.

neliacris-eu am auzit mai multe cazuri in care
copii se comporta altfel la cresa,decat acasa.Eu zic sa incerci
sa-l duci,daca ai si de lucru.Apoi,daca vezi ca sufera,nu-l mai
duci.Vezi tu,faci cum crezi ca e mai bine.
Nu ti-a disparut laptele din cauza oboselii si a stresului?Asa se
pierde cel mai usor.Iti spun din experienta proprie,cand ne-am mutat
in iulie,am ramas fara lapte 1 zi jum.,am fost foarte obosita,
stresata...dar nu m-am lasat pana n-am desfundat canalele.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput
Mergi la inceput

k.nu mai am nimik de spus referitor la ceea ce a spus irina...deja incepe iarasi subiectu :personal....ia sa mai las netul asta ca vad ca nimanui nu ii plac parerile mele...si le cam ataca rau de tot...pai daca mereu ai pusa cate o paza cu ceea ca ai facut de mancare ,torturi covrigei si toate bunatatile tu doar le faci ,le arati si nu mananci de spui ca nu ai timp si preferi sa dormi?nu mai inteleg nimic....pai ori dormi ori faci bunatati ori la sf le si mananci?
hai ca va las...
Andreea oi vedea eu ce va fii cu serviciul....si nu e de la stres,poate un pic de inconstienta,stresul pe mine nu ma afecteaza...ma face mai activa si mai multumitoare...pupici la toate

cris 8
lunitze

Mergi la inceput