Mamici si Gravidute de Italia (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Am fost la birou unde lucrez si am sa incep din 2 februarie serviciul dar cu 8 ore ca cu 6 nu mi-au acceptat,in schimb ma muta din biroul comercial in cel contabil...o sa invat iar de la capat ,imi imbogatesc palmaresul de meserii .Sper ca soacra-mea sa reziste cu copii astea 8 ore.Noroc ca stau aproape de locul de munca ,la doar 5 minute cu masina.
..ps. Apropo de lapte, si eu din cauza stresului am pierdut si putinul laptic pe care l-am avut....

Cat se plateste la scuola materna dela 2 ani jumate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Nelia,intradevar dormeam cand culcam baiatul dar asta nu inseamna ca stateam zile intregi nemancata,partea cu dormitul era in primele luni.De mancat mananc dar nu reusesc de cele mai multe ori sa mananc de trei ori pe zi,in special micul dejun ca daca am de iesit undeva hranesc baiatul mam imbracat si am plecat ca sa imi ajunga timpul sa le rezolv pe toate ca se inchide tot la 12 jumate,cand ma intorc mai intai il hranesc pe el il schimb si il culc si apoi imi pun si eu ceva sa mananc si pana fac se face 2 si tot asa.
Nui vorba ca nu le place nimanui parerile tale,ci pur si simplu am am spus ce am gandit la fel cum ai facut tu.Si se pare ca tu esti cea care nu accepta ca altcineva sati contrazica parerea ta si imediat zici ca avem ceva personal cu tine.Ar trebui sa accepti atunci cand cineva are o opinie opusa parerii tale.

Daca am gresit cu ceva te rog scuzama,nu am facut decat sami spun parerea.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

capitol nou

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput