Mamici si Gravidute de Italia (45)
Raspunsuri - Pagina 19
Berarpiri spune:
irina-si mie mi se pare f.mult cat costa
azilo nido (inca nu stiu sigur,pana in aprile;minim 400 euro),
dar eu fac inscrierea,vad ce loc prind,si daca e in jur de 500
euro,nu o duc,o s-o duc de la 3 ani,ca am inteles ca va costa
in jur de 100 euro/luna.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
E super ca avem tone de munca...sper sa tina...
Irina pitica are un virus intestinal...si se vede cai da greata si voma...papa un pic si recunosc mai fortata sau pacalita
...in timp ce papa ii vine ceva mai mare in gurita siii imi face bucuria...poate si din cauza ca ii iese cea de a doua masea , cine stie ...mititica e tare chitaita zilele astea
Nu te lasa trebuie sa scoti bani de la ei...cred ca la banca trebuia intrebat cand iti da banuti...adica ar trebui sa-ti faca un alt cont?
Stiu ca ptr bb 2 nu esti pregatita , dar sa nu patesti ca mine sa aiba o mare diferenta intre ei...sa fie asa cum vrei tu
Georgy bine ca e ok...lasa ca niste grame in plus nui o problema
A fost pe faza Katia...la ei m-am programat...ffff rapizi
Katia cu metroul pot sa ma intorc, daca nu am pitica,dar la dus nu risc cu metroul ca ma programare la 9 si ajung pe la 8.40...nu iti mai spun ca vreau sa ajung repede acasa daca sant fara pitica...am sa retin ca poate e coada la taxiuri
Ely si eu la adoua sarcin am avut glicemia mare si nu puteam suporta dulciurile...m-au pus la regim si gata...numai ca nu il prea tineam
...intr-adevar cand papam o inghetata imi era rau dupa se vede ca organismul meu era "satul" de zahar
Sa le stapaneasca sanatoasa bebelina lucrusoarele
Urmareste promozitiile ptr ce-ti trebuie
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Roxali spune:
Ginger e tare mult asilo nido
...mai bina stai acasa
Nelia deci te pregatesti de munca??...ai gasit ceva??
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
ely2304 spune:
ANDREEA-interesante oferte ai gasit,oricum nu ma opresc la astea!o sa incerc sa vad poate gasesc si ceva pe net,macar sa am habar de ceea ce se gaseste in magazin,astea la care m-am uitat erau la un pret mediu sa spunem,dar erau altele cu preturile la stele
gen CHICCO,PEG-PEREGO,INGLESINA,NEO-NATO...ETC
o sa mai ma plimb prin magazine pana in luna februarie apoi ma decid
sper sa gasesc si ceva oferte,mai ales k acum e si sezonul
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
fetelor
va

pe toate si va urez o noapte-buna...am tot bantuit pe net sa vad ce oferte pot gasi dar mai rau m-am zapacit![]()
sunt atat de multe lucruri frumoase k dk s-ar putea lua gratis ar fi 
voi vedea ce voi alege..acum aleg 

k fuge patul dupa mine![]()
![]()
![]()
va imbratisez cu drag si dor...

ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
ely-faci bine ca te uiti si pe internet.S-ar
putea sa gasesti pe net ce cauti,o prietena a luat un carucior
misto+ovetto la un pret f. convenabil.Daca tot esti acasa,si ai
timp sa cauti,profita...eu tot timpul am incercat sa economisesc
cat pot,dar e si drept lucrurile care vin folosite pt. mult
timp(carucior,patut,etc) e bine sa le iei cat mai de calitate.
Sa-ti spun ce-am patit noi...am luat prima data un carucior la
80 euro,de la Carrefour,si nu eram prea multumiti de el(spatarul ramanea putin inclinat,nu se lasa de tot).Apoi am luat inca unul
tot de acolo,in oferta(40 euro,mi se pare)si nici ala nu ne-a
placut.Apoi ne-am ,,suparat"
,si am luat de la Peg Peregò-250
euro.In concluzie,mai bine luam un trio ca lumea...asta e...din
greseli se invata.Sper ca nu te-am plictisit.![]()
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
Berarpiri spune:
Noapte buna si tie!
...si la toate mamicutele...sa va lase puiutii sa va odihniti!
Macar pe voi,ca eu de cateva nopti stau mai mult treaza...
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
Ginger00 spune:
Roxali- intr-adevar e enorm sa dau atatia bani pe asilo...in plus unde sunt scutece,mancare,haine...
Astept sa vad cum e cu intorsul la munca daca nu cumva o sa am ceva surprze neplacute...daca nu-mi mai gasesc postul raman acasa in dissocupazione (am 7 ani vechime de munca aici)am inteles ca sunt 8 luni platite cu 80% din venitul de pe ultimele luni(acum sper ca salarul intreg se ia nu ultimele buste paga ca in ele am doar 30% din salar).Careva se pricepe la legislatia asta legata de munca?Eu am citit ceva dar e putin mai complicat de interpretat.
Daca ma intorc a munca ii las acasa pe copii cu soacra-mea ,a vad cat a rezista ca pe mine ma pun jos de pe picioare deja ca umbla amandoi si trag tot ce se poate ![]()
Irina20 spune:
Neatza fetelor. Am vrut sa intru aseara si sa va raspund,dar nam reusit sa deschid pahina,mergea foarte greu si mam lasat pagubasa.
Nelia LA MULTI ANI!pt flacau are 10 lunite.
Berarpiri,da ar fi o problema daca vine bb 2.Una pt ca am facut cezariana si imi este frica sa nu mi se desfaca operatia,in al doilea rand banii,si sincer daca e nu vreau sa fac avort doar daca zice doctorul ca nu pot duce la capat,si nu vroiam asa devreme al doilea copil,intai sal pun bine pe picioare pe Fabian si apoi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Irina20 spune:
Roxali imi pare rau pt pitica ta
,sper sa se faca bine repede
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou