Mamici si Gravidute de Italia (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Irina20 spune:
Da Katia se pare ca de la unul din magazinele de aici din oras,cica sar fi pus un cip si ar fi citit toate conturile care au trecut pe acolo.Asta e. Cica la o alta banca sau tras banii din Franta.Noi avem noroc ca primim banii inapoi ca banca e asigurata,problema e cand.

Totusi sunt 1200 de euro.
Astept sa se trezeasca baiatul,poate reusesc sa ajung pana inchide banca sa cer iar un extrat de cont si sa ma duc la carabinieri sa fac iar denunt si sa vad la banca cand primim banii inapoi.
Am o stare demi vine sa plang,mai trebuie sami vina si neamurile si nu mai vine,alta belea ,sper sa fie doar o intarziere,Doamne ajuta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
georgyiuly spune:
roxali...cand ai timp da-mi si mie site-ul ambasadei.... unde te-ai programat( daca e vb de Roma)!!! Multumesc 

georgiana
30+
Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
katiapam spune:
Giorgy-daca vrei programare la roma se face prin email
ce ai nevoie sa-ti faci? poate te pot ajuta
emailul e consulara@roembit.org
via serafico aproape de statia metro laurentina
Ginger-am incercat si eu cu orez cu zeama nu merge nu vrea nici macar ceai,azi a inceput cu sirop si o sa-i dau iar orez
Irina-eu platesc la cresa-privat 185 pt 4 ore cu merende fara prinz
toate sint f scumpe am gasit-o asta ce costa mai putin
program pina la 18 e 320 merende si pranzo
aici linga mine mi-au cerut 300 pina la 1 fara masa numai cu merenda
iar eu o duc in drum spre servici adica ocolesc vreo 5-10 minute din drumul meu dar macar nu costa asa mult dar au inscriere anuala 200
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Irina-fa un test de sarcina sa scapi macar de un stres
ti-am mai zis ca e semn daca refuza sinul,acum nu vreau sa te sperii dar mai bine fa un test
iti doresc sa recuperati repede banii
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Katia,abia ieri trebuia sami vina,mai astept cateva zile,poate e doar o intarziere
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
ely2304 spune:
fetelor sunt tot cu dubiul pana maine,cand vb cu un alt medic..sa speram k nu vor fi pbl
iar dk tre sa tin dieta o sa tin k pana la urma este spre binele nostru!
ce sa va mai spun azi am fost un pic in giro,sa-mi clatesc ochii cu ce ar trebui sa cumpar pt bebelina,strictul necesar momentan..ne-am interesat am ales si ma ajunge in jur de 1.500.000euro o gramada de bani mai bine de un salariu al sotului!dar m-am distrat uitandu-ma la produse si hainute(acasa inca nu am adus nimic)as vrea sa mai dau o fuga si la alt magazin sa compar preturile,k poate reusesc sa cheltui mai putin!voi ce spuneti?este scump: TRIO CAM,PATUT DE LEMN SIMPLU,MOBILA CU CADITA,SCAUNEL PT PAPA TOT DE LA CAM,RIDUTORE PT PATUT,PATUT PT VIAGGI,PIUMONE SI PARACOLPI...parca cam atat,scuzati k am scis in italiana dar nu gaseam cuvintele potrivite in romaneste![]()
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
IRINA-imi pare rau pt cele intamplate,ma refer la card![]()
![]()
GEORGY- KATIA-astept ziua de maine apoi VA SPUN CARE-I PROBLEMA,oricum astazi si ieri am stat atenta,am mancat legume,fructe,carne slaba,fara dulciuri si carbohidrati!
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
ely2304 spune:
MICIO-maine o sa vb cu ul alt medic sa vedem ce ma sfatuieste!nu stiu ce sa spun...
am ramas si eu masca la vederea rezultatelor nu ma asteptam...dar nu ma mai stresez k asa cum spune GEORGY-poate dauna glicemiei...
mai bine astept k nu stau in apa..![]()
![]()
ely 25sapt
....MARINA-DENISE
neliaCris spune:
seara fete...
la noi asa sta treaba:azilo nido:210 euro 10 ore plus 3,98 euro il buono pasto pe zi...inscrierile in ian feb...inserimentele tre sa vad cam cat tin si apoi la munca...
irina...imi pare rau pt bani,sigur au fost romani..si mie mi-au furat geanta la luna parc.cu totul in ea plus cheile de la masina...am ramsa cu copil de 4 luni la 100 de km de casa fara mancare si fara masina sa mergem inapoi...dar am ajuns...am rama de atunci pe jos caci mi-au furat permisul auto...sper sa iasa bine cu ciclul am inteles ca tia dat medicul anticonceptionale.
la toate
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
Berarpiri spune:
katia-eu i-am dat dicoflor,si ii dadeam
lapte pt. diaree(il puneam in piure de cartofi,ca doar ala mi-l
manca,cat a fost bolnava).Sper sa isi revina,imi inchipui ca a
slabit de cand e bolnavioara.
irina-ar fi o problema sa vina inca un bb?
ely-eu zic sa nu te grabesti sa cumperi.
Urmareste,ca tre' sa prinzi ceva oferta.De ex.eu am luat patutul
si mobila cu cadita la 250 euro.Imi aduc aminte ca dupa aia am
vazut la Io Bimbo la 750 euro-trio+mobila cu cadita+patut (si nu
mai stiu exact,dar cred ca avea si scaunelul pt. mancat).Oricum,
1500 euro,sunt bani.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''