Pepenasi de iulie-august 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Buna mamici de pepenasi. va inoportunez cu o intrebare... Dupa ce ati nascut, cat timp a trecut pana ati primit indemnizatia? Si inca una: indemnizatia ajunge regulat, aceeasi data in fiecare luna? Se trimite prin posta sau se poate primi pe un card?

Va multumesc si va doresc un an plin de satisfactii si copilasii sanatosi!

Ioana 23+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Bebebeca, in primul rand sarcina usoara si bebe sanatos!! EU am depus in august actele pentru indemnizatia copilului si in octombrie mi-au intrat pe card si banii. De atunci , in fiecare luna, pe 20 primesc banii de indemnizatie,,

Daca vrei sa ii primesti pe card, trebuie sa duci un extras de cont ...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

fetele:Maria-Alexandra si Ioana-Teodora s-au nascut pe 4 august 2008...scor apgar la Alexandra 9 si la Teo 8 ,cazariana,au avut la nastere Alexa 2500g si Teo 2300g
eu ma numesc Adina am 21 ani sunt nascuta pe data de 4 aprilie 1987

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alexa-teo bine ai venit! sa vatraiasca fetele, sacreasca mari, sanatoase si voioase imi place in ultimul filmulet cum se uita una la alta si se tin de mana

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_teo

fetele:Maria-Alexandra si Ioana-Teodora s-au nascut pe 4 august 2008...scor apgar la Alexandra 9 si la Teo 8 ,cazariana,au avut la nastere Alexa 2500g si Teo 2300g

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

Wow... acum mi-am dat eu seama! Gemene....
Cum te descurci cu +? Ai ajutor?

Bine ai venit!

Se vede ca au inceput azi astia mici ai mei gradinita... Uf... Am ramas doar cu bebe pana la 15 cand se intorc ei...

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_teo

Bun venit Adina si bebelusele Maria - Alexandra si Ioana Teodora!!! LA MULTI ANI pt Ioana!!!

Am vazut si pozele cu bubulinele tale, 2 scumpe. Yupiiii, avem si noi gemeni la clubul scutecelor...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI TUTUROT IONILOR, IOANILOR, IOANELOR SI OANELOR!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!

alexa_teo bine ai venit! Ai niste fete superbe, si sunt leite!

Mada de Irlanda nu stiu de ce te-ai suparat, ca nu am citit din urma, da' please don't go! Esti foarte simpatica, si haioasa si imi place muuult sa te citec!

Ile imi pare rau pt. problemele cu putzulica! Sper sa va treaca repede!

Sun imi pare rau pt. unchiul tau! Cata nedreptate!

Eu cam atat am retinut... da promit ca incerc sa fiu mai activa!

Ieri am facut branzica da' mi-a iesit foooarte faramicioasa...oare am stors-o cu prea mult exces de zel?? Sa mai las putin zer? Ce am gresit? Oricum i-am amestecat-o cu banana si a papat cateva lingurite, nu multe ca nu prea putea inghiti, din cauza ca era faramicioasa...

Va doresc o zi buna! Mai intru deseara!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ile si eu mai sterilizez biberoanele si o voi face in continuare. in primul rand nu mi-e greu deloc sa le arunc in sterilizator....

alexa bine ai venit! ce mamica tanara esti si ce fetite frumoase ai! sa va traiasca!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Adina - mami de Alexa&Teo bine ai venit printre noi!...Aveti doua fete tare frumoase!...si cred ca va aduc bucurie nemasurata!
La multi ani si pentru Ioana voastra!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey fetelor nu va mai luati dupa EVZ sau alti capsomani care nu au decenta sa citeasca normele, sau macar sa dea un telefon unde trebuie!
Eu ma duc azi pe la 12.30... Sper sa ajung pentru ca de pe la 7 mi-e un rau de nu se poate, m-am imprietenit cu bobocii....

Ile, Flo... MITZ e cea cu informatia, eu doar am plagiat-o De la ea stiu de Hambarului si de hartoage... Singura chestie care ma deruteaza e ca nu stiu si astia de la Masina de Paine la fel... totusi, in Hambarului s-au depus luni dosare. Asa ca ma duc repede, pana nu se prinde tot Bucurestiul...

Si nu in ultimul rand doresc sanatate si bucurii tuturor Ioanelor si Ionutilor, pepenasi, fratiori sau surioare, mamici, tatici, bunici... tot tacamul, si un special pentru Matei care face 7 ani si se mai serbeaza si cu numele!

Acuma fug sa vad ce mai fac bobocii...

PS - In cinstea curei de slabire a tuturor mamicilor de pepenasi, am facut aseara crema de zahar ars Sa trec sa cumpar si o amandina ceva? Un ecler cu ness mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si-acu daca tot am terminat cu urarile, sa ne vedem de treburi!

Vazut io de aseara Motzu meu frumos si ingeros:) si am vazut si Sofia pliiina:))) de par, in rochita draguta, si am vazut si fetele lu' tanti Anka:), fete frumoase si dulci. Ah, mama fetelor, de ce facusi bre alt album??? Ca io va cautam la albumu vechi si nu erati...ntzzzzz

Fete, multumesc de sustinere si cuvinte frumoase!

Ilenschi, probabil peste inca 15 ani va veni si iertarea. Nu stiu ce e in sufletul/mintea acelui om (cand l-a calcat cu 120km/h pe trecerea de pietoni pe unchiul meu, avea 21 de ani...deci era un pustan). N-a facut nici macar o zi de arest pentru ca a avut pile. Tata nu a vrut sa-si terfeleasca numele in asa ceva, pt ca ar fi putut sa faca dreptate. Dar ce rost mai avea? Ne luase deja viata omului care conta atat de mult....Cum ziceam, probabil DD stie cum sa ierte asa ceva, eu nu!
Iar cu oamenii, eeei, se mai intampla si in viata reala, da:). In viata foarte reala si foarte in familie, ca sa zic asa. Trec toate, pana la urma. Si am cel mai eficient medicament din lume-Thea! Ma droghez zilnic cu fetisoara ei, cu zambetul ei senin, cu ochisorii ei luminosi, cu mirosul ei incredibil si uite asa vine miracolul...tot ce conteaza e Thea, Thea, Thea...
Sanatate piciului! Si eu mai sterilizez zilnic.

Bun venit Adina, mami de gemanute frumusele!

Ana-Maria multumim de atentionare. Astazi pun si eu banuti. Si ma rog, ca asta stiu sa fac bine!

Si noi avem gaze:)

Didisoru??? Hai maaaa!

Narcisu...inca o floare, stii tu de ce!

Pup!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput