Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

vally, spray-ul acela de care zici e bun pt mincarimi?La mine iritatia e sub forma de alergie/blinde care maninca al naibii...

eu am folosit spray-ul pt o iritatie pe tot corpul,dar fara manacarimi;pentru mancarimi stiu ca este buna tinctura mentolata

vally 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Sandy, medicul meu este dr. Hamid.
eu am fost multumita de spital, personalul mi s-a parut chiar dragut fata de citisem pina atunci. Acum, spitalul fiind super modernizat, cred ca va fi si mai bine.

si eu sint pentru Mcrissa, nu imi vine sa cred.nu e drept...

Patricia s9 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

fetelor,voi ati inceput sa folositi creme pentru vergeturi,celulita?

vally 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

mcrissa,imi pare fff rau,iti doresc multa putere sa o iei de la capat .
Stiu ca daca o sarcina se opreste in evolutie se intimpla pina in saptamina 14 inclusiv,in primul trimestru functioneaza legea "totul sau nimic".

bibuga ,da,eu am nascut cu cezariana ca asa am vrut dar puteam sa aleg pda cum cred ca voi face acum.DAR la anestezie generala dr si personalul tre'sa se miste f rapid,pt ca anestezicul sa nu ajunga la copil asa ca in max 10 minute copilul tre'sa fie scos.De aceea nici nu i-a permis tatalui sa asiste in direct decit de pe geamul de la blocul operator pt ca nu e timp.Oricum daca un doctor are experienta cu metoda asta,Misgav-Ladach,nu are nevoie de mai mult timp sa separe muschii fara sa agate nervi sau altceva.

Cornelia ,din pacate in Ro nu doar cezarienele se fac pe banda rulanta ci si antibioticele la copii se dau tot pe banda rulanta,etc,etc,totul tine de "minunatul"sistem sanitar.A,nici aici nu-i unul perfect dar totusi nu am ce compara.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,hai ca revin.

Multumesc mult pt informatiile despre ceaiul de ghimbir,imi cumpar si eu miine ca dimi si seara ma dau gata greturile.

Motana,sa stii ca te invidiez pt vremea de primavara .Imi place de moor primavara.Aici e frig (-12 noaptea,-3 ziua)dar nu avem zapada...adica ba da,a nins pe 1 ian maxim juma de cm .Si mai am cam 3 luni pina vine primavara,anul trecut a nins tocmai la inceputul lui aprilie.
Ce picaturi antivomat iei?Stiu ca exista ceva dar inca nu am cercetat,zic ca inca rezist dar nu-i rau sa am in casa...

Vallyeu am un ulei normal de corp,natural,e de lamiie(limette) si dupa ce-l termin,imi iau special pt gravide,fie Frei Öl,fie de la Welleda(de la ei am avut si sarcina trecuta,e ff bun,natural si are un miros).Eu ma mai dau si cu ulei de masline,usooor incalzit.

Gata,merg sa facem lectii .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Tocmai mi-am scos analizele de sange. Si vreau sa va intreb, poate stiti careva ... la toxoplasmoza mi-a iesit astfel:

Denumire Rezultat Valori de referinta
Anti Toxo IgM MEIA - 0.110 - Index IgM<=0.499 negativ
0.500<index IgM<0.599 echivoc
Index IgM>0.600 pozitiv
Anti Toxo IgG MEIA - 0.0 - IgG<2.0 negativ
2.0=<IgG<3.0 echivoc
IgG>=3.0 pozitiv

Am vazut pe raportul de analize ca valorile in afara limitelor admise se pun intr-un chenar, astea nu-s, dar tot nu le deslusesc E de bine? Ca mie de asta mi-e frica, mai ales ca am pisica.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Micsalla ti-a iesit negativa toxoplasmoza ai valori care si incadreaza in intervalul de negativ

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna ziua
Si eu sunt viitoare mamica.DPN 3-08-2009
Ma bucur sa fiu aici.
Sa aveti un an cu multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Micsalla ti-a iesit negativa toxoplasmoza ai valori care si incadreaza in intervalul de negativ

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Deci e de bine Mersi

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Mcrissa - multa putere sa treci peste suferinta

Alinutza 9+

Mergi la inceput