Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
vally spune:
mcrissa nu pot sa cred !!! la 14 sapt????
imi pare ffff rau! 
micaalsa multumesc 

vally
8+ 
blanca000 spune:
Mcrissa....nu se poate asa ceva? Era totul bine...cum e posibil ?!?!?!?!? 

Ai fost la medic?..poate o alta parere?..nu imi vine sa cred..era totul bine acum cateva zile, nu? la ultima eco?...of Doamne ai grija de ea....
.
11+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
PatriciaArdeleanu spune:
vally, spray-ul acela de care zici e bun pt mincarimi?La mine iritatia e sub forma de alergie/blinde care maninca al naibii...
alinutza, nu ai PM activat, vroiam sa te intreb ceva legat de ecografia de la Medlife.
andreea_c, bine ca nu a fost cazul. (scuze de off topic)si mie mi-e frica, si fetita mea face prost cam de 1 an incoace, de cele mai multe ori gen bilute tari. nici ea nu se omoara cu fructele, suc nici atit. la noi mai ajuta debridatul.
felicitari fetelor care au facut ecografii si s-au linistit 
Motana, pentru fetele care stau in alt oras,respectiv Bucuresti, mi se pare f greu sa mearga la Brasov sa nasca in apa. Nu stii cind te apuca nasterea, iar drumul spre Brasov poate fi un infern, mai ales vara, in plin sezon. Sincera sa fiu, mie mi-e frica si d drumul pina la spitalul meu cu traficul din buc..
cu nasterea, fiecare cred ca isi alege in functie de ceea ce simte, temerile pe care le are, dar trebuie sa stie de la bun inceput ce implica fiecare. cunosc mamici care s-au recuperat f bine dupa ceariana si care nu si la fel la nasterea naturala.
Eu m-am pregatit la prima sarcina mental pt natural, nu concepeam cezariana; am avut travaliu de 12 ore si dureri puternice, contractii la interval mic inca de la inceput, mi-am jurat ca nu mai fac copil in vecii vecilor. Epiziotomia insa nici nu am simtit-o, iar dupa ce a fost expulzat copilul, m-am simtit de parca m-am nascut si eu odata cu ea. in timp ce ma cusea dr mie imi venea sa fac glume si sa spun bancuri. dupa o noapte intreaga de travaliu, la nici ore dupa nastere, am plecat singura la baie, iar mai tirziu faceam ture prin spital la copil si conduceam musafirii care veneau la mine. taitura s-a vindecat in nici o saptamina si pe urma am fost ca noua, chair mai bine![]()
acum ma gindesc daca sa optez pentru epidurala sau nu, parca mi-ar placea si mie sa nu simt durerile cele mari...a doua sarcina se zice ca e mai rapida, mai usoara, voi vedea.
Mai naste cineva la Filantropia??
Patricia
s9 si Rebecca
05.02.2005
monica2008 spune:
mcrissa nupot sa cred,imi pare tare tare rau
.dar cum se poate ca tu aveai sarcina mare.eu am fost ieri la doctor ca ma durea burtica si a spus sa stau 3 zile la pat.eco nu m/ia facu ca abia facusem mi/a facut control normal sa vada daca am uterul contract si era totul ok.
+14
elenada spune:
Patricia prietena mea a nascut in Brasov anul trecut si este si ea tot din Bucuresti.
Avea idee cat de cat cand are sa nasca si a ajuns la bv cu o saptamana mai devreme si a fost totul ok
A stat intr-un apartament langa brasov si nu a costat-o mult
Cand a intrat in travaliu a plecat la clinica si a nascut linistita.
Acum e din nou insarcinata si vrea sa nasca tot acolo.
A fost foarte incantata de clinica de personal de tot.
Mcrissa nu pot sa cred. E ingrozitor ce ti s-a intamplat. Imi pare tare rau
. Ce s-a intamplat?
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alynakiss spune:
nu-mi vine sa cred cata durere
credeam cu tarie ca daca iti doresti ceva cu adevarat se indeplineste dar pe zi ce trece ma convinga ca viata este atat de nedreapta cu oamenii buni , ne rugam pt tine si pt ingerasul tau
sper ca Doamne Doamne sa-ti indeplineasca si tie cat mai rpd dorinta de ati tine puiul in brate
fii tare
13+
anne-marry spune:
mie tot nu imi vine sa cred cristina ........ de ce? in atatea saptamani????????? de ce??????? 

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
15
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
monica2008 spune:
fetelor eu tot nu pot crede ce i sa intamplat mcrissei.cum se poate asa ceva?pana la cate luni se poate opri din evolutie o sarcina ? si de ce
+14
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica2008 fetelor eu tot nu pot crede ce i sa intamplat mcrissei.cum se poate asa ceva?pana la cate luni se poate opri din evolutie o sarcina ? si de ce ![]() +14![]() |
era oprita din evolutie?????
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
15NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
sandy_2008 spune:
"Mai naste cineva la Filantropia??"
Mi-am ales Filantropia, dupa ce o cunostinta a nascut in vara lui 2008 acolo. Marti ma vad cu Dr Simionescu.
Particia, tu la ce doctor esti?
Merci
Bye Bye