Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanatugs spune:
Mcrissa of Doamne...ce rau i-mi pare pentru pierderea ta!
Multa putere i-ti doresc, sa poti merge mai departe!
Va multumesc frumos tuturor pentru urari!
Moniland spune:
mcrissa, de ce oare atata nedreptate? 
Cand poti te rog sa ne zici si noua ce s-a intamplat.
cu

nusy spune:
Mcrissa, draga mea, este de-a dreptul socant...nu-mi vine sa cred...imi pare enorm de rau,sunt alaturi de tine...
Despre mine...azi am fost la eco la mine in oras si bebelul e foarte bine...se pare, ca si la morfologica de 12 s, ca e baietel.Sta foarte bine cu toate masuratorile(are 130 gr si aproape 11 cm),asa ca...Doamne-ajuta pe mai departe. Pe 29 ianuarie am la Bucuresti eco+ triplu test. Rezultatul la dublul test l-am primit alaltaieri si a iesit foarte bine,risc 1:2032.
Va doresc sarcini usoare si la termen!
Nusy
15+
ayda_m spune:
Nusy, ma bucur mult ca e totul bine!!
Si la mine la morfo de 12 sapt mi-a zis ca e baietel...sa vedem la urm echo ce va zice....oricum nu conteaza, sanatos sa fie....dar am niste emotii, abia astept sa-l vad pe bebe...am inceput iar sa ma ingrijorez...
Ayda
13+
Michelle81 spune:
Mcrissa-imi pare atat de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,nu am vrut sa cred cand am citit!Este prea dureros,plang alaturi de tine.Probabil ca in aceste momente estiin spital si te desparti de puiul tau drag,offf Doamne prin cate durere treci acum,este groaznic...Cat ai luptat pentru acest copilas,de ce Doamne???Imi pare atat de rau...stiu cum te simti acum insa stiu ca esti o luptatoare si undeva intr-un coltisor vei gasi o mica putere de a lupta in continuare si de a face fata durerii care este de nedescris...Este foarte dureros din pacate mult prea dureros...

Dienuta79 spune:
Mcrissa imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita,sper sa ai putere sa o iei de la capat,iti doresc tot binele din lume.

Azi am primit si eu o veste mai putin placuta,am primit rezultatul la triplu test ,care nu a iesit prea bine si saptamana viitoare ma programat pentru amniocentaza.Imi este un pic teama dar sper sa fie totul ok.Azi mi-am cumparat si eu crema pentru vergeturi,ca deja a inceput sa creasca burtica.

Diana
15+
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Tocmai mi-am scos analizele de sange. Si vreau sa va intreb, poate stiti careva ... la toxoplasmoza mi-a iesit astfel: Denumire Rezultat Valori de referinta Anti Toxo IgM MEIA - 0.110 - Index IgM<=0.499 negativ 0.500<index IgM<0.599 echivoc Index IgM>0.600 pozitiv Anti Toxo IgG MEIA - 0.0 - IgG<2.0 negativ 2.0=<IgG<3.0 echivoc IgG>=3.0 pozitiv Am vazut pe raportul de analize ca valorile in afara limitelor admise se pun intr-un chenar, astea nu-s, dar tot nu le deslusesc JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE Bubulina mishelina Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+ |
Anamaria,
Din cite imi dau seama,e ca la mine,negativa adica nu ai.Insa tre'sa ne repetam analiza,Doamne fereste,sa nu facem in timpul sarcinii.
Faza e ca eu aceleasi valori le-am avut si in 2001 si atunci nu am mai repetat analizele in sarcina trecuta si nici nu m-am imunizat intre timp,mama mea are pisica,o are de cind eram in Ro.
Alina

Bubulina mishelina
lui