Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
andreiutasg spune:
lucialu asa e..cred ca o sa ma aranjez la par dupa ce trec in luna IV, ca acum imi e teama pt. bb
La epilat insa nu pot renunta, de ani de zile va duc (lunar) la cosmetica, sper sa nu am contractii
..
Andreea
8+
elenada spune:
Lucialu vad eu bine ai greturi. Inseamna ca a ajuns pachetul de la mine cu greturi. Sunt ele nasoale dar eu una am ajuns sa le indragesc. O sa ziceti ca sunt nebuna dar pt mine sunt garantia ca bebeii mei sunt ok asa ca vomit cu placere. Eu am dat 4 kg jos. Sanatate multa la amandoi.
Monica multa sanatate verisoarei tale si bebelinei care vine acum pe lume.
Urate haine in romania. Nici nu se pot numi de fapt haine sunt niste saci niste huse pt elefanti. Ma uitam pe site-uri in strainatate si au niste lucruri atat de frumoase. oare la noi de ce nu se poate. ca scumpe sunt si la noi fie primit.
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alfa_anca spune:
andreiutasg si eu ma epilam inainte de sarcina inghinal total si la prima sarcina m-am epilat in continuare tot la cosmetica din prima luna pana in luna a 9-a, mai exact ultima data am fost la 38 de saptamani. Asa ca daca suporti nu e nici o pb, ba dincontra e mult mai bine la nastere ca nu te mai rade nimeni (desi la trecusera 2 saptamani deja de la ultimul epilat, parul era ca si inexistent).
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
14+
Dienuta79 spune:
Jojo Miha de un an si jumatate locuiesc in Spania,imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu doctorii,dar cel mai bine cred ca se fac in Bucuresti.
Motana aici triplu test ,se face si in functie de varsta si valorile care au iesit ,mi-au zis ca sunt un pic cam mari pentru varsta mea de 29 de ani.Eu am decis sa fac amniocenteza ca sa fiu sigura ca totul e ok cu bebe.
Diana
+15
Moniland spune:
Multumesc de raspunsuri. Am fost azi la coafor ca maine am doua chefuri la care sper sa fac fata. Mi-am umflat parul in asa fel incat sa nu se vada radacinile.
Ma voi vopsi peste cateva saptamani, cand ajung in trim II si atunci o voi face cu vopsea fara amoniac.
cu

lucialu spune:
Dienuta fa ce crezi numa sa fii calma pana atunci.Eu ieri am facut un atac de panica pana la urma de la niste ganduri aiurea,imi tremurau genunchii si imi transpirasera mainile.Mi-am invatat lectia sper.![]()
Monica Doamne ajuta sa fie bine cu verisoara ta si BBita ei!Sanatate!
Elenada a ajuns pachetelul.Merci
Nu esti nebuna.Daca nu avem simptome nu e bine,daca le avem...ne vaitam.Nici eu nu ma supar pe ele cu conditia sa mai ajunga ceva papica si la BBica si mi-e frica de efortul depus la oaca sa nu-i faca rau,mai ales ca nu stim de ce s-a desprins un pic saculetul.In curand o sa-mi fie frica si sa respir
Sanatate si voua!![]()
Am vazut niste situri cu tzoale care nu-mi pareau bash saci,din contra,parca prea mulat pe burtica pt gustul meu.Nu vreau nici saci dar nici sa fiu dizgratioasa.Parca am vazut ca la burticile mari iese buricul un pic in afara...pai cu muleurile o sa-mi stie toti buricul
Am cautat si sutiene pentru gravi,chiar si alaptat.In Ungaria sunt frumoase si practice.Aici nu am vazut decat bustiere care imi par un pic cam incomode,prea stranse.Bine sunt si altele dar un milion si mai bine sa dau pe unul nu-mi convine.Am inteles ca tre sa purtam sa nu faca umbra tzitzile genunchilor
Eu tot cu bustiere m-am dat pana acum.Bine macar ca prindem perioada de haine groase cu burtici inca mici.Tare imi doream sa port rochite de vara pentru gravidute.Acum DD a facut sa fie un BB de vara,dar astia nu ne dau prea multe optiuni la rochite.Si inainte de gravideala era o problema vesnica de-a mea sa-mi gasesc o rochita draguta.Ori e croiul tampit,ori materialul-imprimeul e ca ceapa.
Ma duc la odihna.Am facut ciorbita pe care o visam ieri,dar din cauze de oaca am anulat-o.Astept sa vina sosul cu inghetata.Vorba lui e si vremea de asa ceva
,dar mie mi-e pofta.Am mai mancat duminica una si tare bine mi-a picat

my little sunshine
vally spune:
salutari burtici !
de vopsit ma feresc si eu I trim,iar dupa ma mai gandesc...
mie dr mi-a zis sa fac prima eco morfo la 14saptamani...mai e cineva in situatia asta?nu e si cea de 12 sapt importanta ?
eu ma duc la eco la 2 saptamani..poate de-aia?
noi am inceput sa ne facem o idee de nume..inca nu stim ce este bebic,dar pana la prima eco morfo sa avem ceva....ma ajutati cu nume de fete?la baieti parca e mai usor....

vally
8+ 
Nix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jojo_miha Fetelor am racit ,ce sa iau?Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+http://community.webshots.com/user/jojo_miha |
poti sa iei si paracetamol.. e ok in sarcina. Asta pe langa celelalte remedii naturiste, sau daca nu iti trece cu ele.
Sanatate!
13+

,ce sa iau?