Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat de ceva timp ...mi-a picat netu'..
Cristina imi pare asa de rau ...ingerasii o sa aiba grija de ei...curaj iubita ..

Fetelor la mine greturile se manifesta taman invers...pana acum nu aveam probl. de 1 sapt. zilnic intre 7-8 seara am . In cursul zilei nu am probl. cu mancarea.
Mai am unele intepaturi la uter dar rare, pe 19 ian. am programare la dr. si o sa vad daca imi va face si echo...
Vroiam sa va intreb daca voi stiti cv legat de vopseaua de par. Am citit ca I trim. nu e indicat, eu de 10 ani ma fac suvite, deci nu ma vopsesc de la radacina. Credeti ca dupa primul trim. o sa imi pot face suvite? Parul meu are nuante acum jalnice ..De asemenea, am 1 intrebare legata de epilatul inghinal - e periculos? pentru ca eu ma epilez periodic la cosmetica total si pana la cate saptamani pot sa ma duc?
Imi e tare jena pe dr. sa-l intreb de chestia cu epilatul....
Pe 21-23 ian. o sa plec in delegatie la Brasov, sper sa nu am probl. pe acolo.

Andreea 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Atata timp cat vopseau de par NU contine amoniac nu este nici o problema, eu ma fac coupe de soleil (suvite) si cum nu ami atinge pielea pot sa folosesc orice.
Dar probabil ca cel mai bine este sa faci cum ati dicteaza constiinta, asa nu o sa ai regrete mai tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor dar a vorbit cineva cu Mcrissa? Care e cauza?
Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am racit ,ce sa iau?

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Jojo Miha ia Oscillococcilum si Homeogene (pt durere in gat), si lamaie cu miere, ceaiuri multe si caldute...si stai macar o zi-doua in pat la caldurica.

Eu am fost racita prin sapt. 8 si asa m-am tratat. Dr. mi-a zis ca pot lua si paracetamol dar nu-am incumetat.

11+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

offfffff...ieri n-am avut timp sa intru...si azi cand intru....am crezut ca am gesit topicul...cum se poate asa ceva...offf e atat de dureros...DE CE DOAMNE DE CE????poate totusi e o greseala si poate totusi bebe e bine

crissa imi pare tare rau...suntem alaturi de tine sper sa poti trece peste durere si sa incerci iar si sper de data asta DD sa aiba grija de puiul tau si sa-l lase langa mama lui

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 14+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

paracetamol, strepsils, faringosept

Mergi la inceput

paracetamol, strepsils, faringosept .Numai aspirina sa nu ei !Initial ti-am scris un mesaj mai lung si mai explicit dar de la o eroare a forumului s-a sters tot si nu mai am timp sa elaborez .

poti sa ei maxim 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mcrissa imi pare rau.Sper din suflet sa treci cu bine peste nenorocirea asta.
Oare lista asta nu se mai sfarseste?
Andreea eu nu sunt vopsita dinainte de noiembrie.Ma fac dupa ce trec de hopul primelor 3 luni.Nu vopseaua in sine e baiul ci aburii toxici inhalati de la peroxid,amoniac sau ce contine pentru fixare.Eu asa stiu.Eu nu suportam nici inainte epilatul cu ceara rece,dar mai faceam.Am ganglioni sensibili in zona inghinala asa ca am trecut acum exclusiv pe lamaImi doream un epilator,stiu si de care dar nu stiu daca nu-l iau de pomana,daca suport.
Eu m-am saturat de frigul asta pana peste cap.Cum dau de aer rece cum ma doare burta.Si colac peste pupaza am voie sa fac doar dusuri scurte si bineinteles nu fierbinti.
De oaca-oaca si eu cu suflet si in mare fel,noroc ca nu zilnic,dar ma apuca din senin si ma tine cam o zi intreaga.Nici o mancare nu e sigura.Am dat un kil jos.Asta e,puiul sa fie bine si vioi!
Hainutele de gravi de pe net sunt naspa.Sper sa mergem la unguri si sa imi iau cate ceva ,dar nu stiu cand pentru ca am fost varza doar dupa un drum de Arad.
Sa aveti o zi buna!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor verisoara mea naste chiar acum am vb cu sora ei si e la spital sper sa aiba o nastere usoara si o fetita sanatoasa+14

Mergi la inceput