Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetele multumesc mult pentru raspuns , m-am mai linistit ! Mie mi-a incetat in evolutie o sarcina in martie 2008 , la 8 saptamani si de aceea sunt mai speriata ! Multumesc mult pentru raspuns ! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

nuetza
cam tarziu am reusit sa intru
dr...sunt aici
si mai vorbim

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 15

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Theea
Temperatura tbe luata numai dimineata si numai vaginal si asta vreo cateva zile daca vrei ceva concludent si chiar atunci nu poti fi sigura, mie mi s-a spus ca temp pe perioada sarcinii nu este relevanta , sunt cazuri ca mine care am numai 37,5/38 si sunt care au temp normale.
Lasa termometrul si dute la un echo daca vrei sa fii sigura ca este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

fetele,vreau un ajutor,eu tot speram,si ma avut impresia ca au mai trecut greturiile,dar de unde sunt tare pacalitoare, de ieri ma simt tot mai rau si parca nu mai suport chiar deloc nici un miros,nu pot sa merg nici la magazin,ca simt miros de peste crud sau stiu eu ce mirosuri ,imediata simt ca mi se intoarce stomacul ,mai dureaza mult greturiile astea?am inceput sa nu mai pot sa dorm noaptea,ma trezesc cu noaptea in cap,am tot felu de vise urate si nu numai,sau ma ia foamea pe la vreo 6,7 dimineata si hop sar din pat sa ,mananc ceva ca de nu ma ia cu ameteli si atunci imi vine sa vomit,daca simt atunci vreun miros,imediata dau la ratele.
sau pana acum dimineata mancam lapte cu cereale si apoi o felie de paine sau ,banane si acum cum pun laptele in gura ,e teroare ,deabea ma abtin.oare este normal,sau bebelul meu este tare pretentios si mofturos.

+12

ps pana cand dureaza greturiile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, stiu ca sunt nasoale starile, dar spune-ti ca bb e bine si asta e tot ce conteaza. Starile trec dar depinde de persoana. Eu am intrat in sapt 12 si parca incep sa accept mancarea.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cum ati facut cu vopsitul parului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

eu una am evitat sa ma vopsesc,ca am inteles ca nu ar fi bine,dar aici la mine in japonia,scrie ca daca mergi la coafor e bine sa le spui ca esti insarcinata si presupun ca ei o sa foloseasca o vopsea mai slaba .

mersi pt sfat ,dar sincer inebebunesc ,ma uitam ca unele fete beau ceai cu ginger,as bea si eu dar ce fel de ginger folositi?ca aici la mine se gasesc mai mlte feluri ,nu stiu in ro cum este,dar aici e si crud si uscat si cu zahar etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland nici eu nu m-am vopsit. Am zis sa trec de primul trimestru si sa fim siguri ca bebeii sunt ok si pe urma ma vopsesc ca nu ma mai suport. Noroc ca stau numai in casa si nu sunt nevoita sa apar pe strada cu parul pe care il am acum.

Motana prietena mea nu sta pe net ca are bebelina mica si ii ocupa tot timpul. Acum e iar insarcinata si cand doarme bebelina se mai odihneste si ea ca nu mai poate. Bebelina vrea sa mearga si nu mai sta locului o clipa vrea sa o tii de manute si sa o plimbi mai dau si niste dintisori si e jale. Din pacate ea nu a reusit sa nasca in apa desi s-a chinuit vreo doua ore daca nu ma insel sa nasca in apa dar bebe nu a vrut sa iasa asa ca a ajuns la cezariana. Acum va face tot cezariana dar prefera sa mearga la clinica din Brasov pt conditii si preturi. O sa ii zic de subiectul vostru.

Dienuta si unei pritene de ale mele ia iesit triplul test nasol si asa spaima au tras au facut amniocenteza care a fost ok si acum are o mandrete de fetita frumoasa si sanatoase. Mai mare stresul si cu testele astea. Multa sanatate va doresc

Eu ma lupt cu raceala care spre sa treaca de la sine ca altceva nu am ce face. ceaiul il vars, mierea la fel. Mai bag ceva homeopate din alea desi nu cred ca fac alea mare scofala. Sper sa nu le faca rau bebeilor raceala asta.

Pupici la burtici

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza,

Moniland...eu m-am vopsit inainte de revelion cu vopsea fara amoniac, mi-am intrebat doctorul si a zis ca e ok, si coafeza mi-a zis la fel...

Si eu am inceput sa ma trezesc noaptea, de adormit adorm imediat si imi e somn dar asa pe la 1-2 mi se deschid ochii si incep sa ma foiesc in pat intr-o veselie, de visat si eu visez urat..si aiurea...spre dimineata reusesc sa adorm si cand suna ceasul...nu zic...

Am fost si eu ieri prin Mall sa ma uit de hainute de gravide, dar nimic nimic...o rochita din asta tricotata mi-am luat si o bluzita subtire babydoll, dar eu caut blugi cu banda....ma duc si in Plaza ca vazusem acolo. In rest toate hainutele de gravide sunt nasoale..mai ales pentru perioada asta cand nici burta nu e foarte mare dar nici hainele vechi nu mai intra..pana si colantii parca parca devin incomozi spre sf zilei...habar nu am cum sa ma mai imbrac.

Si altceva..voi ce mancati de dimineata? eu nu prea reusesc acasa..iar la birou pap pe la 12:00-13:00 depinde...acum astept pizza comandata ca aveam pofta .

11+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata burtici cum va mai simtiti?eu daca nu stau mult picioare nu ma mai doare burticaavea dreptate doctorita mea.fetelor ca sa nu va mai speriati de kg pe care le luati masurativa la burtica,la sani si la fund si dupa o sa va dati seama daca intradevar v_ati ingrasat sau nu.eu ma masor de la 10 sap si pana acuma m_am marit doar la sani si la brtica ca in rest sunt la fel si cantarul arata ca am luat 2 kg.+14

Mergi la inceput