Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

a propos de vopsitul parului
eu m-am vopsit acum cateva zile (am destule fire albe, care erau acum fff vizibile) cu casting de la l'oreal.. este fara amoniac, si sunt culori faine.
am mai citit pe alte site-uri, ca suvitele in sarcina sunt si ele ok (chit ca alea nu le faci intotdeauna cu vopsea fara amoniac) pentru ca ele nu se fac de la radacina, deci nu atinge pielea, deci nu se absoarbe nimic prin piele.. si chiar daca se absoarbe cantitatea este atat de mica, incat abia daca ajunge in sistemul tau vascular, daramite si la bb.
deci fetelor be beautiful!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

apropo,Rh- mama si Rh+ tata,mai are cineva?

vally 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

vally 8+

Da, moi

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

Mcrissa imi pare sincer rau de cele intamplate....sa ai incredere in Dumnezeu si te va ajuta sa treci peste perioada asta grea

"nu..nu ne mai jucam pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca nu ne mai jucam"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

iubitele mele fete,azi am fost la doctor la ecograf si chiar ca eram ca un zmeu,dadeam din picioare si din manute si nu neplacea la ecografie ca era rece ,si fugem prim burtica de colo, colo,dar apoi ne-am linistit si am inceput sa ne jucam cu manutele.

am intrebat cam cand se vede sexul baiatului si mi s-a spus ca pe la 20 bde saptamani ,nu mai am rabdare ,as vrea sa stiu ce este baiat sau fetita

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata mamamici de zmeurici.

Pe mine raceala asta ma termina. Nu pot sa dorm sunt toata infundata ragusita ma dor toate cele parca sunt o baba. Ma doare burtica acolo jos de la stranutat si tusit
Nu mai vreau raceala

Lucialu multa sanatate la bebe si tie.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

micaalsa, dilatatie de la 0 la 10 in juma' de ora? ohohooo... da ce ai facut ca sa ai norocul asta, ai baut numai ceai de zmeur? (care, apropos, am auzit ca ajuta). Da iti inteleg teama si asta e a oricui, sa nu ajunga la timp la spital. Oricum inainte cu vreo luna te duci la control si cred ca atunci iti poate estima daca e mai devreme DPNul sau nu, sau cine stie, oricum e bine sa ai ceva aranjat si la spitalul din oras, eu cred ca asa o sa fac o sa las o alternativa, caci oricum nu vreau sa renunt la nasterea in apa cu nici un chip.

Am vazut si eu azi bb la echo, se foia si se misca de doctora a zis si ea, ce mai danseaza bb asta! Totul ok, i.am zis ca nu am mai luat Materna ca imi dadea dureri de stomac, si cum am hemoglobina 15 adik f bine a zis ca sa iau numai fier si cu inca ceva, e un medicament specific.

Fetelor, am citit ca in timpul sarcinii poti avea mai multe leucocite in urina, ceea ce inseamna o mica infectie, mi-a dat Ampicilina, cica e ok, a mai luat cineva antibiotice in 1 trimestru? Ah si apropos, mi-a zis ca dupa 14 saptamani se termina 1 trimestru si cica ultimele saptamani din el is cele mai cu fitze: greturi, dureri de burtica una alta.... deci m-am linistit.

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de la noi

iar m-am trezit de la 3,30, dar am stat cumintica in pat, pe scaun incerc sa stau din ce in ce maiputin, ma doare burtica de mor, abia astept sa ajung la doctor,tocmai pe 21 ianuarie am gasit programare , sper sa rezist pana atunci, vineri nici n-am putut merge la servici de dureri de burtica, luni merg la dr de familie sa-mi dea o adeverinta sa-mi reduc timpul de lucru, e groaznic sa stai 8 ore pe scaun in fata calculatoului

si eu sunt racita, de la revelion si nu mai trece, ba ma lasa ba ma apuca iar...e drept nici n-am mai luat nimic ca e pe trecute dar mi se infunda si mie nasul si mai ales noaptea si nu pot dormi...
abia astept sa merg la dr pe 21 ian s-o vad pe bebelina si sa-l intreb pe dr care e treaba cu valorile IR -urilor...si daca e periculos pt bebelina

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 14+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui vally

vally 8+

Da, moi

canD faci prima analiza de sange penru anticorpiRH?

vally 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata si de la mine,eu ca de obicei dormn neintorsa de la 11 pana dimineata la 9.Vroiam sa va intreb daca voi mai luati acid folic vreuna si pana cand de ia asta?Mie toata lumea imi zice ca ar trebui sa iau si eu vitamine,dar daca nu mi-a dat nimeni,nu pot sa iau asa de capul meu.

Diana , 15+

Mergi la inceput