LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
Roxanici si eu spun ca si fetele ca ai ce sa spui si o faci intr-un mod care chiar place. Mie imi place sa citesc mesajele tale si sunt sigura ca m-as "abona" si la blog! Plus ca, vorba lalei... este ca un jurnal... unde poti scrie despre buburuza scumpa... Eu am facut-o pentru ca ma chinuiesc ingrozitor cu pixul in mana sa-mi notez cate ceva despre eleni si dimitrakis...
In schimb, imi zboara degetele pe tastatura...
Se vede, nu?! la cate litere mananc, inversez...![]()
ramona, ceska... nu ma "mandresc" inca cu blogul meu pentru ca nu am scris nimic in el
trebuie sa am dispozitia necesara...oricum... am facut un maaaare pas doar pentru ca l-am creat ![]()
sunt asa de tuta
ca nici macar nu stiu sa va dau adresa mea...
oricum, eu am salvat blogurile voastre in blogul meu...( ce exprimare...
)
cred ca imi puteti lua adresa de acolo....cred ca asa a facut lalaD.
chiar, lalaaaaaa, imi apare pe prima pagina ( si singura
) "o persoana interesata" asta esti tu...
trebuie sa fac ceva cu aceasta informatie, sa dau accept sau ... altceva- habar n-am ??!!!
Lumineaza-ma pleaseeeeee!!!
si nici nu-mi place cum arata..
nu are si el culoare, nu are o forma frumoasa ca al tau...
deci... trebuie sa lucrez la el si habar n-am cum...![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
Ginette
/ Nu te mai necaji cu mersul Adelei, asa e ea mai prudenta momentan pana se va simti sigura. merge ea de manuta, urca ea scarile, ce iti mai faci probleme, o sa o faca si pe asta, stai linistita!
Elle ai pm.
fug la bb ca s-a trezit
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
Natalia , Erdomedul ala e oribil
, Bogdan ia pastile ca siropul il varsa . Dar e eficient. Poate piticuta il accepta ca ei au gusturi mai ciudate .
Alina scaunele urat mirositoare sunt de la antitermice si eventual daca i-ai pus supozitoare cu novocalmin. Si ale lui Andrei put de te traznesc dar stiu sigur ca de la medicamente sunt asa .
Eu recunosc ca ieri cand am vazut ca nu ii scade febra repede pe langa frectia facuta cu Carmol lui Bogdan, l-am masat cu cativa stropi si pe Andrei pe burta si spate desi e recomandata peste 3 ani ![]()
In 10 minute febra scazuse cu un grad. asa ca la nevoie eu voi mai apela si la Carmol ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Roxanici si eu spun ca si fetele ca ai ce sa spui si o faci intr-un mod care chiar place. Mie imi place sa citesc mesajele tale si sunt sigura ca m-as "abona" si la blog! Plus ca, vorba lalei... este ca un jurnal... unde poti scrie despre buburuza scumpa... Eu am facut-o pentru ca ma chinuiesc ingrozitor cu pixul in mana sa-mi notez cate ceva despre eleni si dimitrakis... In schimb, imi zboara degetele pe tastatura... ramona, ceska... nu ma "mandresc" inca cu blogul meu pentru ca nu am scris nimic in el sunt asa de tuta ca nici macar nu stiu sa va dau adresa mea...oricum, eu am salvat blogurile voastre in blogul meu...( ce exprimare... )cred ca imi puteti lua adresa de acolo....cred ca asa a facut lalaD. chiar, lalaaaaaa, imi apare pe prima pagina ( si singura Lumineaza-ma pleaseeeeee!!! si nici nu-mi place cum arata.. nu are si el culoare, nu are o forma frumoasa ca al tau... ![]() deci... trebuie sa lucrez la el si habar n-am cum... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
ia uita-te tu cine mai apare la persoane interesate acolo?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Roxanici si eu spun ca si fetele ca ai ce sa spui si o faci intr-un mod care chiar place. Mie imi place sa citesc mesajele tale si sunt sigura ca m-as "abona" si la blog! Plus ca, vorba lalei... este ca un jurnal... unde poti scrie despre buburuza scumpa... Eu am facut-o pentru ca ma chinuiesc ingrozitor cu pixul in mana sa-mi notez cate ceva despre eleni si dimitrakis... In schimb, imi zboara degetele pe tastatura... ramona, ceska... nu ma "mandresc" inca cu blogul meu pentru ca nu am scris nimic in el sunt asa de tuta ca nici macar nu stiu sa va dau adresa mea...oricum, eu am salvat blogurile voastre in blogul meu...( ce exprimare... )cred ca imi puteti lua adresa de acolo....cred ca asa a facut lalaD. chiar, lalaaaaaa, imi apare pe prima pagina ( si singura Lumineaza-ma pleaseeeeee!!! si nici nu-mi place cum arata.. nu are si el culoare, nu are o forma frumoasa ca al tau... ![]() deci... trebuie sa lucrez la el si habar n-am cum... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
asta e adrersa blogului Laurei : http://cuclita200.blogspot.com/
Laura , te familiarizezi tu cu blogul repede . Intai iti alegi un model din tiparele blogului , vezi ca ai la setari aspect "Selectati un nou sablon ", culorile sunt alea din sabloane, nu le poti schimba .
Apoi la aspect mai ai "Elemente de pagina" unde te poti juca adaugand diverse gadget-uri gen : semne de carte, fotografii, bloguri pe care le urmaresti etc .
Joaca-te si o sa vezi ca-i distractiv.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
Ellenuta spune:
Doamne ce zi ..
irinukaaaaaaaaaaaaa ... mama lor de gaze, mama lor de gaza !!!!!
abia am avut timp sa mananc pranzul ..
fug la zgubi!
pupici
abia astept sa citesc blogurile!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
irinouka spune:
natalia, multumesc, doamne-ajuta. tocmai am aflat ca a iesit din operatie, se pare ca a decurs bine, doamne-ajuta si pt mai departe.
ellenutz, vaaaaai, ce scapare de memorie, tz-tz-tz! oricum, nu stiu cum reusesti sa faci in fiecare zi lista cu sarbatoritii si sa ii feliciti pe toti...
recunosc ca, in primul rand din economie de timp, mi-e mult mai usor sa adresez un la multi ani tuturor celor serbati azi...si cam asa.
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ramonab spune:
Ce invat eu pt examen, nu?Am terminat eseul mai am multe inca altele de facut da nu am chef.
Iri
pt tatal tau.
Danibv exact problema asta o am si eu, nu gasesc nimic in orasul asta pt pici, de imbracat ma refer.Abia am gasit si eu un tort cat de cat, dar nu ce mi-as fi dorit.
Sanatate , sa va faceti bine.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
creata2008 spune:
I-am dat sa manance, am pus-o la somn si doarme deja de vreo 2 ore si ceva, ca era rupta de oboseala. Am avut timp sa gatesc bun si sa ud "sera".
Asa, ce vroiam sa va intreb: voi cat timp mai sterilizati biberoanele?
Din capitolul trecut mai am 8 pagini... ati scris mult! Plus cele din capitolul de fata. Sper sa pot ajunge la zi!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Irinouka, sa dea Dumnezeu sa fie bine; curaj!
LalaD, Ramo, LauraD, Ceska (eu inca nu mi-am facut), cate-un
pentru fiecare, pentru incredere.
Deocamdata, 'bat in retragere'; doar nu-mi dezmint zodia
?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela