LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 8
irinouka spune:
neatza! :-)))
in primulm si-n primul, LA MULTI ANI ceskai, saarei si tuturor celor care se onomasticizeaza azi (inclusiv lu' fiu-meu, hehe).
cam aglomerata zi la mine, dar m-ati binedispus cu ideile de meniu pt copil. mi-am reamintit de marul copt ( saru'mana, ellenutz!) si de branzica de vaci. o sa icnerc din nou alimentul asta, care initial i-a provocat niste bube. maine-poimaine faceb un an, poate nu mai e asa sensibil.
va doresc o zi minunata!
iertare unor zuze dragi de tot pe care am uitat sa le pup: MONICA-DOC, GATTA, CREATZA!
oooooof, ce zi, mama lor de GAZE, mama ei de GAZA!
MI-E DOR DE PITIC...E PRIMA ZI IN CARE MA GANDESC ASA INTENS LA EL.
si am si emotii pt tata, care se opereaza azi la coloana...uf!
poop
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Roxi, eu zic ca ai putea scrie intr-un blog.Te mai descarci si tu. Nici eu nu am talent "scriitoricesc" dupa cum bine ati observat.Dar bine sa mai scrii asa din cand in cand. Apropo unde-i blogul Laurei? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog |
Pai, de descarcat, va 'termin nervos' pe voi, nu se vede?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Pai, de descarcat, va 'termin nervos' pe voi, nu se vede?! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Ei si tu, lasa.
Incearca, vezi poate iti place.
Si cum zicea Lala nu se vede in mesajele tale "realul".
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ceska777 spune:
Ehei! LalaD,
am inteles bine, e ziua de nastere a mamei tale? Si de nume? O invit si pe dumneaei deseara la un pahar de sampanie!
Si unde sunt link-rui la blogurile Laurei si Roxanei????? Am orbit eu sa nu va laudati cu ele la semnatura????
Poate o fi de la invartit, ca dansez cu Benji pe aici si am ametit amandoi de invartit. Ii place asa mult, ma tine cu un pumnusor strans de tricoul meu si rade!
Miri,
mersi de urari! Talent, sa ploua peste mine poate se prinde!
Iti urez sa se implineasca: sa fie anul tau! Il imparti insa si cu mine????? Sa ne spui neaparat cum iti propui tu sa slabesti ca si eu caut retete. Numai sa nu fie hipnoza, ca m-ai bagat in ceata cu mesajul tau cifrat!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Zuzelor mele dragi! Va multumesc pentru urari!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Merci Laura ! E ziua de nastere dar o cheama si Ioana ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Aventuri |

LA MULTI MULTI ANI MAMEI TALE! SA FIE SANATOASA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
buna zuzici!
Intru si eu pe fuga sa urez
La multi Ani Ceska! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, fericita, si bb Benji sa te bucure toata viata!

La Multi Ani Saara Maria! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, norocoasa, fericita si sa-ti bucuri mereu parintii!

De Dariutza nu am vesti bune...am decis sa continui inca cateva zile cu Zinnatul, febra a facut si astazi peste 39, si mai nasol e ca a avut 2 scaune moi si urat mirositoare si a inceput iar sa refuze mancarea... Astept sa vad ce se mai intampla...
Si se pare ca ma intoarce si pe mine raceala pt a 3 oara. 

Ma duc ca mi-a promis sotul o frectie, poate scap de raceala fara pastile...
Pupici si multa sanatate la toti!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
NataliaS spune:

Saara

sa fii sanatoasa, voioasa, norocoasa si sa ii faci fericiti pe mai si pe tati!

Ceska

si tie urari de sanatate, fericire, bucurie si idei grozave de decorare a cuibusorului mult visat!
Am vazut poze super frumoase de Bia mica si de Andrei si Bogdan de LalaD.
pentru aprecierile la adresa fetelor lu' mama![]()
Si sa va spun de noi...adica sa ma plang...azi noapte n-am dormit deloc! Stef a tusit, a vomat de tuse, s-a agitat si a marait toata noaptea, a facut si putina temp 38...eu am facut putin concurs de tuse si in rest am vegheat
Azi dimi am fost la medic si nu are nimic la plamani, "doar" o adenoidita...adica secretii la greu in nas-gat...ne-a mai lasat inca o zi-doua pe antitermice si antitusive in speranta ca putem scapa de antibiotic...SPER! dar mi-a dat un sirop de tuse horor de rau la gust...era sa vars cand l-am gustat - ERDOMED...sper sa il ia...
Cam atat din cuibusorul nostru de bolnaviori
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:

tuturor celor care poarta numele Sf Ioan! 

mamei LaleiD - sa fie sanatoasa si fericita!
Iri -
sa-i iasa bine operatia tatalui tau!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
cum l-am sarit .. habar nu am ..
IOAN RARES
SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!
MILAN, DANIEL
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Bogdan
Andrei (27.12.2007)